BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 14
larissa_79 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad pot sa adaug .... ulei faina si malai +lumanari....eu asa stiu!Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE |
eu nu-mi aduc aminte sa fi pregatit asa ceva
Larisa
36+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
btz_ovi spune:
Nici la noi nu se dau toate alea,poate difera de la zona la zona
37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
nela_didea spune:
Bun gasit si de la Hunedoara. Se pare ca delfinasii nu mai sunt asa grabiti ca pana acuma, ceea ce e un semn bun.
Ma bucur ca toata lumea e ok, mai putin mama lui Racusoara care neaparat trebuie sa mearga la doctor sa-i faca vaccinul acela antitetanos parca. Altfel risca sa se imbolnaveasca si ar fi pacat. Si soacra mea a patit-o la fel acum vreo 2 ani, a facut reclamatie la primarie dar nu s-a luat nici o masura. Asta-i tara in care traim.
Va pup si va doresc o duminica superba.
32 + cu o
de 
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya am gasit si eu crema Melkfett o are la magazinul unde am vazut si Weleda.m-am uitat pe site si din cate vad costa doar 1 euro oare e posibil asa putin??Racusor ai spus ca tia recomandat pediatra, unde anume sa il dai pe bebe cu ea? Bianca 34 fix Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara![]() |
dupa baie la fundulet si cuculet
si ii dau si pe unde are bubite si trec repede
mami de brotacel Andrei Ioan
CarmenAlbu spune:
Da Oana tot de acolo am luat si chiloteii inalti pantalonasi, dar uite-te bine ca au su burtiere clasice si tot, grija cine vrea sa comande ca livrarea se face in 7 zile, dar romania nu e pe lista decat daca cunoasteti pe cineva in londra care sa mearga in orice magazin m&s sa lase comanda si sa dea adresa voastra, eu am procedat altfel, am rugat-o pe o prietena care locuieste in berlin, a facut ea comanda si a pus adresa ei, si cand sotul ei a venit in budapesta (lucreaza aici), mi le-a adus, eu i-am facut ei transfer bancar, si tot ce am comandat pt leti are o calitte excelenta!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu 
AMR 5+
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
eu nu-mi aduc aminte sa fi pregatit asa ceva Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 3+ saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
eu am pregatit un vas mare de apa, ca sa faca aghiazma si atat
a venit parintele cu lumanare
si am intrebat parrintele inainte
mami de brotacel Andrei Ioan
Mycya spune:
fetelor o dupamiaza cat mai frumoasa
eu ies ca e asa frumos afara,ma duc la un lac sa pun burtica la soare putin si sa ne mai obosim sa dormim bine diseara.
Bianca
34 fix
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Alina2005 spune:
Sa va inveselesc un pic, desi bancul e cu subinteles si mai mult ne intristeaza:
O familie de viermi traia intr-un rahat. Intr-o zi, micul vierme o intreaba pe mama lui:
Mama, noi putem trai si intr-un mar?
Da, putem.
Mama, dar noi putem trai si intr-o banana?
Da, sigur ca puteam trai si intr-o banana.
Si atunci de ce traim intr-un rahat?
Pentru ca asta e tara noastra si suntem patrioti.
Asta cu referire la ce i s-a intamplat mamei lui racusor, degeaba suni la hingheri ca nu se rezolva nimic. Proprie experienta.
Si referitor la primirea preotului, sotul mi-a zis ca trebuie doar un vas curat cu apa, un prosop curat si o lumanare. Si e preot, deci stie
Alina,
37+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
giorgia23 spune:
Hello fetelor...suntem acasa de ieri si ne acomodam incet incet...multumesc mult pt urari
....Antonia e o scumpa si o papacioasa...e si mama cu noi cateva zile...nasterea a decurs bine si rapid
...am ajuns pe la 3.30 la spital si la 5.45 am nascut...asa va doresc la toate....ma cam supara epiziotomia dar trece si ea![]()
FELICITARI OCHIDUT,ELADEA SI CRISSY....BINE ATI VENIT LARISA IOANA,FILIP SI BEATRICE TEODORA
Poate mai tarziu reusesc sa pun si cateva poze cu ea
Ma apuc sa mai citesc si din urma
GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
Alina2005 spune:
Bine ati venit acasa, georgia si Antonia! Abia astept sa vad gogosica. Si sa ne mai povestesti din experienta ta. Pupici pe falcute!
Alina,
37+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea

o are la magazinul unde am vazut si Weleda.m-am uitat pe site si din cate vad costa doar 1 euro
oare e posibil asa putin??