*Bazar umanitar* (29)
Raspunsuri - Pagina 27
Leditia spune:
confirm plata lui nushulica -30 ron
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi nerantula, multumim de oferta cu aparatorile de colturi si acceptam orice varianta (cu plata sau fara). din pacate avem experienta negative cu colturile din cauza carora baiatul cel mare are semn in frunte. incercam si cu aparatori. |
Ti le trimit cu prima ocazie, insa trebuie sa le lipesti cu ceva de mobila, ca initial au avut ceva adeziv despre care spuneam ca nu a tinut, asa ca acum au ramas doar formele, fara nici un fel de adeziv, daca te intereseaza asa.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
Leditia spune:
mady,aveam si eu protectii pt colturi,dar se desfac f usor.Unele erau chiar nepuse,dupa ce am vazut k le pun degeaba,insa nu stiu pe unde sunt.Sunt bune doar daca nu mestereste copilul la ele
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ginye55 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
ceva nu e ok aici Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Da...Toate sunt J nu L . Nush unde mi-a fost capul.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
madyrizi spune:
cupilu' e bezmetic rau. mestereste la orice. nu stiu cu cine-o semana. da' incercarea moarte n-are. incerc si cu aparatori, mai ales cand il vad pe fra'su cu stea in frunte. drept sa zic nu stiu cum arata si cu ce se mananca, dar soata mea cea priceputa a zis ca-s bune.
acuma, cine poate sa le puna la bazar sau bonus, cum vreti, eu is dispusa sa cumpar/ primesc. disperarea e mare, ca cupilu' e ca postasu': plimbaret rau.
scuze de offtopic, daca e asa (adica offtopic).
Edit: ancutza_bro, ti-am trimis un PM plin de .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
ginye55 spune:
Supralicitez J 249 - 8 lei. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5487709648983618322
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Supralicitez J 249 - 8 lei. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5487709648983618322 Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
La asta doar tu ai licitat, nu tre` supralicitat momentan.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
madyrizi spune:
mamagiuliei, a licitat si alexandrina cu o pagina in urma la magnetii aia.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Nerantula spune:
Madyrizi, astea-s colturile, daca le vrei, ti le trimit o data cu treningurile, inca o data cu specificatia ca acum is nelipicioase, what u see is what u get
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
madyrizi spune:
what i see it's very nice. eu am mobila cu dunga albastra .
ok, multumesc tare mult si raman datoare .
AlexsiMihai
AlexsiMihai