vai de Romania

vai de Romania | Autor: mElaine

Link direct la acest mesaj

Romani ni se pregateste ceva, Dan Diaconescu presedinte...da da cel cu OTVul
Scabros scenariu ...
Incredibil... vai de Romania!
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7484186-update-dan-diaconescu-fost-eliberat-voi-forma-nou-partid-politic-partidul-poporului-roman-alegerile-urmatoare-voi-candida-presedintie.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Acei votanti PD-L & Basescu care sint nemultumiti, astazi, de alegerea facuta, tre' sa aiba si ei spre ce se indrepta, nu?
DD & OTV- "televiziunea poporului" (promovata astfel chiar de Base himself) - iata o alegere numa' buna pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

N-as paria ca se va intampla asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

se va intampla asa
va candida dan Diaconescu cu cineva de la PDl Poa sa fie ori si cine , -chiar si doamna Udrea. La ultimul tur vom avea de ales-intre Dansa si OTV . De data asta eu votez cu OTV -ul , ca a votat cu Iliescu ultima data si circ mai mare nu cred ca facea CVT
Asa ca , nu degeaba nu mai e in puscarie DD , ni se pregateste ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E clar ca se pregateste ceva. Si nu musai pentru votantii PDL si Basescu (aia nu sunt nemultumiti, au votat si ar mai face-o o data daca ar candida din nou-Doamne fereste- Geoana sau Antonescu), ci pentru toata lumea nemultumita de clasa politica fara nici o culoare anume. Cineva si-a dat seama (nici nu era prea greu) ca toti "liderii" politicii de azi vor fi primiti cu suturi in dos (in cel mai bun caz) in viitoarele campanii. Singurii care nu-si dau seama sunt chiar liderii respectivi, asta e, n-au multa minte.
Nu stiu care-i exact rolul dui DD (ligeea, nu cred ca scenariul e asa simplu...), dar daca o sa ne uitam tot la actorii de azi, o sa ramanem cu ochii in soare. Si cine stie...inseamna ca o meritam.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

nu cred ca-i duce mintea la mai mult .Daca-i ducea nu eram aici. Pe bulgari ii doare la basca de FMI in conditiile in care n-au avut neam de neamul lor de fost pasalac 2,5 mil Euro in conturi .Ca daca aveau , sa vezi ca ne cereau viza .
Noi ne-am batut cu pumnul in piept si acum scoatem limba de-un cot .
Si ce vor alesii? mai multe impozite .
Pe ce si dela cine ?
Daca am intra toti i greva fiscala 1 spatmana sa vezi ce ar iesi pe portile guvernului cu sacosica .Asa ...restructureaza posturi de secrtari destat la agricultura si baga altele la interne.Da , am avut Agentia Antigrindina .Ce salarii au avutin ultimii 5 ani ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

alesii vor mai multe impozite pentru ca alegatorii vor pensii si salarii.

Bugetul Romaniei, cu tot cu bugetul asigurarilor sociale este stabilit pentru acest an la circa 33 miliarde euro (la cursul de acum).
Din cele 33 miliarde, vreo 12 miliarde se duc la plata pensiilor si circa 7 miliarde salarii. Deficitul bugetar este vreo 10 miliarde de euro. Adica pentru cele 33 miliarde se estimeaza ca 23 miliarde vin din incasari (impozite, tva, taxe), si 10 miliarde din imprumuturi bancare.

Tariceanu isi facea calculele pentru un buget de ... 45 de miliarde euro. Mizand pe duduiala.

Acum se pare ca si incasarile acelea de 23 miliarde nu prea se vor atinge. Basca inundatiile care pe langa sinistrati au inecat si ceva recolte.

Daca din bugetul asta de 33 miliarde scadem 20 (pensii + salarii + indemnizatii si alte ajutoare) raman 13 miliarde. Unde se duc?
Pai iata unde: 10 miliarde se duc dintr-un foc in plata datoriei publice interne si externe, datorie care a tot crescut datorita deficitului impus de mentinerea pensiilor si salariilor in 2008-2009 in ciuda scaderii pib.

Mai raman doar 3 miliarde. Pai primaria, spitalul si scoala consuma curent, gaz. Ici colo se platesc chirii, reparatii, gloantele oarbe din armata, orele de zbor ale pilotilor armatei, se tot aduna. (Costurile lor sunt mult mai mari, dar o mare parte din costurile din invatamant, sanatate si administratia locala sunt suportate de bugetele locale).

Investitiile, alea putine care se mai deruleaza, sunt sustinute de fonduri europene (unde, apropos, statul roman varsa anual o suma - doar nu credeati ca fondurile astea europene sunt un cadou venit din cer!).

Grea economia asta! Nici macar expertii nu o mai inteleg, caci au dat-o cu totii-n bara cu recesiunea mondiala.

Mergi la inceput

Ajutoare ?Pentru ce pentru puturosi?
Am fost de fara de multe ori la situatii cand in comune , orase, ar fi nevoie de munca voluntara -pe care statul de altfel o plateste si ar trebui sa se faca . Ati vazut vre-o data pe cineva care sa taie iarba ca-i asistat social?
La mine la bunici la tara nu mai sunt vaci, lumea caumpara lapte de la suparmarket .In schimb toti betivii sunt ajutati. Poate nu emult dar se aduna .
Pomenile electorale pentru voturi, pensiile de invaliditate ,bordurile care se tot schimba si nu numai in Bucuresti, rondurile care-si schimba floricelele la 2 saptamani , de unde vin banii?
Bugetul de stat ar trebui sa cotizeze mai putin catre bugetele locale care s-au ingrasat cu nesimitire .
si curatenia sa inceapa de sus
daca mutau toti parlamantarii intr-un bloc de ap. semicentral cu chirie de cca 4-500 Euro/luna sa vedeti ce de bani se economiseau.
Plus casele de protcaol i care stau desi au locuinte proprietate prsonala, plus 2 secretare , plus masini de serviciu , telefoane .ce un pager nu-i bun
bip-veniti la sedinta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Si e ce oare este vai de tara asta??? Ce conteaza cine este presedinte atata timp in cei Senat si din Camera Deputatilor stau numai oameni incapabili sa fac ceva bun pt. tara aceasta? De aici vine raul. Nu presedintele face legile, ci cei din Guvern... Asa ca ar trebui sa dam in ei cu rosii la inceput si apoi in presedinte ca nu a stiut sa isi impuna vointa. El a jucat cum i-au cantat cei de la FMI, ca vezi Doamne noi trebuie sa ajungem tarile dezvoltate din urma. Aiurea... Nu o sa ii ajungem pe francezi, englezi sau germani nici in 100 de ani. Stiti cat de economisitori sunt germanii: ei dupa ce parasesc camera unde au stat sting lumina, televizorul sau ce mai au in priza, nu clatesc vasele (au detergent special ce nu necesita clatirea lor). Daca ma face si noi asa am ajunge departe. Dar spiritul romanesc este departe de a intelege ca noi suntem singurii care ne putem ajuta in aceste timpuri atat de aspre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniaro82 spune:

Astfel de ipoteze acum un an doi mi-ar fi provocat rasul acum insa plang pentru ca realizez ca e foarte posibil. Daca nu ar fi tara in care traiesc trebuie sa recunosc ca ar fi foarte nostim. Oricum e :)

Tara asta e un circ asa ca de ce nu.

link de reclama sters

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Si e ce oare este vai de tara asta??? Ce conteaza cine este presedinte atata timp in cei Senat si din Camera Deputatilor stau numai oameni incapabili sa fac ceva bun pt. tara aceasta? De aici vine raul. Nu presedintele face legile, ci cei din Guvern... Asa ca ar trebui sa dam in ei cu rosii la inceput si apoi in presedinte ca nu a stiut sa isi impuna vointa. El a jucat cum i-au cantat cei de la FMI, ca vezi Doamne noi trebuie sa ajungem tarile dezvoltate din urma. Aiurea... Nu o sa ii ajungem pe francezi, englezi sau germani nici in 100 de ani. Stiti cat de economisitori sunt germanii: ei dupa ce parasesc camera unde au stat sting lumina, televizorul sau ce mai au in priza, nu clatesc vasele (au detergent special ce nu necesita clatirea lor). Daca ma face si noi asa am ajunge departe. Dar spiritul romanesc este departe de a intelege ca noi suntem singurii care ne putem ajuta in aceste timpuri atat de aspre.

nu va suparati ca va intreb,traiti tot in Romania ca si mine?de unu basescu ati auzit?care anunta in locul guvernului masuri guvernamentale?
il stiti?e nenea care ala care se substituie justitiei si trage de urechi doar pe aia care nu-s de aceeasi culoare ca si el?
sigur traiti in aceeasi Romanie?poate traiti bine.......

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput