Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
Ina_3040 spune:
Neata fetele,
in primul rand ii tinem pumnii Denisei, Doamne ajuta, sa veniti cu vesti bune de la control.
Briza sanatate multa tatalui tau, e bine sa faca investigatiile, imi inchipui ca s-a speriat saracul. sunt sigura ca il imbarbatati voi si ca nu e nimic grav.
Child imi place noua frizura, dupa ce te speli poate il poti face cu placa sa il mai intinzi. oricum si creata iti sta bine. te sun sigur zilele astea si aranjam ceva, nu stam departe deloc. ce mare si frumos e Albert si seamana cu tine, feciorul mamei
Oana bine ati revenit cu bateriile incarcate.
Azi am fost si i-am facut poza lui Robin pt pasaport, ma gandeam ca ne chiunim sa fie cu ochii deschisi si sa se uite in obiectiv dar spre mirarea mea i-a iesit bine din prima . Pt el mi-a trebuit urmatoarele:
- certificatul de nastere romanesc (international) + copie
- titlul de calatorie de la consulat
- cartea mea de identitate
- procura din partea tatalui prin care ma imputerniceste sa ii depun actele si sa ii ridic pasaportul (el nefiind prezent)
- achitat taxa in prealabil de vreo 2.600.000 lei vechi la trezorerie si prezentat chitanta la depunerea dosarului
- facut pe loc poza
cam atatea ne-au trebuit. dureaza 14 zile si e valabil 3 ani.
Carmen pe avion a fost relativ bine, am avut noroc ca a dormit cat am stat in aeroport si s-a trezit numai la imbarcare. la decolare l-am legat cu centura de copii in bratele mele si l-am pus la san sa nu il doara urechile. apoi a dormit un pic insa cand s-a trezit a tot dat afara de a trebuit schimbat de haine si vreo 4 barbite. Am avut noroc sa prin in fata 3 locuri doar pt mine si l-am schimbat de pampers asa intins pe 2 scaune. mai greu a fost la aterizare, ni s-au infundat tuturor f rau urechile si copilul urla din gura de sarpe, nu vroia nici sanul. noroc ca am avut un pic de apa intr-un biberon si i-am dat de a inghitit. oricum a plans pana s-au pus rotile pe pamant.
ce mi s-a parut mai nasol e ca te dai jos la Otopeni nu prin burduf din ala ci pe scari si apoi in autobuz pana la terminal si apoi iara scari, eram cu bagaj de mana, caruciorul, poseta, geanta copilului, noroc ca m-a ajutat un nene sa ridic si sa cobor caruciorul. Nu m-au lasat cu scoica in avion, desi am inteles ca unele companii te lasa cu ea daca nu e plin avionul. cred ca ma lasau daca ii luam bilet cu loc dar nu i-am luat.
hai ca m-am intins, acuma am mai mult timp cu bunicii in preajma.
va pup pe toate si sa auzim de bine.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Ne ducem la la o dr sa mai cerem o parere in legatura cu petele. Teama mea cea mare e sa nu aiba si pe creier o pata ( sindromul sturge weber ) Desi la eco nu cred ca s-ar vede sa vad cum ii conving sa-mi dea trmitere la CT sau MRI Am fugit . Multumim pt urari. bine ca merge tati cu noi ca nu ma tin picioarele Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Denisa, bafta multa si nu te gandi si tu la ce e mai rau!Tin pumnii!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
CHID - Mai, ce valabila e vorba ca, ne place intotdeauna ce are altul!
Imi place cum iti sate parul, nu zic nu, dar eu mor dupa parul cret, valvoi, mare si ma chinui intotdeauna sa mi-l fac asa, cam intre Cruela si Tina Turner.
Sunt sigura ca-ti sta foarte bine si asa cret.
babyangel spune:
Mamici de baietei,despre decalotare vreau sa va spun sa nu o confundati cu o igiena mai pofunda a preputului. Adica, sa trageti foarte usor pielicica din varf(dar nu tare spre baza--deci nu decalotam)si spalati acolo cu sapunel pt ca se aduna niste secretii albe care se pot infecta , si se poate face balanita..si e foarte dureroasa!!Nici eu nu l-am decalotat (nici pe Lucas) , dar trebuie "descoperit"varfuletu' pt a evita altfel de probleme.
Briza, sanatate tatlui!
Miria, si eu fac pozele cu blitz..pai altfel nu ies bine!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
miria_cristina spune:
Fetele, LA MULTI ANI astazi de SF. PETRU SI PAVEL!!
Cine are rude, copii sau poarta numele unuia dintre Sfinti, ca si celorlalte (ca doar e zi de sarbatoare pentru toata lumea) numai bucurii si mult noroc va zic!
Mai, am o piatra pe suflet si pana scap de ea mi-e rau. Azi e si ziua lui mama si, zau, daca vreau s-o sun, dar stiu ca asa e normal. E drept ca-i o pura formalitate, dar parca am si emotii si asta ma deranjeaza cel mai tare, ca le simt fata de mama mea si nu fata de cineva strain.
Sper sa nu ma simt mai rau dupa ce inchid telefonul, decat daca n-as fi sunat-o.
stefimic spune:
buna dimi,
LA MULTI ANI!tuturor celor care poarta numele de PETRU si PAVEL.
LA MULTI ANI! PETRU de mamica SILVIA.
LA MULTI ANI! PETRUS de MAMI25_7
LA MULTE LUNITE IEPURASILOR:BRIANA MARIA, EDUARD TEODOR si SARA..
Sa crestei frumosi, sanatosi si cu multe bucurii pentru mami si tati.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
dayanara spune:
ina eu stiam ca nu da voie cu scoica, nici.o companie decat daca ii cumperi loc, pt ca scoica nu o poti tine in brate, deci ocupa un loc
pasaportul mare branza cel biometric, eu pe ivan l.am trecut pe pasaportul meu si tot 3 ani a fost valabil...nasol ca nu se mai poate , dar oricum nu stau 14 zile, asa ca ii fac pe 1 an si gata
nu doar la otopeni se merge cu autobuzl ci depinde de unde "parcheaza" avionul, eu in multe aeroporturi am prins ambele sisteme
prima data tot la aterizare a urlat ivan, asa se spune ca aterizarea e mai rea pt urechi
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
anca da mai ai dreptate, eu la asta ma refer sa descoperi in varf sa speli, ca se produc multe infectii....dar cu timpul tot facand asta ajunge sa se decaloteze destul si fara durere, nu ma gandeam sa tragi pana jos doamne fereste, eu asa am facut la ivan, n.am tras in jos niciodata, de fapt pana jos si niciodata nu a plans sau si.a dat seama
miria la multi ani mamei tale!
foarte nasol tre sa fie situatia daca tocmai tu nu stii cum reactioneaza si ce simte...ma gandesc ca atat e de inchisa in ea si nu vrea sa.si recunoasca sentimentele, nu ma pot gandi ca nu le are, macar instinctiv
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
annya9 spune:
Denisa, bafta multa, o sa vezi ca totul va fi bine si in timp petele vor disparea.
Greenfrog, LA MULTI ANI lui Petru si tuturor celor sarbatoriti azi!!!
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu inotatorul