Urgent: avocat in sectorul 6

Urgent: avocat in sectorul 6 | Autor: Miriluta

Link direct la acest mesaj

Am nevoie urgent de un avocat in sectorul 6, in zona Piata Gorjului. E foarte important!!!
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

avocatii nu sunt pe sectoare in bucuresti, fac parte toti din baroul bucuresti...daca vrei iti recomand cativa avocati buni din bucuresti (functie de problema de drept/litigiul in care esti implicata)
Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

avocatii nu sunt pe sectoare in bucuresti, fac parte toti din baroul bucuresti...daca vrei iti recomand cativa avocati buni din bucuresti (functie de problema de drept/litigiul in care esti implicata)

Multumesc DanaAlex...am nevoie de un avocat de divorturi. CUmnata mea tocami a incasat pt a mia oara o bataie sora cu moartea de la scumpul ei sot. Si in furia lui, a lovit si una dintre gemenele de 9 luni care se afla in bratele mamei ...si incerc disperata de cateva ore sa gasesc un centru de adapost in Bucuresti si nu raspunde nimeni. Are nevoie de un avocat care sa ii spuna ce sa faca in afar de certificatul medico-legal.

Mergi la inceput

offf trist, eu sunt specializata pe drept comercial si muncii, dar am idee cat de cat si pe dreptul familiei...deci ca sfaturi la intrebarea ta ar fi urmatoarele:

- sa cheme politia (e buna la dosarul de divort o constatare /proces-verbal al politiei in care sa se specifice ca a avut loc o lovire cu vatamare corporala) sau sa se duca sa depuna plangere la circa de politie din raza caruia domiciliaza, mentionand ca a fost vatamata corporal de sotul ei

- sa caute vecini care sa poata depune intr-un eventual viitor proces de divort marturie, banuiesc ca la scandalul lor si la bataie nu a asistat nicio persoana majora sau daca a asistat/participat persoana respectiva sa poata depune marturie ca a vazut/participar/despartit partile

- neaparat sa merga la medicina legala (in bucuresti la mina minovici, presupun) sa scoata certificat medico-legal care sa ateste leziunile suferite (chiar si o mica vanataie/zgaraietura sa fie scrisa acolo, absolut tot)...oricum in acel certificat victima (sora ta) va povesti medicului respectiv tot istoricul bataii si locurile unde a fost vatamata (lovita)

- sa prezinte si copilul si sa-i spuna medicului unde a fost lovit
(deci certificat si pentru copil)
mentiune: pentru certificatele medicale sa se prezinte cat mai urgent la medicina legala(nu am timp sa caut acum, dar sa zic ca e bine in 24 de ore de la bataie)

revin, e dureros sa treaca prin asa ceva, trebuie sa se linisteasca in primul rand si poate e bine ca cineva apropiat sa fie langa ea in aceste momente...nu pledez pentru divort, deoarece e greu din afara sa judeci (voi stiti mai bine, mai ales ca precizezi ca nu e prima data cand se intampla ca sotul sa loveasca), depinde de ea cat de mult doreste divortul, daca se hotaraste -sa pastreze hotararea, altfel sunt bani aruncati pe fereastra.

mai bine, incearca intai sa ajunga la un acord cu sotul la un mediator, iar pe urma daca sotul incalca acordul sa ajunga in instanta...e o parere.

iti trimit pm cu numarul meu de telefon si maine dimineata sa ma sune sora ta si ii furnizez cateva nume/numere de telefon ale unor avocati din bucuresti sau macar o ajut cum sa gaseasca unul/pe ce criterii

toate cele bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta
..si incerc disperata de cateva ore sa gasesc un centru de adapost in Bucuresti si nu raspunde nimeni.

sa inteleg ca a dat-o afara din casa...de ce centru de adapost???

sa mearga la politie si sa faca plangere ca dat-o afara din domiciliul comun, ca a batut-o si pe ea si pe copil

revin: sa faca tot posibilul sa se constate acum de catre politie starea de fapt- ca e data afara din domiciliul comun, pentru ca intr-un eventual divort poate fi acuzata de catre sotz de parasirea domiciliului conjugal
abia dupa ce are constatarea politiei sa caute un adapost pentru femeile victime ale violentei domestice

trist pentru ea, cu gemenii cine sta???...doamne l-as strange de gat pe un asemenea sot, sunt indignata la culme de situatia in care se afla sora ta

Mergi la inceput