BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eladea,Georgia bine ati venit acasa fetelor.Sa va traiasca comorile,aveti 2 copii frumosi foc

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Bumble esti pe felie?TRe sa te intreb ceva intim

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Racusor da difera de la organism la organism cum se retrage burtica,nu trebuie sa fii suparata din cauza asta.ai timp suficient si dupa cum ai zis la Rodyk e nastere naturala si am auzit ca si asta conteaza,dar si la tine se va duce cat de curand,ca nu este grasime este uterul care nu a ajuns inca la marimea de dinaintea sarcinii. fii optimista mamico si ai sa muti si munntii din loc asa

[

Bianca 34 fix Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Nu va faceti griji cu burtica...caci ne vom reveni noi. Am citit ca incepand cu sapt 36 uterul a ajuns de 1000 de ori mai mare decat era inainte de conceptie si ati crescut destul de mult in greutate...........Asa ca nu avem cum sa ne revenim in 2-3 sapt cand el a ajuns asa in 36-40 de sapt,nu?

Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Bun venit acasa Andreea si Giorgia....refacere grabnica si acomodare cat mai rapida in noua formatie,

Am vazut bebeii ...si Andreea cred ca Filip nutreste ceva pentru Antonia, daca se tine scai asa dupa ea

Apropo cu ceaiul de zmeur, mi-am luat si eu...cate cani pot bea maxim pe zi...sa nu ajung sa fac excese .

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici, va invit la

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

L-am vazut si pe Filip Mai fetelor, voi numai copii frumosi stiti sa faceti

Gabitza, shoot, daca inchid pc-ul si nu apuc sa raspund, maine dimi raspund sigur.

Michelle, tare zic eu ca s-a intors gargarita ta

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Nu mai stiu cine vorbea despre singerare dupa control.Eu cred ca dupa acele doua degete "infipte" in cervix o sa te ajute sa ai contractii peste putin timp .Eu la primul copil ,desi mi se rupsese apa nu aveam contractii deloc si dilatatie 0/Mi-a bagat doctorul 2,3 degete sau cite or fost ,mi-a "scuturat" colul( si ce dureros a fost) si in scurt timp am avut si contractii.
34+

Nu cred ca are legatura introducerea degetelor cu contractiile. Eu fac control pe masa de la 27 sapt, 1 data la 2 saptamani, iar acum saptamanal. Tocmai pentru ca am avut contractii multe si trebuia vazuta starea colului.

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Adriana si eu am mai facut controale din astea dar niciodata nu mi-a curs singe dupa control sau sa ma doara cind imi umbla acolo.

Oricum eu am scris cum mi-a stimulat mie contractiile la primul bebe.

Mergi la inceput