BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu ma bag la un film

L-am descarcat de aici:
http://www.harrdelos.com/2010/06/recomandare-film-kite-runer.html

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ELADEA bine ati venit acasa !!! Ce mare e Filip,pare de 3 luni !! si e un frumos !!

RODICA,ti-am dat un mail.

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Giorgia,Eladeea-bine ati venit acasa refacere rapida..mult laptic..bebei mancaciosi si cumintisuperbe pozele doamne ce scumpi sunt

Mi-am mai masurat o data burtica parea prea mareaseara nu am vazut bine e 109 cm nu 113 si +12 kg

Azi am avut o durere-arsura de stomac nu stiam ce sa fac...pana acum nu am avut nimic

Racusor-sa o duceti la medic pe mama...acum stau cu frica am si eu nu stiu cati caini pe alee cand ies din bloc
cat despre silueta..revii cu siguranta cum erai inainte..eu in 6 luni eram mai slaba decat inainte de sarcina

Maurice-acum cat e cald poti pune scutece de finet..sau un cersaf..paturicile sunt prea groase...doar cele de bumbac ar merge

Larisa-aratai f bine dupa 1 an de la nastere

Dragaica-si la mine a ramas mic wc-ul

Bamboletta 31+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 8+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Larisa ce bine aratai la un an de la nastere...sper la anul in vacanta sa arat la fel

eu de burta nu mai vad daca restul sunt mari...am picioare mai dolofane, dar sunt ok, cand slabesc se duc si ele...si celulita nu prea am si fundu zice sotu ca e bine format acum doar burta ma chinuie rau....mi-am luat niste pantaloni cu un numar mai mari, imi vin foarte bine (ca ii tin sub burta) doar ca nu am ce bluze sa pun, ca e burta foarte mare...si arat asa cum am urat eu mereu: sa iti curga burta peste pantaloni dupa ce mai creste piticul si iti regleaza masa (sper eu intr-o saptamana doua) sa merg la cumparaturi sa imi iau o rochita doua, ca in rochita cred ca e mult mai bine...mai ales ca trebuie sa iesim in parc, trebuie sa avem cu ce ne imbraca...

Eladea ce grasun frumos bine ati venit acasa!!!

noi avem 2710 grame am luat de duminica trecuta 230 grame si am recuperat greutatea de la nastere deci papam si de la mami ceva, pe langa laptele praf primit completare!! ca de acum sa creasca si la mine cantitatea de laptic (oare se mai poate dupa 3 saptamani de la nastere} daca suge de acum mai bine piticul...

acum dormim, dupa baita si cand ne trezim, papa

aa, sa va zic incepuse piticania sa planga pe la 3....eu credeam ca face mofturi sau caca, ca nu isi manca manutele...pana la urma il pun la san si a bagat 15 minute si dupa aia a cerut si 30 completare...a mai stat treaz, a mai dormit, la 6 se trezeste ma gandesc ca e prea devreme sa manance...nu parea se se chinuie sa faca caca...bine, ii zic, hai la san, sa vedem daca ti-e foame...nimic, dar plangea intr-una cum il puneam in landou, in brate nu...ii zic, gata, esti alintat, ne suparam pana la urma ii aduc biberon, ca poate ii e foame copilului si lu mami nu ii curge nimica dar in timp ce a mancat cei 30 ml de lapte praf a facut cacuta..relaxare totala gata miorlaituri, alintaturi....l-am mai lasat o ora, am facut baita...cam devreme ca a regurgitat, dar nu stiu cum am facut ca si ieri si azi numa dupa masa baita...parinti aiuriti

m-am intins ca o placita...deeh, puiul doarme, mami a dormit mai devreme, a mancat bine..ce mai, boierie

de mama a plecat acasa...nu a vrut medic, nimic..dar l-am sunat pe tata si l-am speriat bine, ca sa fiu sigura ca am succes sa o convinga macar el sa mearga la medic...off, ce ma fac eu cu ea ! imi e cam frica sa nu pateasca ceva

aa, azi e ziua tatalui meu bine macar ca mama s-a dus acasa...dar nu am avut timp sa ii cumpar nimic cadou, poate data viitoare cand vine mama la noi! si saracul nici nu poate veni sa isi vada nepotul ca face tratament cu interferon si se simte foarte rau nu are putere sa mearga atata timp cu trenul sau microbuzul...nu stiu daca o sa ajunga nici la botez

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ce am dormiitt,clar ca la noapte imi pazsc sotulam iesit si eu la aer putin si am dormit de m-am speriat cand m-am trezit cand am vazut cat e ora. acum stau pe ganduri ce sa manancparca imi piere pofta de mancare cand ma gandesc ce arsuri am pe urma

Racusor ma bucur asa mult de bebe Andrei ca a luat in greutatede acum poate esti si tu mai linistita si nu te mai stresezi cu asta si va veni laptele si mai mult.

Bianca 34 fix Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusor, si soacra mea face trat cu interferon. mai are o luna si gata. in schimb ea nu ne asculta nici pe noi si nici pe doctori si nu se menajeaza deloc, munceste prea mult- s-au apucat sa construiasca casa la tara (!)..iar eu nu stiu dc o va ajuta tratamentul acesta sa se recupereze de tot. parca anu asta cat a facut tratament a muncit mai mult ca oricand,are gradina, planteaza, sapa... desi vede ca oboseste..efectiv nu ne intelegem cu ea nicicum.:(
sa mearga mama ta la doctor, ca e riscul prea mare.
eu ma bag la meci.
Andreea, cand poti, te astept cu detalii.aici sau pe mess. cum a fost nasterea, drita, personalul, costurile :) cu psihicul cum stai?
e super dragalas Filip si e grasun bine. sper sa suga serios :)

Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 16 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Paula, tata se simte foarte slabit...el face vinerea dupa serviciu, si in weekend e terminat...la inceputul saptamanii isi mai revine...el mananca bine, doar ca i-a scazut hemoglobina..analizele ii sunt din ce in ce mai bune la ficat...are abia 3 luni de la tratament si speram din tot sufletul sa ii dea continuare, cu criza asta. si pe el il mai apuca muncitul, dar se opreste ca apoi se simte foarte rau...

si eu sper sa mearga mama la doctor am sunat-o sa vad cum se simte sa ii zic sa mearga la doctor si i-a tot ma intreba daca ne-a placut mancarea care ne-a lasat-o..e atat de incapatanata, nu ai vazut asa ceva si cred ca ii e frica de injectia aia in burta dar mi-a zis tata ca oricum maine trebuie sa mearga la dr de familie pentru reteta de inima...asa poate macar ii arata ce a patit si ii face dr de familie ceva sau o trimite la alt doctor...macar de i-ar spune

Mergi la inceput

eu iar astept sa faca ochi copilul, sa ma pot duce la dus si apoi la pana la urmatoarea masa tot maraie, dar de trezit nimic....

cand stiu ca e asa pe punctul de a se trezi parca nu pot face nimic...inca nu avem monitor si nu pot pleca din camera ca nu aud daca incepe scandalul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Giorgia, ce scumpa e Antonia..
Eladea, ce flacau ai

Azi am fost la sora-mea, ea sta la casa si mi-am petrecut dupa amiaza in curte, foarte placut
Voiam sa va intreb, mai doare pe cineva in zona coastelor? E din cauza ca bb e pozitionat acolo sau se intinde spre coaste?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Voiam sa va intreb, mai doare pe cineva in zona coastelor? E din cauza ca bb e pozitionat acolo sau se intinde spre coaste?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Michelle eu cam de 3 saptamani am dureri dar simt efectiv ca ma dor coastele,e ca si cum mi le-ar impinge inafara.eu evit sa stau mult timp in fund ca atunci incep si durerile.
EDIT:la mine e cu capul in jos deci nu cred ca e din cauza pozitiei bebelului,poate e din cauza ca uterul creste mult mai repede acum.

Bianca 34 fix Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput