Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

roxy..nu e bun dovlecelul..nu merge pe caldura asta
sa mergi maine la piata frumusel si sa iti iei ce iti pofteste inimioara , iti dai seama ca aci se mai vb care si ce mananca ..fara sa ne dam seama ca provocam pofte ...ar trebui sa incetam

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

da ai dreptate, dar datorita voua mananc porumb fiert de cateva zile si nu ma pot opri,..daca voi nu pomeneati de el, eu sincer am si uitat ca a aparut deja pe piata, deci eu trebuie sa va multumesc ca mi-ati facut pofta, ca asa bine imi cade de el

mami de Ariana (30.10.2005) si 7+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

ariana...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

scuze
promit sa nu mai vb de mancare....

mami de Ariana (30.10.2005) si 7+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Shines, faci sauna ?? E bine ? Eu stiu ca nu trebuie sa stai in caldura mare.. si ma gandesc ca nu exista altfel de sauna ...

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

luna..stai linistita..ma refeream la sauna mea din baie care se face de vreo 2 sapt din cauza aburilor, pt ca mi s-a stricat ventilatoru..asa ca stau cu usa putin deschisa ( de acolo si tremuratul de dupa de care vb)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hahaha, ma speriasem

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Angie unde stai? Si eu am piste ciclabile multe pe langa mine, stau in Lasalle pe malul apei. Si eu am fost ciclista inflacarata pana la Patrick, atunci mi-a fost frica sa mai fac miscare cu problemele ce le-am avut. Apoi nici vara trecuta nici vara asta n-am mai avut timp, fiecare moment il petrec cu Patrick si el nu prea e genul care sta cuminte in scunul de bicicleta.
Stiu ca ma interesasem si era OK totusi bicicleta atata timp cat era cu moderatie. De spus am spus deja parintilor, la servici mai astept, atata vreme cat lucrez de-acasa si nu ma vad in fiecare zi. Oricum toata lumea se asteapta si ma intreaba mereu cand ma vad daca sunt insarcinata, burtica eu am avut intotdeauna, asa e conformatia mea.
La prima sarcina am trambitat peste tot imediat ce a iesit testul pozitiv, , la sarcina asta parca nu mai sunt asa nerabdatoare sa anunt pe toata lumea, chiar mi se pare greu sa spun, nu stiu de ce.

Fetelor voiam si eu parola de la contul comun, cine ma ajuta?

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Doloress - stau pe Ile des soeurs si a mea printesa e bucuroasa cand o scoatem in Chariot si mie imi place f mult sa pedalez. Nu mai merg mult, sa-mi pierd rasuflarea dar totusi ies ca e frumos.
La mine sarcina ar fi un subiect sensibil la job avand in vedere ca abia l-am schimbat de 2 sapt. Sper sa nu se supere nimeni...oricum nu au dreptul.

Mamica de Sarah-Aimée si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna burticilor.
Acum am termint si eu si eu tot ce ati scris azi. Harnicute mai sunteti.
Tzuky imi pare sincer, sa te ajute DD si sa nu mai ai probleme de astea de acum inainte.
Mi-ati facut pofta cu porumbul fiert si nu am de unde lua acum . Sa vad pe cine pedepsesc maine de dimineata sa se duca sa-mi ia k dupa-amiaza plec la munca si nu am cum sa ma duc eu.

11+

Mergi la inceput

gata cu balaceala..am pregatit si garderoba de birou..doamne ce bine a fost acasa doua zile, tare greu imi va fi dimineatza
abia astept sa treaca luna iulie sa intru in concediu
fetele deja radeau de mine ca in sept cand incepem serv nu o sa mai incap de usa ..rautati
v-ati culcat ?

13+

Mergi la inceput