Bloc nou fara gaze
Noi ne-am mutat de curind intr-un complex de apartamente noi - si intram in rindul celor care au probleme (bineinteles )
Blocul nu a fost inca racordat la gaze.
Intrebarile mele: ce putem face sa oblogam dezvoltatorul sa rezolve problema mai repede. El a fost obligat sa predea apartamentul functional, dar noi nu avem timp sau bani sa il dam in judecata
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
gabidaniela spune:
Nu pot sa nu remarc ca numai probleme ai cu noua locuinta...aurolaci, caini, lipsa gaze...
Ai un contract cu dezvoltatorul in care sa specifice starea in care se preda apartamentul? Daca da, il poti da in judecata...
Edit: Acum am vazut ca nu aveti bani si timp sa-l dati in judecata. In cazul asta, nu stiu cum l-ati putea obliga, poate amenintandu-l ca il dati in judecata.
sirimie spune:
Da, asa este, deocamdata multe probleme
Multumesc frumos pentru raspuns!
Am blog
olympia spune:
O consultatie la un avocat, nu costa chiar asa mult si va poate lamuri asupra sanselor si a timpului realist de rezolvare in functie de modul in care a fost redactat contractul. Mi-amintesc de un subiect asemanator pe DC, in care situatia s-a prelungit destul de mult in iarna.
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
diuna spune:
Adreseaza-te OPC-ului, ei sunt obligati sa-ti dea raspuns la reclamatie in 30 de zile. Pune mana pe telefon, nu mai ezita, si suna la nr. ala cu 0800..., e cel mai comod.Succes!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
LidiaB spune:
Daca nu scrie in contract ca acel bloc va avea gaze....nu cred ca se mai poate face ceva...eu de ex. nu am gaze...totul e pe curent electric.
si facturile vin pe masura.
sirimie spune:
Am proces verbal de receptie de centrala termica pe gaze.
Nu scrie explicit ca trebuie sa fie gaze, dar nu se subintelege ca e acolo ca sa functioneze?
Am blog
diuna spune:
Ai reclamat la OPC?
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
sirimie spune:
Inca nu dar am de gind sa o fac.
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Am blog
dicirstea spune:
Receptie la ce??? Ca exista sau ca functioneaza?
Vezi ce scrie in PV de receptie dar si in contract. Poate fi si situatia in care se face receptia si se vede ca e functionala centrala apoi se intrerupe furnizarea gazului la predarea apartamentului, deoarece contractul de furnizare a gazelor e incheiat intre Distrigaz si dezvoltator. In cazul asta va tb sa inchei ctr. in nume propriu.
Eu asa ceva am avut, am platit ~300 lei racordarea, cu chitanta la distrigaz, la montare (190~taxa + ~80 - nustiuce furtun) dar mi s-a spus la semnarea ctr. de V/C si era afisat si in holul blocului, la avizier.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
bunifericita spune:
E foarte buna ideea cu OPC.Sigur va functiona.Mergi si cu copii ,nici nu o sa ai nevoie de 30 de zile.