Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

se spune ca eco nu dauneaza la bb..e pe baza de ultrasunete nu de radiatii..deci poti face ca sa stai linistita

eu am terminat cu infrumusetarea de duminica...manichiura,pedichiura, pensat..aplicat o masca fierbinte pe moaca..un ser pe par..acu astept sa-mi clatesc fatza si sa intru la baie..care baie e si ea complicata..epilat peste tot..un pic de sauna..si pe urma tremurat de frig ca de obicei :D
chiar ma gandeam acu cand ma dadeam cu oja..cum o sa imi mai fac unghiile la picioare peste vreo 3 luni ??
shubulina..tie ti se vede burtica ?
cine se mai lauda cu burtica la vedere la 12-13 sapt ?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Bebelu , ce aparat folosesti ca sa prepari sucul de fructe?? Ca vreau sa-mi cumpar unul si nu stiu care o fi mai bun!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Numai eu tot fara mari simptome....e bine oare?? parc-un pic de ameteala, in rest nimica....Sotul ma tot intreaba daca-s sigura ca 2 liniute inseamna gravi shi nu invers....

Mai am 2 zile shi intru in saptamina a 5-ea....la doctor vom merge cam intr-o saptamina. Am citit undeva ca e foarte important sa iau acid folic(pentru sustinerea formarii sistemului nervos a lui bb din aceasta perioada), dar fara prescriptia medicului iarashi parca mi-e frica. Voi ce ziceti? Sa ashtept sa merg la doctor intii sau sa iau de capul meu?.

bebelu86 ashteptam miine veshtile bune de la eco!

pupici

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

da, am rh negativ iar sotul pozitiv..si eu sunt la a 3a sarcina

mami de Ariana (30.10.2005) si 7+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

dinora..eu am luat acid folic cu vreo sase luni inainte sa raman insarcinata..este foarte important sa fie luat inainte si in timpul sarcinii..nu iti trebuie reteta pentru asta iar dr sigur iti va spune ca trebuia sa iei deja
sa intrebi neaparat si sa incepi sa iei

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ma fetlor m-ati inebunit cu porumbu' ala fiert
ca numa' porumb o sa visez, cred ca o sa-mi iau si eu claralcool]shines ce comica ai fost cu sauna, cu baia si cu inghetatul de frig
si eu azi m-am bibilit toata ziua.
bebelu cred ca sunt zile si zile cu mancatul, o zi mai mult, una mai putin. te asteptam maine cu vestile de la eco
dinora nici eu n-am simptome cine stie ce, cateodata ametesc, mananc mi mult si cam atat. sfarcurile sunt un pic sensibile dar nici asta tot timpul, cateodata le simt cateodata nu.
fetelor am facut baita si merg la tv. mai vorbim maine.
cred ca o sa incep sa caut porumb
shines asa-i ca nu-i bun dovlecelul pane, deloc nu-i bun.....
ariana tu ai facut vaccinul dupa sarcinile trecute?

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

merci Shines pt info. Miine merg sa-mi cumpar...

A propos....mai sunt fete pe aici cu Rh negativ (shi sot positiv)??? Ariana cum a fost prima sarcina?? Am inteles ca suntem un pic mai sensibile shi cu mai mare nevoie de supraveghere... Uff....shi de asta imi fac griji...

va

Dino

Mergi la inceput

dinora, si eu am luat acid folic cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata si eu zic ca ar trebui sa iei..

Mergi la inceput

dinora, la prima sarcina nu e nici o problema, asta daca bineinteles nu ai avut inainte avorturi spontane sau provocate, iar la nastere daca copilul are rh pozitiv trebuie sa-ti faci un vaccin, imunoglobulina care se face in primele max. 72 de ore iar daca copilasul are rh pozitiv, anticorpi nu se formeaza asa ca nu e nevoie de vaccin..

si eu mi-am facut vaccinul dupa ambele sarcini

Mergi la inceput

stai ca am gresit..daca are rh negativ ca si mama nu e nevoie de vaccin, cred ca v-ati dat seama..

Mergi la inceput