Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Adriana esti mortala , ce soacra vei fi.iti dai seama ce gelozie sa il pupe una pe Davidelul in fata maica-sii.

Camy imi aduc aminte de faza cu Flavius cand am venit si eu si ne plimbam pe langa parc....... ce vremuri.La noi apropo iar e vreme de cacao asa ca stam izolati in casa. vedeti de aia tot plec eu ca sa scapam de ploi.

Sunshine sper sa ii treaca faza asta.Si Matei era plangacio dar si-a revenit.acum seara ma asez si eu in pat la noi langa el si in maxim 10 minute doarme, iar apoi il mut la el in patut.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Tizuca , Beca papa un iaurt de 375??cate kg are acum?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Roxyaly las' ca trece vremea asta de kko si mai mergem noi la plimbare cu comorile noastre minunate

Cu adormitul...daca este obosit...Flavius adoarme si in picioare...daca nu...doarme la mine in brate...il mangai pe causor...si adoarme imediat...adoarme in carut daca este putin obosit...asta fara prea multe comentarii...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LADY sicera sa fiu in timp de 6 luni daca am 3 saptamani in care sa nu am CM nu stiu ce sa intamplat ca nu imi mai revin chiar nu imi pot da seama sincera sunt disperata dar ce sa fac astept sa merg la eco sa vad ce e la uter dupa ce mia scos steriletul
am mai facut un eco inainte sa il scot si nu sunt chisturi si nici nu e vorba de vreun fibron uterin nu pot sa imi imaginez ce ar fi
de la anticonceptionale vad ca nu imi trece ceea ce ele ar trebui sa imi regleze CM si nu vad nici o diferenta poate e mai rau
dar dioctorita mia zis ca primele 3 luni va fi dereglat
am mai vb cu cineva si mia zis ca poate am alergie la pastilele astea si ca ,coprpului meu nu ii priesc si de aceea nu se mai opreste sangerarea ca acea persoana mia zis ca si ea a patit la fel si a avut sangerari puternice si a zis ca dupa ce sia schimbat pilulele ia trecut
am sa sun azi la medic sa o intreb sa vad ce parere are
si cam asta
credetema mai fetelor ca nu mai stiu ce sa fac sunt DISPERATA

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURA B am vazut pozele ft ft ft frumoase super tare bravo cat despre copii nu am cuvinte sunt amandoua niste scumpe

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

da, rox, 375 gr. DONONE NATURAL...asta ii place..Tnuva nu i-a placut(prea acru), Campina(prea subtire si avea gust inecacios de lapte praf)...si a ramas la Danone..am auzit ca sunt pareri controversate cu privire la firma...dar na...si banul are doua fete, totul e relativ..si intelesesem ca cu Danette e baiul..ca nu-i fabricat la noi..ci importat..
Rebeccai ii place fffffff.mult iaurtul...nu am cum sa nu ii dau..mai mult ca orice mancare..chiar si ca piure-ul de morcovi si carnitjavascript:insertsmilie('')za cu lapte.
azi a papat foarte bine orez cu rosii si peste(cod)
katy, dar du-te mami la doc, nu mai sta asa..poate dai in vreo anemie...sau faci vreo cadere de calciu..eu mai stiu,nu-i de joaca, i doi copii de crescut, nu neglija...si ia-ti un lubrijiant si foloseste prezervativul..ca si anticonceptionalele omoara ficatul
fete Rebecca sta din ce in ce mai bine in fund..se ridica in fund din carut, din patutz nu poate inca.....si cu mersul..are o viteza cand vrea, ca nu poti tine pasu cu ea...merge cracanata, dreapta si cu viteza..si face pasii drepti ridicand picioarele ca o barza...
eu fac o baie..si la somn..ca-s franta..mai vb maine.

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

va invit la: CAPITOL NOU

Mergi la inceput