BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 13
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Larissaai spus ca acum cateva seri ai experimentat arsurile si voma.Insa cand aveai arsuri nu iti venea pe gat sucul gastric dupa care garaituri?Caci eu asa patesc si sunt curioasa daca sunt intr-adevar de la arsuri sau am eu altceva. ![]() ![]() 37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Btz_ovi e de la arsuri, eu patesc asa zilnic.acum jumate de ora am
iar din cauza asta, pentru ca am vrut eu sa mananc salata beof de dimineata si cum se digera mai greu am avut de tras.acum ma sting cu pepene
Bianca
34 fix
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Mycya spune:
Tina mamicuto draga ce mai faci?cum te mai simti? nu mai spui nimic,sper ca tia trecut supararea si acum esti optimista in privinta greutatii bebelusului.ti l-au dat sa il tii in camera cu tine?asteptam vesti de la tine

Bianca
34 fix
Andra Maria
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui rodyka larissa, daca esti pe-aproape, lamureste-ma un pic cum presupune din partea mea ca tre sa-l primesc pe dom' parinte... . ar trebui sa vina cam peste o ora jumate, doua ore..._ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
ei..nu are nevoie de nu stiu ce primire. Din cate imi aduc aminte acum face aghiazma deci trebuie sa ai la indemana un vas curat si un servet, eventual o masuta. Cu restul vine el pregatit. Si o tinuta decenta pentru tine...asta ar insemna pe cat posibil o fusta mai lunga si pe corp ceva ca sa fii cat mai acoperita. Cam atat
La noi la sfarsit se dau si ceva banuti parintelui acum nu stiu daca la voi se procedeaza la fel sau nu.Larisa
36+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
anca_vlad spune:
pot sa adaug .... ulei faina si malai +lumanari....eu asa stiu!![]()
Anca +33s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
btz_ovi spune:
Mycya la mine e problema ca daca mananc rosii/castraveti/piftelute/zacusca/prajeli imi vine sucul gastric inapoi si incep sa garai mai ceva ca un porcusor mic ![]()
37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Mycya spune:
am gasit si eu crema Melkfett
o are la magazinul unde am vazut si Weleda.m-am uitat pe site si din cate vad costa doar 1 euro
oare e posibil asa putin??
Racusor ai spus ca tia recomandat pediatra, unde anume sa il dai pe bebe cu ea?
Bianca
34 fix
Andra Maria
Mycya spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Mycya la mine e problema ca daca mananc rosii/castraveti/piftelute/zacusca/prajeli imi vine sucul gastric inapoi si incep sa garai mai ceva ca un porcusor mic 37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
pai eu de aia ma feresc sa mananc salata de rosii si castraveti,zacusca, prajeli,iaurturi seara ca o iau razna...dar chiar daca incepi sa garai si nu simti arsurile e ok.e mai rau cand le simti si iti vine sa

Bianca
34 fix
Andra Maria
btz_ovi spune:
Am si stari de
,insa nu mereu.
Da,chiar si mai putin de 1euro,cand ma ocupam de administrarea unui magazin acum 3 ani le primeam la preturi foarte mici,insa aici in Ro e adaosul foarte mare.
Eu ii zic "crema buna la toate"

37+cu
AMR CATEVA ZILE
pana la 
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Larissaai spus ca acum cateva seri ai experimentat arsurile si voma.Insa cand aveai arsuri nu iti venea pe gat sucul gastric dupa care garaituri?Caci eu asa patesc si sunt curioasa daca sunt intr-adevar de la arsuri sau am eu altceva. ![]() ![]() 37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
da..asa imi vine pe gat sucul gastric mai ales in pozitie culcata. Cand se indulcea gustul la ce imi venea pe gat era semn ca mai bine ma duc la baie ca sa
. Dupa, ma simteam mult mai bine.Larisa
36+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
btz_ovi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
da..asa imi vine pe gat sucul gastric mai ales in pozitie culcata. Cand se indulcea gustul la ce imi venea pe gat era semn ca mai bine ma duc la baie ca sa . Dupa, ma simteam mult mai bine.Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 3+ saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Exact,in pozitia culcata si mie la fel imi vine,chiar si prin somn.Si adevarat.cand e gustul mai dulce e semn de

Eu sper sa nu ramana asa si dupa nastere,caci e tare greu sa dorm ziua
37+cu
AMR CATEVA ZILE
pana la 

delfinasul