Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)
Raspunsuri - Pagina 2
chichiutza spune:
Bebecris nu esti singura. Am ajuns si eu acasa! M-am vopsit,m-am tuns, m-am colorat pe unghiute, mi-au pus o mascuta pe fata, ma simt tare bine dupa ce-am platit o avere. Mi-e ciuda ca nu ma mai pot epila inghinal ca mor de durere, in rest, i'm happy!
burticile scumpe
Cristina 25+
chichiutza spune:
Si eu sunt pt intalnire burtici de drumul taberei sau pe-aproape! Dar nu ma dau cu 41!
Cristina 25+
moshulik spune:
Salutare tuturor!
venim si noi cu noutati!
azi am fost la eco morfologica de trim II la dr. Dragos Albu la ML Grivita.
BB este in grafic la toate masuratorile (are 486 de grame!!!)
ne-a facut cu manuta si a zambit la poza!
colul are 3,5cm.
placenta a ramas jos inserata si posterioara.
Moshulik +21
bebecris26 spune:
si-a luat vreuna dintre voi perna speciala pt gravide? ma gandesc sa-mi iau si eu pt ca i-mi este foarte greu sa mai dorm. dar nu stiu de unde pot sa cumpar astfel de perna. daca si-a luat vreo fata din buc o rog sa-mi spuna de unde.
cristina si bebe in burtica 25+sapt
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moshulik Salutare tuturor! venim si noi cu noutati! azi am fost la eco morfologica de trim II la dr. Dragos Albu la ML Grivita. BB este in grafic la toate masuratorile (are 486 de grame!!!) ne-a facut cu manuta si a zambit la poza! colul are 3,5cm. placenta a ramas jos inserata si posterioara. Moshulik +21 |
Felicitari pentru rezultatele bune de la morfo.2!
Sa cresteti mari si sanatosi!
26+
crina cu
bebecris26 spune:
citat din mesajul lui moshulik Salutare tuturor! venim si noi cu noutati! azi am fost la eco morfologica de trim II la dr. Dragos Albu la ML Grivita. BB este in grafic la toate masuratorile (are 486 de grame!!!) ne-a facut cu manuta si a zambit la poza! colul are 3,5cm. placenta a ramas jos inserata si posterioara. Moshulik +21 |
cristina si bebe in burtica 25+sapt
maya71 spune:
citat din mesajul lui LilianaR Maya, am si eu aceeasi celamurire ca domnul avocat: de ce te-ai mai intalnit cu el si, mai ales, ai mai pirerdut si 6 ORE!!? Adica, oamenii astia insistenti sunt la fel de la cap la coada… ce te-a manat in lupta pe tine? Am crezut initial ca e o gluma cu intalnirea... Esti pregatita? Ca acum cateva saptamani incercai sa faci copil cu alt om, nu ne-ai spus daca si-a/ti-ai luat macar toate lucrurile, nici nu am stiut ca déjà ti-ai facut o alta rutina din care sa iesi, abia ce a trecut un pic de timp de la decizie… Ma rog, daca tu crezi ca e de bine, succes la prins alti pesti! Dar mi-a placut faza cu weekendul… foarte tare, daca a vazut ca nu vii la Praga, poate la Varna sau… in luna, oriunde, ce conta? Omul voia o aventura, macar stia ce vrea si isi urmarea constiincios scopul. 27+ |
Suflet, intr/o oare care masura ai dreptate. De ce am fost de acord sa ma intalnesc cu el? Cand un om te invita la o cafea nu trebuie neaparat sa 'iasa' ceva, pur si simplu... speram ca macar ptr cateva clipe sa stau de vorba cu altcineva care nu/l cunosc si nu ma cunoaste si sa uit de gandurile mele, ca o amicitie. Da, am fost insarcinata si/mi doream sa am un copil cu omul care am crezut ca a meritat sa/l 'asteptat' toata viata dar, cand inca te suna dar l/ai vazut deja cu altcineva... nu vreau sa sune a razbunare, nici gand de asa ceva... totusi e dureros sa/ti dai seama ca nu a meritat sa/ti pui sufletul pe tava iar el sa/l calce in picioare... doare al naibii de rau.
Din cele petrecute... am incercat sa vad partea 'haioasa' a paharului si... chiar nu stiam ca ia/m picat atat de rau cu tronc.
Chiar nu vreau o alta relatie si nu e chestia de prins sau nu alti pesti.
Nu stiu, poate sunt eu naiva sau credula...insa, cert este ca intro oare care masura ai dreptate si o sa fiu mult mai atenta pe viitor.
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bebecris26
cristina si bebe in burtica 25+sapt |
Cristina 25+
chichiutza spune:
citat din mesajul lui maya71 Scuze... daca am deranjat cu ceva, nu am avut nici cea mai mica intentie ucenic(aspirant) burtica |
Maya stai linistit ca n-ai deranjat pe nimeni cun nimic. Eu te felicit c-ai facut pasul asta inainte. Si este un pas inainte crede-ma! E alternativa la a sta si a umfla pernele seara de seara, ceea ce nu e sanatos deloc. Sa cunosti oameni noi nu te obliga la nimic, si nici nu sterge ceva cu buretele. Doar iti arata ca peste suferinta se poate trece si altfel!
Cristina 25+