Achizitionare apt
Sunt foarte nehotarata daca sa cumpar un apt fara bucatarie pt inchiriere. Imi place cum arata e amenajat f bine si proprietarul imi lasa toata mobila deci e " la cheie" pt inchiriere, dar mi-e teama ca daca vreau sa il vand dupa aia nu reusesc...
help sfaturi rapide? cam trebuie sa ma hotarasc in urmatoarele 2 zile
Raspunsuri
Victo spune:
eu personal si daca as fi singura, studenta si n-as cumpara un apart. fara bucatarie. pt simplul motiv ca eu as gati, as manca acasa, nu prin Mcdonalds si atunci ar fi ca o camera de camin, cu mirosuri care intra peste tot, in dulapuri, in haine, in pat.
Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 16 de zile de dans in burtica
trutzi spune:
Daca as fi in locul tau nu l-as cumpara. Oferta este destul de bogata acum si clientii sunt din ce in ce mai pretentiosi. Iti va fi foarte greu sa il vinzi daca nu imposibil.
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
SuperMami_1 spune:
noi romanii avem o cultura pentru gatit, de aceea gasim indispensabila bucataria. insa in america probabil multa lume mananca in oras si nu vede utilitatea unei bucatarii.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau.Pune in balanta atuurile apartamentului si posibilitatea vanzarii in viitorul indepartat.Mult succes in luarea celei mai bune decizii.
Albumele noastre
dicirstea spune:
Cum au spus si fetele, e mare oferta pe piata. Fa-ti socoteala cat cere pe respectiva locuinta si cat e chiria pe care o incasezi tinand cont de specificul ei. Fara bucatarie o poti inchiria unei firme sau in regim hotelier. Sunt avantaje si dezavantaje.
Uita de mobila, nu e o mare facilitate, gandeste-te in primul rand ca e un bloc vechi (doar la niste blocuri vechi am vazut sistemul asta) si ar trebui sa fie foarte ieftin apartamentul, ca sa compenseze banii pe care ii vei avea de bagat in timp ptr refacere instalatii, pentru asigurari, pentru aventualele inundatii ale celor care nu si-au schimbat tevile, etc.
Chiria sau gradul de ocupare (la regim hotelier) ar trebui sa fie destul de mare ca sa merite orice fel de pret ar cere pe asa ceva.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Chuny spune:
Daca e ieftin poate merita sa-l iei si sa investesti intr-o mini bucatarie ce incape intr-un dulap. ceva de genul :
http://www.linternaute.com/femmes/decoration/0611-gain-place/diapo/images/12ikea.jpg
In Franta exista foarte multe garsoniere de genul asta si sunt inchiriate la studenti.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Daca e ieftin poate merita sa-l iei si sa investesti intr-o mini bucatarie ce incape intr-un dulap. ceva de genul : http://www.linternaute.com/femmes/decoration/0611-gain-place/diapo/images/12ikea.jpg In Franta exista foarte multe garsoniere de genul asta si sunt inchiriate la studenti. |
Foarte frumoasa bucatarioara, dar in Romania, oamenilor le place sa-si gateasca.
Michelle7, eu nu as investi intr-o garsoniera fara bucatarie. Va fi greu de vandut, greu de inchiriat.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
buli spune:
uite ca eu is din Ro si nu-mi place sa gatesc. deviza mea este "in bucatarie intru rar si stau putin"
si mai stiu multe persoane asa.
bucataria-dulap e bestiala!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
dicirstea spune:
citat din mesajul lui Sibylle Daca e ieftin poate merita sa-l iei si sa investesti intr-o mini bucatarie ce incape intr-un dulap. ceva de genul : http://www.linternaute.com/femmes/decoration/0611-gain-place/diapo/images/12ikea.jpg In Franta exista foarte multe garsoniere de genul asta si sunt inchiriate la studenti. |
MI se pare mie sau chestia asta e de la IKEA?
La noi am vazut asa ceva la PAL Braila si erau destul de scumpe, dar daca garsoniera e asa cum le stiu eu pe cele de la Unirea sau de pe langa gara, nici macar dulapul ala nu incape, si mai rau este ca nu sunt tevi de apa si gaze.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Alizee spune:
citat din mesajul lui buli uite ca eu is din Ro si nu-mi place sa gatesc. deviza mea este "in bucatarie intru rar si stau putin" si mai stiu multe persoane asa. bucataria-dulap e bestiala! www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Da, dar cate sunt ca tine. In general, romancelor le place sa-si faca macar omleta si cartofi prajiti. Lipsa unei bucatarii, restrange mult numarul de posibili cumparatori/chiriasi.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Chuny spune:
Allinta, putini studenti au timp sa gateasca prajeli peste prajeli, iar in bucatarioara aia ai o placa vitroceramica, un frigider, un cuptor mic electric si o chiuveta. Ce vrei mai mult in studentie?
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza