La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 15
cosminica spune:
alic iti urez concediu placut, vreme frumoasa s.a.m.d.
si pe noi ne bate gandul sa mergem anul asta la bulgari, ca-i mai aproape. nici noi n-am mai fost si vrem la Constantin si Elena, care se pare e mai linistita si ok pt copii.
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
Serialbastre spune:
Noi mergem la noi la mare, dar nu stiu exact unde. Avem vreo doua variante, pana la sfarsitul lui august ne hotaram.
Nici eu nu am parola noua.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1
ely2304 spune:
sal fetele..doar ce am venit de la piscina...am zis sa va salut rapid k nush dk pot sta mai tarziu...
cosminica:venim in vacanta,nush cate zile stau..vom vedea la momentul potrivit..dar cu siguranta vin...fetele...
cris:o sa fac pozici si o sa va arat...inca sunt datoare cu cele de la 1an,sper sa reusesc sa pun macar catevaterorista mica merge?
noi anul asta venim la Marea Neagra...cred k la EFORIE Nord,am inchiriat un apartament....stie cineva sa-mi spuna cum este?precizez k nu am mai fost la mare de mulllllllllllttttttttttttiiii ani,in schimb pot fi ghidul vostru la zonele de aici...este f frumos...abia astept sa venim acasa,sper sa nu raman dezamagita si sa vad gunoaie,seminte,sticle si apa murdara cum vazusem la t.v anul trecut! trimit k Denise imi da tarcoale....
ely mamica ....MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
ely2304 spune:
alic:am notat adresa..imediat trimit pozik...vrem parola si noi....
pozici cu noi
nasterea broscutei
ely2304 spune:
referitor la subiectul zilei,noi am fost cu Denise anul trecut la mare,avea 2luni jumatate si s-a comportat f bine,primele zile a fost putin mai agitata pana s-a obojnuit cu locul apoi totul a devenit rutina...sa vdm anul asta cum va fi
va las k mi-a venit sotiorul si imediat cer "copii"mancare
pozici cu noi
nasterea broscutei
cosminica spune:
elyte asteptam. in ultimii ani n-am mai fost pe litoralul romanesc, am preferat si alte mari, am fost cu ani in urma de vreo 2 ori la Eforie Nord, atunci era destul de ok.
mami de ELIZA
cosminica spune:
vreau si eu parola de la mail-ul comun, please!
mami de ELIZA
SoriLea spune:
Helloooo...
Nu am mai intat de mult timp, dar cand am avut o clipa cat de mica libera v-am citit ( atat cat am putut)
Cu scuzele de rigoare urez si eu la toate albinutele si bondareii LA MULTI ANI, sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si ascultatori, viata sa va de-a tot ce-i mai bun si frumos, iar parintii vostrii sa fie intotdeauna mandrii de voi
FELICITARIIIII... pt viitoarele mamici Alynta, Relusha si mai nou Ioana (BebeBeca)
Dana si Ana Micu, imi pare rau de ce vi s-a intamplat. Stiu ca e greu, mai ales cand il doresti cu tot sufletul. Bucurati-va de minunile care le aveti acasa, relaxati-va si v-a veni si BB2 curand. Eu va inteleg ffff bn suferinta (am trait-o pe pielea mea aprox.15 ani , dar DD e MARE si mi-a trimis si mie un sufletel, care a crescut in inima mea spre deosebire de ai vostrii )
Nu-mi mai amintesc acum prae multe din ce-am citit, asa ca n-o sa mai nominalizez ca sa nu fac vreo gafa si sper sa revin curand.
Am intrat sa va dau o lista pe care o am eu, referitor la concediu. Ce nu trebuie as lipseasca din trusa de vacanta.
Sper sa va fie utila.
la intreg stupul
MICA FARMACIE DE VACANTA
Asadar, pregateste din timp o trusa cu medicamente pe care sa o luati cu voi in concediu, ca sa-I poti acorda imediat ingrijiri medicale copilului daca va fi nevoie. Iata ce ar trebui sa cuprinda trusa:
-solutie antiseptica si dezinfectanta: betadina, apa oxigenata sau alcool sanitar;
-unguent antiseptic: baneocin, iodosept, neobasept – impiedica infectarea ranilor produse de taieturi, julituri, rani, arsuri.
-ser fiziologic. Il poti folosi pentru spalaturi oculare in cazul in care copilului i-a intrat un corp strain in ochii (de ex. Un fir de nisip), dar si de conjunctivita.
-antidiareice si prevenirea deshidratarii: smecta, enterol, saruri de rehidratare orala (SRO)
-impotriva febrei si a durerii: sirop (sau supozitoare) pentru copii: nurofe, panadol, eferalgan, calpol etc. Acestea scad febra si calmeaza dureile.
-antialergice: romergam, claritine, histadin (sub forma de sirop), precum si un gel antihistaminic, ca de ex. Fenistil. Sunt utile in cazul in care copilul are o alergie.
-picaturi de nas. Daca cel mic este predispus la infundarea nasului (de ex. Este alergic sau se infunda daca raceste un pic) ia cu tine si un flacon de picaturi de nas pt copii: olynth, vibrocil, nasivin.
-unguent antiinflamator: betaderm, unguent cu extract de galbenele: il poti folosi in caz de vanatai, intepaturi de insecte, dureri musculare, entorse.
-diverse materiale: fasa, pansamente si plasturi de tip URGO de diverse dimensiuni, comprese sterile, leucoplast, termometru, forfecuta, penseta.
TRUSA HOMEOPATA
-arsuri: baladona, unguent homeoplasmin ( este foarte eficient si pt funduletul oparit).
-contuzii: unguent arnica – daca micutul s-a lovit si-l doare, dar pe piele nu exista leziune deschisa, acesta este cel mai bun remediu.
-intepaturi de insecte: apis melifica (intepaturi de albina, viespe, taun etc),urtica urens ( intepatura de meduza), comprese cu solutie preparata din Calendula TM.
Taieturi: staphysagria.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosminica vreau si eu parola de la mail-ul comun, please! mami de ELIZA http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png |
Si eu va rog!
Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Buna!
Aseara am mers la locul unde vom face gratar duminica! Erau vaci care pasteau si baietii ar fi vrut sa stea cat mai aproape de ele! E asa fain acolo! E o pajiste verde cu padure! Pacat ca nu e foarte curat! Cu toate ca e zona de agrement si este si container de gunoi, am vazut sticle pe jos!
Maria aseara ne-a oferit o reprezentatie pe cinste! Ii simteam cotul, calcaiele! Azi dimineata se asezase cu fundul spre toata lumea! E cu capul in jos deja!
Matei si David au program de ras, de impins! Cel mic nu prea se lasa intimidat!
SoriLea multumesc! Saraca de tine, de 15 ori... E mare durere! Nu am avut experienta asta dar pot sa-mi inchipui cum este!
Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra