Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 22
Ramy77 spune:
Stiam eu ca am uitat ceva azi...
LA MULTI ANI!tuturor celor care poarta numele de PETRU si PAVEL.
Poze Briana.
miruna79 spune:
Ramy intrebai de pasaport , noi am fost vineri sa ne facem pasaport nu ne am dus pe Nicolae Iorga ca e f. aglomerat , ne asm dus la pipera ca se poate si acolo, am nimerit bine am intrat repede de fapt nu am steptat deloc. pasaportul ptr copii se face pe 3 ani ti face poza pe loc si te costa aproximativ 2600 care le platesti inainte la cec.,, se elibereaza peste 14 zile . trebuie sa fie prezenti ambii parintii sau sa aibe unul procura de la celalalt in caz de absenta... poza se face acolo il tii in brate si el pozeaza si focalizeaza pe fata copilului.
Cam asta a fost tot nu ne a trebuit decat buletinele noastre si certificatu de nastere.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010
andra_s spune:
LA MULTE LUNITE PENTRU SARBATORITII DE AZI: BRIANA, EDUARD SI SARA!!!
LA MULTI ANI PETRU SI PETRUS!!!
SA CRESTETI MARI SI NOROCOSI!!!
MIRIA, LA MULTI ANI MAMEI TALE!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
babyangel spune:
Greenfrog, La multi ani micutului Petru!Mai avem Paul/Pavel si Petru prin "Odisee"? La multi ani tuturor!
La multe lunite iepurasilor ce serbeaza azi!! Sa fiti sanatosi si iubitori!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
michelle_sf spune:
Buna, fetele! Pe la noi a fost potop mare asnoapte, acuma a iesit un pic soarele
Andira ma bucur ca te-ai distrat!
Ina relaxare placuta! Cate ore ati facut cu avionul?
Yaya ti-am admirat copilasii, sunt tare simpatici
Briza sanatate multa tatalui tau si sper sa isi faca efectul tratamentul si la tine
Oana spor la treburi, bine ca v-ati distrat, adevarul e ca vremea nu prea a fost de gasca, asa-i?
Child foarte frumoasa freza si a ta si a lu bebe
Denisa te-ai intors de la medic? Totul e ok,nu-i asa?
Echipez si eu ariciul si iesim oleaca pe afara, daca ne prinde ploaia fugim in masina... Am pus poze noi la semnatura! Va pup, o zi minunata sa aveti!
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
michelle_sf spune:
Am uitat,
La multi ani sarbatoritilor de azi, Briana, Eduard si Sara si de ziua numelui tuturor copilasilor, parintilor si rudelor cu numele Petru si Pavel!
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
briza_marii spune:
Greenfrog la multi ani micului Petru.
Fetelor care aveti sarbatoriti in familie, sa le de Dumnezeu multa sanatate.
Noi am fost azi la control de 3 luni: bebitu are 65cm si 7 kg (cu pampersul pe el). Dr a zis sa incepem cu jum de lingurita de suc de fructe si peste 2 sapt cu supa chioara de legume, ca sa inlocuim masa de la ora 2 in loc de lapte, supica. Acum eu sunt cam confuza: pe o parte mi se pare cam devreme cu supa, pe de alta parte cica 7kg este o greutate de 6 luni...asa ca parca parca as mai scoate din laptic. Trebuie sa ma mai informez!
Si ma mai supara bebe ca de cate ori ii bag suzeta se uita la ea, deci isi incruciseaza privirea.
pt vorbele bune la adresa tatalui. Acum e dusa mama sa vb cu doctorita care il are in grija, sa vedem ce i-a iesit pana acum la teste, ca tata e mormoloc tare si nu a intrebat nimic
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
andra_s spune:
michelle sa iti mananc eu baiatul ciufulit cu nasul carn? e frumos piticul, am vazut ca si la balaceala sta, ce mai, gata, este mare poti sa-l insori
tot intru pe forum sa vad daca e vreo veste de la denisa sunt convinsa ca este ok maya
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
mihaelagrosan spune:
Buna fetele! Ce mult a trecut de cand nuu am mai scris. Mi-e dor de voi.
Noi fetele am fost 2 saptamani in vacanta in Baia Mare la parintii mei si a fost tare bine, doar ca ne-a fost dor de tati (a venit in weekend la noi) si la Elena i-a fost dor de ceva revista care si-a uitat-o acasa. Duminica am revenit acasa si mie mi-a revenit depresia si insomniile, mai rau decat inainte. Am devenit dependenta de mama si sot, daca nu e unul dintre ei cu mine acasa o iau razna, ieri am fost foarte obosita ca nu dormisem aproape deloc duminica noaptea. Nu-mi vine sa cred ca acum cand toate sunt asa de bine, fetele sunt sanatoase, Angela e super scumpica si e bine cu sanatatea, acum eu sunt stresata, mi-e frica atunci cand sunt singura, nu stiu exact de ce mi-e teama, dar ma doare stomacul de stres. Am inceput sa iau seara Anxin, e ceva de plante, sunatoare, dar are si Pasiflora care stiam ca nu e ok cand alaptezi, dar dr. mi-a spus capot sa iau linistita cateva zile. Nu mai stiu ce sa ma fac? Sunt nervoasa pe mine ca sunt asa slaba de inger, si la Elena am facut o depresie, dar a trecut repede si nu aveam insomniile astea care efectiv ma termina.
Daca stie careva dintre voi sa-mi dea ceva sfaturi, le astept cu drag, ca deja sunt disperata.
Sa nu uit: Doamne ajuta Denisa, va fii bine. Te inteleg cu stresul, stiu cum eram si eu cand mergeam la eco.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Ioanact spune:
POFTITI, LA UN NOU CAPITOL!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!