La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, va pupam, intru mai rarut ca-s ocupata cu scoala, cu naty si mai nou cu pregatirile de vacanta
eu am va rog sa ma sfatuiti la capitolul A NU SE UITA ce am de luat, in special pentru domnisoara mica!
tot aud povesti cum ca toti copiii o patesc in primul an de contact cu marea...asa ca apelez mai ales la mamicile cu experienta anului trecut sa-mi spuna cum a decurs "prima vedere"

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

In primul rand sunt restanta cu urari de bine pentru IOANA, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!

Alic, si noi mergem anul acesta prima oara la mare si chiar ar fi utila o lista de NU UITA, cu chestiile cele mai importante.

Sunt foarte zapacita zilele astea, vremea ma nauceste, ce se intampla in judet si-n tara la fel. Astazi e soare, Doamne-ajuta sa nu mai ploua!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alynta spor la pregateli si astept sa gust din tort
cosminica hmmmmmmmmmmmmm brasov,e bine ca ai alternativa
yioanna nu pot sa-ti spun decat ritualul nostru,dar sa nu crezi ca in 2 zile se va invata cu el..abea dupa 2-3 saptamani poti sa spui ca isi formeaza o rutina,in jur de ora 17:30-18:00 avem o masa de ceva lejer(fructe,cerealele mele,orez cu lapte,etc),urmeaza ora de iubareala si topaiala pe utv,si apoi afara la joaca pana la 20:00-20:30,urmeaza baitza cu debandata totala in cada si pe la 21:00 o pregatesc de bibe cu liniste totala in bucatarie si dupa 5 min de pupaceala si nanisper ca ti-am fost de folos si poate iti vor impartasi si alte fete rutina lor..asa combini idei de la mai multe si va faceti si voi propria rutina
dici bafta azi la asigurari
mihaelutza_cmulti pupici sa nu faceti febra
anaela un pentru dariusica sa nu faca febrahai cu pozicileeeeeeeeeeeee
ana si mie mi se intampla ceva asemanator,numai ca in cazul meu sa dea naiba dar numai tragedii prevestestemi-am zis ca nu o sa mai iau in seama si o sa ma detaseznu mai fi asa setata,incearca sa gandesti pozitiv,sa vezi partea buna a lucrurilor si ai sa vezi ca totul o sa fie bine
ely ce mare s-a facut denisearate-ne si noua casuta si ceva pozici cu printesa,pls

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Serialbastre, asteptam listuta! unde mergeti la mare?
sper sa se termine vremea asta rea, ca sunt atatia oameni necajiti, doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Eu ma simt ca un balon cazator! Ma misc greu! Abia ma intorc in pat! Si ma gandesc ca vremea asta a fost foarte buna pentru mine! Sa vedem cum vom face fata caniculei!
Cris tort n-am sa-ti d-au ca nu pot, dar o poza tot iti arat!
Serialbastre si eu sunt tare amarata cand vad ce este in tara asta! Cate nenorocire.... Si ii mai aud pe "x" sau "y" plangandu-se de "prostii".... Aia nenorocire frate! Te umple plansul nu alta...
Alic eu am mers cu ambii copii mici la mare! David la 1 an si o luna, Matei la 3 luni! Nu au avut nici o problema! Mai degraba sotul a fost cu probleme!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Ioana! Andata sa va traiasca mandruta! Sa va faca fericiti! Petrecere frumoasa!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alic, eu am trimis mai de mult poza pe emailul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Neata la pranz!
Nu,nu m-am trezit acum,as fi vrut eu....rare cazuri cand ne trezim la 8.30-9.

LA MULTI ANI,IOANA!ANDATA,!

iOANA....nu am disparut doar ca nu prea am avut timp de net...intre drumurile la medic pentru injectiile Antoniei de D3 si alergatul dupa diverse cumparaturi abia reusesc sa fac un pic de ordine si ceva de papa.si ma chinui ,in perioadele scurte de somn ale Antoniei sa mai citesc un pic ,asa pentru sufletul meu,Razboi si pace .spor la casuta,sa iasa cum vreti voi.e zona de munte ?
YIOANNA...stiu ca e greu cu un copil atomic care refuza sa doarma sau se trezeste de multe ori pe noapte,dar te rog eu ,nu mai "droga " copilul.eu stiu ca medicamentul asta-i periculos.si Anto are nopti catastrofice,la noi asa e de cand s-a nascut,stiu ca e obositor dar am speranta ca pe la 2 ani am sa dorm si eu o noapte cap-coada.cum mai stati cu lapticul?mai vrea?v-am admirat in poze,sunteti 2 frumoase.
ALIC,ANDREEA...eu facusem o listuta dupa ce am intrebat fetele pe aici ,o pun pe mail daca vreti.
fug la mancare .va pup.

edit:cateva poze pe blog si impresii de la petrecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alic trimis pozica. multumesc frumos inca o data!

crisvoi cand veniti in concediu, la Magura parca??

ely ce ma bucur ca veniti la Bv, aveti treburi pe aici, veti sta mai multe zile??? facem noi cumva sa ne intalnim!! si abia astept.

serialbastre, alic, unde mergeti la mare?? scuze daca ati mai zis.

miruta am admirat-o pe Antonia!si ff frumos povestesti tu pe blog.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Miruta, mie poti sa-mi trimiti listuta pe mailul meu de la semnatura, daca poti; nu am parola noua de la emailul comun; merci!

Cosminica, noi mergem la Nisipurile de aur, la park hotel golden beach...n-am mai fost, om vedea, sper sa fie ok

Mergi la inceput