*Bazar umanitar* (29)
Raspunsuri - Pagina 26
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saranereia Licitez produsul cu numarul R377 [ biberon sticla chicco 240 ml , cu 2 tetine din cauciuc natural ]. Oferind suma de 13 lei . |
bine ai venit !!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
szivarvany spune:
citat din mesajul lui saranereia Licitez produsul cu numarul R377 [ biberon sticla chicco 240 ml , cu 2 tetine din cauciuc natural ]. Oferind suma de 13 lei . |
Bine ai venit la noi
Daca ai intrebari sau nelamuriri, sa nu eziti
Am actualizat pana aici. sper tot
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
madyrizi spune:
nerantula, multumim de oferta cu aparatorile de colturi si acceptam orice varianta (cu plata sau fara). din pacate avem experienta negative cu colturile din cauza carora baiatul cel mare are semn in frunte. incercam si cu aparatori.
ashea, amush sa supralicitam:
J245- 10 lei
J250- 17 lei
mamagiuliei, am vazut ca le-ai descalcit pana la urma
.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
alexandrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Eu o astept pe Gingye sa ma indrume |
Eu n-o astept ca cine stie cand mai vine, am priceput c-a vrut J244, J246 si J249 si ultimele 2 le pun la licitatii cu ea la start, primul fusese licitat.
In rest nu am timp sa acualizez. Va salut cu drag.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
valentina_22 spune:
Anumite produsele de la critice, se pot reintroduce in bazar? Sunt interesata de un anumit obiect si cum nu mi s-a raspuns la intrebarea anterioara(si nu inteleg de ce, probabil nu era interesanta...)revin, cu speranta ca de data asta totusi cineva imi va raspunde si mie .
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
pisellino spune:
ne laudam si noi cu ceva:
http://picasaweb.google.com/100973947613085871630/Bazar#5487813063047278578
gerorgipuia, multumim pt trening si bonus, ii vin super bine
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
ana l spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Anumite produsele de la critice, se pot reintroduce in bazar? Sunt interesata de un anumit obiect si cum nu mi s-a raspuns la intrebarea anterioara(si nu inteleg de ce, probabil nu era interesanta...)revin, cu speranta ca de data asta totusi cineva imi va raspunde si mie . Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE BAZAR DC |
Intii trebuie sa iei legatura cu donatorul, sa vezi de e cu produsul respectiv, apoi cu cumparatorul sa vezi daca e platit sau nu, daca il mai vrea, etc si poti licita apoi. A fost un caz acum 1-2 saptamini, identic.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
alexandrina spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Anumite produsele de la critice, se pot reintroduce in bazar? Sunt interesata de un anumit obiect si cum nu mi s-a raspuns la intrebarea anterioara(si nu inteleg de ce, probabil nu era interesanta...)revin, cu speranta ca de data asta totusi cineva imi va raspunde si mie . |
In momentul in care stim cu siguranta ca un anumit produs nu a fost platit cu siguranta si nu a fost expediat cu siguranta ,sigur ca se poate.
Doar ca noi n-am mai avut timp sa punem toate intrebarile acestea tuturor celor implicate in fiecare caz in parte.
Supralicitez:
J248 - 7 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/Licitatii#5487709630734433298
J249 - 7 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/Licitatii#5487709648983618322
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
pisellino spune:
diana care postare trebuia sa o citesc? despre ce era vorba?
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Serialbastre spune:
Supralicitez J 249 - 6 lei. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5487709648983618322
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC