Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

www.youtube.com/v/jjjMHaQyk9k&hl=en_US&fs=1&" target="_blank">Ceva ft frumos mie mia placut la nebnie

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor

vad ca voi mai toti sunteti dintosi....noi inca nu....mai si ce ne mai chinuieeeeeee...

In alta ordine de idei, eu va dau o si va multumesc pentru urari...chiar daca nu scriu la fiecare fulgusor la fiecare aniversare, sa stiti ca eu le doresc tuturor copilasilor din aceasta lume ceea ce doresc si copilului meu. Toti sunt speciali, toti au ceva magic...si-i iubesc pe toti...chiar daca pe al meu mai mult..e normal, nu?????

Cred ca peste 2 saptamani plecam si noi in concediu...apropo, daca stiti ceva aproape, frumos si ieftin...va rog sa ma anuntati si pe mine.... (ma refer la cazare)
Flavius inca nu are pasaport, dar il facem noi repede, nu asta este problema. Ideea este ca am vrea sa fie aproape...ne-am gandit Bulgaria sau Romania.

Eu de azi iar am intrat la cura...ca iar m-am dolofanit..am pus vreo 3 kg pe mine.. de mancacioasa si pofticioasa ce sunt!!!

ieri am reusit sa dorm cateva ore la pranz....s-a descurcat mami cu Flavius...

Acum ma pregatesc sa mergem la cimitir sa-i aranjez mormantul lui Darius...ca tare urat s-a facut...ma enerveaza ca creste un trandafir acolo..si creste asa de repede....se face tufa...dupa ce ca este un mormant asa mic.. mai creste si ditamai trandafirul...

Asa ca merg sa-l aranjez putin...ca imediat ar fi fost si ziua lui...si in august..se implinesc doi ani de cand a plecat...
Nu stiu daca ma credeti, dar de fiecare data cand merg la el, imi vine sa dau la o parte tot pamantul ala...ca sa-l mai vad...ca mi-e dor de el...
Cateodata ma gandesc ca nu-i asa mult pamant...si-l pot da repede la o parte... Ce dor imi e de el...
Va rog sa nu va suparati ca am scris asta aici.... dar nu vreau sa-i spun lui Pustache..ca am avut o discutie destul de aprinsa pe tema "Darius"..mi-a spus ca el nu vrea sa vb despre el...ca-l doare prea tare...si nu mai suporta....
Iar eu simt nevoia sa vb despre el..altfel innebunesc...
Cand mergem la cimitir la Darius..mereu stam tacuti..fiecare cu gandurile lui...plangem amandoi..si mergem apoi mai departe...

Ma iertati va rog pt

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

dau de baut pt ieri.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
of camy cate suferinta si durere ...eu nu ma supar ca ai scris, si sunt sigura ca niciuna dintre mamici nu se supara...suntem ,aici' sa vb despre copii, si darius este copilul tau, chiar daca a plecat la DD...ii crunt sa traiesti asa ceva.....

azi o sa-i cumpar la david branzica, sper sa-i placa...

stie cineva ceva de madalina...ii plecata undeva sau de ce nu mai scrie?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

CAMY nu ai pt ce sa iti ceri iertare din contra daca vrei sa iti deschizi sufletul la noi cu cea mai mare palcere citim despre ceea ce scrii tu si sa stii ca vom fi alaturi de tine tot timpul si daca tu suferi sa stii ca si noi suferim alaturi de tine credema ca numai imi aduc aminte din ceea ce ai scis tu la poveste si ma ia plansul ca te cred prin ce treci dar stiu si sunt sigura ca DARIUS de acolo unde este nu ar vrea ca mamica lui sa fiu suparata pt ca el este tot timpul cu tine si chiar daca tu nu il vezi sa stii ca el te vede pe tine si pt asta ar trebui sa fii fericita si stiu ca esti
daca am zis ceva ce nu trebuia scuzama dar credema ca si inima mea de mama sufera langa a ta

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth

Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

la mine Andrei a fost la gradi iar Elisa cu mine acasa cu treburi multe
copila mea astazi ma plans de ma rupt trebuie sa ii iasa dintii si ma termina cat se mai chinuie saracuta de ea mie si mila uuuffffeu sunt terminata de stomac nu stiu de ce dar ma doare ft rau ca ma indoaie inca am CM si sunt disperata ca nu imi mai trece odata

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth

Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

se pare ca nu mai e nimeni ma duc si eu la somn ca mi se inchid ochii
o zi buna

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth

Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

fetelor, eu va multumesc mult

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna dimineatza fetelor

Camy, ... noi aici suntem si la bine si la greu, nu?
Legat de concediu, noi la mare mergem www.complexmara.ro/" target="_blank">AICI si la munte www.dracul.ro/" target="_blank">AICI.

Vlad a inceput cu branzica, apoi cu oul. Branzica ii cumpar din comert, de la Lacteea... mi se pare cea mai cremoasa.
Cat despre recomandarea de a nu le da lapte de vaca inainte de 1 an... nu stiu ce sa zic. Pediatra lui Andi cand era mic mi-a zis sa-i dau lapte de vaca la 8 luni, dupa ce am intarcat, pentru ca oricum manca iaurt si branza. Lui Vlad ii dau formula, in ideea ca e si imbogatita cu vitamine si fier... Laptele de vaca in cantitati mari poate produce anemie. Eu ii dau lui Vlad iaurt simplu cumparat din comert si branzica la fel... iar pentru piureul de cartofi folosesc un pic de unt si lapte de vaca... si e ok Oricum, parerea mea e ca fiecare fata sa asculte de pediatrul care cunoaste copilul, deoarece fiecare copil e diferit

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Am pus poze noi in albumul de vacanta AICI

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput