BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 12
btz_ovi spune:
Racusor a ta e diferita fata de a mea,insa la acelasi pret.
Mycya uite www.bionatura.ro/images/BN_melkfett_unguent_cu_galbenele.jpg" target="_blank">asa am eu si vad ca tot in germana parca e scris.
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu ... Oana nu am mai gasit salvat cred ca am sters, dar daca mergi direct pe site la ei vei gasi la haine support, toate produsele! |
am gasit chiloteii
acum caut centura...tot de aici ai luat?
Sotul a zis ca pot naste fie pe 9 sau 10 iulie fie intre 12 si 16 iulie sau dupa 18 iulie , si asta ca pe 11 e finala cupei mondiale, pe 8 are ceva la serviciu, si pe 17 o nunta Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 34+ cu AMR 5+ |
poate nastem deodata in 9 iulie
Oana 38+ Matei Marius
AMR 12 zile
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 si mai am o intrebare..pentru cine cumpara produse weleda, oare ce trebuie sa luam? am intrat pe pagina lor din uk www.weleda.co.uk/Baby/icat/baby" target="_blank">weleda dar nu prea stiu ce sa aleg.... asta e mami de brotacel Andrei Ioan |
nu ne-ar ajuta daca comandam mai multe impreuna? nu stiu...intreb si eu
Oana 38+ Matei Marius
AMR 12 zile
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 vad ca si tu acelasi tratament aplici - vitamine D plus vitamine...mie vitamine mi-a zis pediatra 2-3 saptamani si am vazut ca sunt pentru stimularea apetitului...tie pentru ce ti le-a dat? |
vit D3 mi-a dat ptr ca avea icter (zice ca e ptr piele in caz in care nu a fost bine expusa la lumina) si ptr fixarea Ca in oase.
polivitaminele ptr a castiga in greutate, a prinde putere. sa ne creasca mari delfinasii
conjunctivita s-a vindecat deja, dar continui cu spalaturi cu ser fiziologic si cu crema de 3 ori/zi.
de fier si altele nu mi-a zis nimic, au iesit in regula analizele. maine mergem la medic la control de greutate, sper sa nu mai fie cine stie ce probleme
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
citat din mesajul lui racusor2010 si mai am o intrebare..pentru cine cumpara produse weleda, oare ce trebuie sa luam? am intrat pe pagina lor din uk www.weleda.co.uk/Baby/icat/baby" target="_blank">weleda dar nu prea stiu ce sa aleg.... mycya dar calendulla cream nu e crema de galbenele? astea de la weleda sunt pe baza de crema de galbenele...plus ca vad ca au si crema de galbenele simpla... plus ca asta melkfett e produsa in germania...scrie pe aici: ALPI FRESH MELKFETT mit ringelblumen-extrakt + vitamin E asta e mami de brotacel Andrei Ioan |
ba da Racusor asta e crema , de asta am spus ca am sa cumpar ca tot e cu galbenele si sigur este buna.pai daca scrie in nemteste credca e chiar nemteasca crema,am observat ca multe de la noi sunt din Germania inclusiv garmastan.
Bianca 34 fix Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Mycya spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Racusor a ta e diferita fata de a mea,insa la acelasi pret. Mycya uite www.bionatura.ro/images/BN_melkfett_unguent_cu_galbenele.jpg" target="_blank">asa am eu si vad ca tot in germana parca e scris. 37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
de asta credca gasesc si la drogherie nu neaparat la farmacie.maine am sa ma duc sa ma uit la acelasi magazin unde au si weleda ca sigur este.mersi mult de tot
larissa_79 spune:
oana da-mi si mie link-ul la chilotii aia daca i-ai gasit...si la burtiera...
Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
btz_ovi spune:
Larissaai spus ca acum cateva seri ai experimentat arsurile si voma.Insa cand aveai arsuri nu iti venea pe gat sucul gastric dupa care garaituri?Caci eu asa patesc si sunt curioasa daca sunt intr-adevar de la arsuri sau am eu altceva.
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
rodyka spune:
larissa, daca esti pe-aproape, lamureste-ma un pic cum presupune din partea mea ca tre sa-l primesc pe dom' parinte.... ar trebui sa vina cam peste o ora jumate, doua ore...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
Racusor m-am uitat si eu acum pe internet mai atenta la produsele de la Weleda si am si tradus tot ce scrie de ele.credca e bine daca ei crema de corp, samponul si gelul de dus, si in caz de iritatii eu zic ca este suficient de buna cea de la Melkfett,ori daca vrei neapart weleda este crema aia mica iti scriu in germana Calendula-Pflanzenseife ,din cate am tradus este buna pentru orice pt fata daca apare vreo ceva,maini,fundulet,sub brate cand se mai irita de la caldura....