Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Moshulik felicitari pentru bebe sanatos si zambacios! Sa creasca mare si sanatos!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

M-au apucat si pe mine discutiile la ora asta! Noapte buna si somnici usori!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Noapte buna si weekend placut!

La mine nu este weekend... am atata treaba si trebuie sa recuperez, e sfarsit de luna si 'arde'.
Va , sa va gasesc cu bine si cu zambetul pe buze!

Mergi la inceput

Moshulik, felicitari... e de bine asa... si asa sa fie mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

[quote]citat din mesajul lui LilianaR
Maya, am si eu aceeasi celamurire ca domnul avocat: de ce te-ai mai intalnit cu el si, mai ales, ai mai pirerdut si 6 ORE!!? Adica, oamenii astia insistenti sunt la fel de la cap la coada… ce te-a manat in lupta pe tine?
Am crezut initial ca e o gluma cu intalnirea... Esti pregatita? Ca acum cateva saptamani incercai sa faci copil cu alt om, nu ne-ai spus daca si-a/ti-ai luat macar toate lucrurile, nici nu am stiut ca déjà ti-ai facut o alta rutina din care sa iesi, abia ce a trecut un pic de timp de la decizie…
Ma rog, daca tu crezi ca e de bine, succes la prins alti pesti! Dar mi-a placut faza cu weekendul… foarte tare, daca a vazut ca nu vii la Praga, poate la Varna sau… in luna, oriunde, ce conta? Omul voia o aventura, macar stia ce vrea si isi urmarea constiincios scopul.
27+

Draga Liliana,
Cred ca afirmatiile tale vis a vis de decizia Mayei de a se vedea cu d-l avocat sunt dure si neindreptatite. Eu apreciez faptul ca merge mai departe si incearca sa uite experientele neplacute...si mai ales faptul ca a fost sincera si ne-a povestit. Are tot dreptul sa-si refaca viata alaturi de altcineva si nu imi aduc aminte sa fie vreo regula legata de pauza pe care trebuie sa o iei intre relatii...N-a fost sa fie acum, dar sunt convinsa ca o sa gaseasca pe cineva asa acum isi doreste. Faptul ca noi am avut ceva mai mult noroc la capitolul relatii/copii nu ne da dreptul sa judecam !!
Sorana

sorana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

maya mi-a placut tare mult postul tau cu intalnirea.Ma bucur ca -ai dat peste nas domnului avocat.Din pacate sunt multi trufasi ca dansul pe planeta asta.
Iti doresc sa-ti gasesti jumatatea cat mai curand si sa-ti implinesti visele alaturi de el.
Pupici

alynta am tot vrut sa te intreb, cine te ajuta cu copiii pe tine?Esti foarte curajoasa cu 3 pitici asa apropiati de varsta.Jos palaria in fata ta!

in 21s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Nikolici, iti multumesc mult!
Conteaza mult ca sunt langa voi, moral si mai mult. In ultimul timp sunt momente cand ma apuca o teama de/mi vine sa intru in pamant, sa ma duc si sa nu mai dau cu ochii de nimeni... iar in altele sunt(vreau sa par)o 'dura'. Noroc ca sunt momente si incerc sa nu/mi pierd capul...

Multumesc mult fetelor!

Mergi la inceput

Vany, de mult vroiam sa/ti zic:

Kalimera Vany!
Ti kanete mama; (mitera parca?)
Ki me filisi!
Efharisto!
Tha idhothume avrio!

Nu reusesc cu litere grecesti...

Buna dimineata Vany!
Ce faci mamico?
Te si eu... asa cum faci tu in fiecare zi...
Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare in ceas de noapte! Dupa aproape 10 drumuri la baie m-am hotarat sa fac ochi! La noi ploua marut si cred ca vremea asta nu ma lasa sa dorm! Bebelina mai face si ea tumbe din cand in cand! De o ora si ceva ma foiesc sa adorm!
Moshulica felicitari pentru masuratori! Deci va salutat...frumos!
Chichiutza sa-ti fie de bine infrumusetatul! Cred ca a si costat! In ziua de azi cam totul e scump!
Bebecris eu am adaptat o perna de la canapea dreptunghiulara! Cred ca ar trebui sa gasesti pe net! Am sa caut ca daca tot nu am somn...
Maya hai ca nu ai facut nimic deplasat! Atat te "rog" sa ai grija si sa nu mai lasi pe nimeni sa te raneasca! Chiar nu meriti asta! Cum zicea si Chichi e bine sa relationezi, sa schimbi pareri! Parerea mea e sa gasesti oameni mai "normali" la fel ca tine! Stiu ca ex era tot avocat... Ei au tot felul de "smecherii" in creieras! Cred ca daca invart 2 vorbe au totul la picioare! Bine nici nu trebuie generalizat...

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nikolici ma ajuta sotul dupa 17.30! In rest stau singura cu ei! Pana acum o luna reuseam sa-i scot si la plimbare! Dar durerile de burta mi-au ingradit activitatea! In caz ca am nevoie sa merg la medic de exemplu sau e ceva de rezolvat si nu ajunge sotul datorita serviciului apelez la mama! Ea sta la 50 km dar nu poate veni des! A mai fost si sora mea si a mai stat cu ei, dar are si ea baietel de 2 ani si a trebuit sa stea cu 3! Mama are grija de bunica de 86 de ani- in putere de altfel, care de un an jumatate a ramas singura! Si tata e pensionat pe caz de boala, mai are si gradina la tara, deci e destul de prinsa... Cu toate astea cand e ceva nu se da inlaturi! Din toamna cel mare merge la gradinita cu program prelungit si sper sa se integreze ca oricum ii va fi mai bine decat acasa! Am mai intalnit pareri de genul "va fi greu" etc dar daca nu ar fi sotul atat de implicat probabil as intra in panica! Mai am noroc ca Matei e un copil linistit si cuminte! Stiu ca nu e usor de fiecare data dar mergem inainte!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput