Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Cleo, Hemorzon am folosit ptr treaba aia 
Sunt obosita praaaf, fug in pat.
Ah vineri sunt libera, nu avem curent toata ziua ca se lucreaza la retea, asa ca voi sta acasa, boierie, abia ca ma pregatesc si eu de plecare linistita. Abia astept, fug sa vad cum e vremea maine.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
cleo78 spune:
niatza, si o
sa taie greatza. Sau un fresh de ce citrice/fructe vreti voi.
banc:
Moare tiganul, iar īn Rai se-ntālnet;te cu Ceausescu.
- Ma tigane, cānd a fost mai bine, in vremea mea sau acum ?
- In vremea ta, jupāne, pe vremea aceea, politicienii facea politica, muncitorii lucra, iar tiganii fura.
Acu', politicienii fura, muncitorii fac politica si toti vrea si lucreze tiganii!
edit: stai ca mi la dat danicris si pe meil [:)))] Om avea o sursa comuna de meil?? sau nu e asa de mare spatiul internetului...
Lorich spune:
Neata
Cleo cu acceasi problema am ramas si eu
Dupa nastere a fost rau-rau, m-am dat atunci cu Hemorzon, ca nu se putea altfel, mi-a trecut, dar in stilul lor caracteristic, adica sunt mereu acolo, "in umbra". In perioada in care am facut o cura cu Colon Help (vreo 3 luni) nu am mai avut nicio problema, eram nou noutza, apoi tot asa, acolo, in umbra. In afara de hemorzon, eventual cura mult-folositoare cu colon help (da' scumpa) nu stiu ce sa-ti recomand.
Gabi da' v-ati distrat bine totusi acolo! Asta am vazut din poze. Imi plac baietii tai, cum s ejoaca si impaca ei, am vazut si poze cu Lizuca si mami pe care le pupam.
Doloress deci tot nu ai gretosenii? Bine, la mine au inceput dupa sapt 7-8, ca inainte va ziceam ca n-am nimic, mancam rosii cu maioneza si alt chestii care acum m-ar face sa sar pe geam.
Eu nu stiu nimic despre polipi, nimeni nu s-a uitat in nasucul lui Robert, el mai sforaie din cand in cand, dar nu tot timpul si nu in fiecare noapte. Din pacate, am o prietena dr. care si-a operat puiul si cica desi a facut-o in Buc. zicea ca tot metoda aia mai veche gen "smulgere" o folosesc, ea se astepta sa fie altfel si zicea ca l-a durut pe pui dupa. Dar, repet, nu stiu nimic despre subiect.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
elenuca spune:
Va pupam si noi, intram mai rar, speram ca nu ne-ati uitat
.
Am pus cateva pozici de la mare, cand am timp o sa le descarc pe toate. Ne-am intalnit cu Gabitza si baietii ei frumosi
, ne-am plimbacit pe plaja, am facut poze unele mai compromitatoare...
.
Noi suntem bine, ne-am adaptat perfect la cresa, mancam bine, dormim bine, suntem smechera, furam din farfuriile altor copii mancarea preferata...
.
In august mai avem o saptamana de vacanta cand cresa se inchide, deh directiva de <sus>...
si ne gandeam sa mai bagam o saptamana de vacanta, nu stim daca la mare sau la munte, sa vedem.
http://picasaweb.google.com/adiamandescu/Mamaia2010#5491052311690519410
scuza , dar nu mai stiu sa le ascund sub un cuvant...![]()
cleo78 spune:
mi-am scris pe o hartie,si ma duc la o farmacie sa iau din astea.
ColonHelp mi se pare cam scump, plus ca io nu am probleme cu constipatia... mai degraba statul cu fundu pe scaun ma costa. Probabil si de evolutia hormonala din ultimile luni...
Doloress, mai stii ceva de printesa Victoria?
edit: mi-am luat Lepicol. Fratele vitreg mai efrin a lui ColonHelp.
andreap spune:
Salutare!
Eu mai noua ma companie acasa:sotul!cu Varicela!!!!!!!imi vine sa mor de ras..sau de plans...ca si ultima mea speranta sa nu faca fetele s-a cam dus
...deocamdata ele sunt OK,sa vedem.Mie mi-au cam disparut bubitele,mai am doar cateva cu lichid,deci sper sa putem pleca la Istambul pe 13.
Gabitza,Elenuca,super poze....
Cleo,eu ma folosit si Hemorzom(supoz.si alifie) si proctoglyvenol(sau cam asa ceva
)..da' au efect pe moment;daca ma constip cumva,se refac.probabil,candva,voi ajunge la laser cu ei
.
In rest..numai bine
mai vb,pupici
elenuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreap Salutare! Eu mai noua ma companie acasa:sotul!cu Varicela!!!!!!!imi vine sa mor de ras..sau de plans...ca si ultima mea speranta sa nu faca fetele s-a cam dus ...deocamdata ele sunt OK,sa vedem.Mie mi-au cam disparut bubitele,mai am doar cateva cu lichid,deci sper sa putem pleca la Istambul pe 13.Gabitza,Elenuca,super poze.... ![]() Cleo,eu ma folosit si Hemorzom(supoz.si alifie) si proctoglyvenol(sau cam asa ceva In rest..numai bine ![]() mai vb,pupici |
Andreea, te pup, ce mai faceti, mai?
nu ne-am mai vazut de un secol...sunteti cu varicela? uf...cum naiba? sotul a luat de la tine? si tu? de la cine? fetele sunt vaccinate, poate fac o forma usoara. Ai poze pe undeva? sa le caut,ce mai face Sara botic?
Lorich spune:
Andreap uof..ce de bube...aveati de gand sa plecati cu fetele? Am intrat si eu pe albumul iunie 2010 si m-am "bolnavit" ce-i acolo. N-am vazut Sarantzula, dar am vazut o fetita frumoasa foooooc, Maria, am vazut locuri de vis, de vis!!! Am vazut ca l-ati gasit si pe Nemo... Sanatate multa!
Elenuca tu ne-ai rupt de atatea poze!!! Le-ai impozitat tare ca putine au ramas!! Oricum Lizuca e o scumpica fooooc!
elenuca spune:
| Citat: |
Elenuca tu ne-ai rupt de atatea poze!!! Le-ai impozitat tare ca putine au ramas!! Oricum Lizuca e o scumpica fooooc! |
te pup Lori, ce face samburelu' sau e samburica
, ati aflat?Mai tu faci misto cu pozele...
Plecati in concediu, sau ati fost?

Lorich spune:
Elenuca nu, nu am aflat, azi am eco morfo I (mari emotii!!!) da' nu cred ca aflu ceva, e cam devreme, cred. Cat despre concediul, noi am fost la inceput de iunie in Bulgaria, Niipuri, acum imi arde buza dupa un we la munte, dar urmatoarele 2 we nu pare sa fie vreme frumoasa pe acolo, asa ca mai astept.