Nodul la sanul drept...

Nodul la sanul drept... | Autor: Lorenyy

Link direct la acest mesaj

A aparut pur si simplu dintr-o data....Aseara nu era,in seara asta,da!!
Pare de necrezut,sunt si eu inca in stare de soc,dar nu fabulez,nu exagerez!
Aseara,dupa dus,am masat sanii,totul perfect...In seara asta,sotul dragastos,a observat o schimbare...Si sa nu uit,am implanturi mamare cu apa salina,sa fie o cauza??!!Sunt disperata,maine dimineata,la orele 10,ma postez la medicul de familie,cum D-zeu in urma cu 24 de ore nu era,si acum este de aprox 1 cm???Sunt femeie in toata firea,testele la dr la fiecare 6 luni batute pe muchie,oare sa ma fi inselat?Va rog,sfaturi,sigur toata noaptea voi fi cu ochii pe pereti,si ma gandesc la viata mea...la copil...la sot,si D-zeu stie la mai ce!!Si vineri mergem si in Romania,ne revedem famillile dupa 1an,fac fatza??Halal saptamana,ca sa nu zic vacanta!Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

offf ...hai capul sus ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ecografie mamara corelata sau nu cu mamografie.
Te-ai lovit recent (sa nu fie un hematom)? Febra, semne inflamatorii locale ai (durere, roseata)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

buna,

e dureros nodulul sau nu simti nici o durere ?

oricum , ecografie si mamografie

sanatate multa , poate sa fie nodul de la foliculina , cauta pe google la naturiste romanesti , sunt tincturi care ajuta la reducerea nodulului , sau se pune foaie de varza , dar dupa ce treci pe la ecografii

am uitat , ffff bun , de la farmacie MASTODYNON e naturist dar e extrordinar
foaia de varza e cea mai buna

te pup, diana

sfaturi

http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Va sarut fetelor,si multumesc ptr sfaturi!
Astazi la orele 11 am,mi-am facut programare la medicul de familie,multumesc lui D-zeu ca medicul este roman,altcumva discutam;-)
Si ca sa raspund unor intrebari:Nu,nu am dureri absolut deloc,oricat as apasa pe nodul,oricat as incerca"sa-l misc",dar nu m-ai trag de timp,de abia astept sa treaca cele 2 ore pana ajung la medic!
Va pup,inca o data,mii de multumiri ptr raspunsuri si sfaturi,daca DC nu este,atunci ce este?;-))

Mergi la inceput

Si ce poate sa-ti faca medicul de familie? Sa te trimita la breast ultrasound! Si daca s-a spart vreun implant?

Mergi la inceput

Blackgirl,asta s-a si intamplat,mi s-a facut programare la ultrasound...si nu-ti voi baga in seama rautatea, ptr "linistea ta sufleteasca",silicoanele sunt la locul lor,nevatamate...Oricum,multumesc ptr raspuns,dar nu te mai deranja,iti pierzi si timpul tau,si pe al meu!!Un weekend placut tuturor...Blackgirl,un weekend perfect,lasa invidia si rautatea,poate te vei simti mai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Lorenyy mie imi apar astfel de noduli inainte si in timpul ciclului...dupa ciclu dispar.

Sanatate si nu intra inca in panica: Panica e cel mai mare dusman al tau. Asteapta sa faci ecografia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Si ce poate sa-ti faca medicul de familie? Sa te trimita la breast ultrasound! Si daca s-a spart vreun implant?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

cel mai grav pentru umanitatea cuiva , dorinta de a ajuta cu ceva , sau o imbarbatare , ma ingrijoreaza cele doua capete ranjite pana la urechi

aici e vorba de un nodul la san , se gaseste de ranjeala si aici ?

oricum nu trebuie sa se gadeasca nimeni ca in locul asta va primi, indiferent in ce situatie se va afla , daca 50 de oameni sunt alaturi de cel bolnav si vine unul si ranjeste , acela aduce dezamagire ...

deci cum am zis MASTODYNON , daca e benign , foaie de varza pe locul cu pricina

mai intai la doctor sa stabilesti ce fel este , cel mai bun lucru care ti s-a intamplat cred ca a fost sa il descoperi de la inceput , asta inseamna vindecare , amanarea e cea mai periculoasa

Doamne ajuta !

sfaturi

http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Mergi la inceput

Hai sa nu dramatizam lucrurile mai mult decat trebuie!

Si eu sufar de mastoza fibrochistica de la 20 de ani, am facut si tratament hormonal si tzshpe cremuiri cu mastodynon, am alaptat mai mult din psihoza (stiam ca daca alaptez mai mult de un an am factor de protectie legat de cancerul de san), refuz solarul si mersul la plaja tocmai ca nu vreau sa dezvolt vreun cancer de piele, deci sunt mai mult decat precauta cand vine vorba de cancer de san.

Fac curs de ecografie si intr-o joaca mi-am descoperit "ceva", ceva ce sper eu ca este doar un duct de lactatie dilatat. Sper, urmeaza sa fac si elastografie in urmatoarele 2 luni!

Dar ce are Lorenyy sigur nu este de rau! Poate sa fie hematom/lipom/ sau cum spuneam sa i se fi rupt implantul. De unde pana unde rautate la mine?????

Lorenyy, intreb iar, de unde pana unde ai dedus tu la mine ca este vorba de rautate si invidie???? Astept raspuns!

Mergi la inceput

Imi spuneam sa nu raspund mesajelor pana nu vin cu rezultatul de la ultrasound,dar se pare ca nu am rezistat tentatiei;-)
Unducthhable(Doamne,sper ca nu te-am botezat,oricum,dau mielu`),multumesc ptr incurajari(sunt proaspete),si da,ma bucur,ca sa spunem asa,ce motiv de bucurie!!!,ca am descoperit din timp,dar ceea ce ma scoate din minti,este ca,asteptam toata familia aceasta vacanta,dar sa speram ca totul va fi bine...
Miriluta,niciodata,nici inainte sau dupa perioada nu am avut astfel de noduli,este ptr prima oara cand mi se intampla,probabil de asta am si tras sperietura asta....Multumesc ptr incurajari,mai scot inca un buchet proaspat si ptr tine...
Cosmi,scuze ca nu am raspuns ieri,multumesc mult,am nevoie in continuare de incurajari,te pup si multa sanatate!!
Si acum Blackgirl....Nu vreau sa intru in polemici cu tine,cu nimeni,cred ca sunt lucruri mult mai importante de facut in viata,decat sa ma intind la intepaturi pe DC,doar ca nu a fost cool sa te hizlesti si ranjesti la un om care cere ajutorul disperat,dar asta este,cine sunt eu ca sa te condamn??!!Multa sanatate iti doresc!!
Fetelor,maine ecograf,sper sa ma fi muscat un tantar;-))Va pup,un inceput de saptamana plin de realizari!!

Mergi la inceput