Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

N-am apucat sa citesc din urma, asa ca de-camdata:
Aniast LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos si la termen! Nu era vorba de camera copilului, pt ca din pacate nu avem asa ceva momentan (stam cu parintii). De-aia ma gandeam la alte culori. Azi vin cei cu mostrele si ne hotaram ce si cum! mercik!

Ionela am luat o richita, dar nu e eleganta... Mai am de cautat!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Sieu sunt mai nervoasa decat de obicei..la cea mai mica chestie care ma deranjeaza ,"sar la gat"

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Felicitari pentru semnatura frumoasa, fetelor!

Nike, ma bucur mult ca in ciuda chinurilor prin care treci, bebelusul tau e bine si activ! Iti doresc si tie tot binele si sa aduni cit mai multe saptamini la semnatura!

Eu sunt happy ca am reusit sa inconjur problema cu asigurarile mele neplatite si miine merg la analize gratis (ma rog, alea care sunt gratuite)
Din pacate pt concediul de maternitate mi-a zis clar ca ii trebuie adeverinta cum ca imi sunt platite asigurarile, si contul si op-ul cu care s-a facut viramentul. Nu stiu ce ma fac cu asta...offf

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Fistiq.ie, sunt in aceeasi situatie ca si tine(chestie de CAS)- tu ai fost, eu sunt inca... te rog sa/mi spui ce si cum se procedeaza ca sa poti sa beneficiezi de 'toate cele'. Eu nu am mai platit CAS de mult timp, imozitul este la zi... si mi/e ca daca ma duc la CAS si vad de cand este neplatit- sa nu scormonesc si sa ma trezesc cu ditamai pomelnicul de plata, plus penalizari si dobanzi...

Nike, hai sa ne traiesti... si bine ca te/ai reintors . Cat despre prin ce ai trecut... jos palaria si sus steagul... ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

CHICHIUTZA felicitari pentru bb grasun , iar pt lichid am inteles ca trebuiesa consumi muuulta apa . Spor la treaba

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Nike, nu poti primi inca PM, asa ca ti-am trimis un mail, cu o descriere cit de succinta am putut eu.

Maya, din pacate eu nu am scapat de situatie, ca sunt in continuare. Pin' la git,sa zic asa Am reusit doar sa imi iau trimitere pt analize, si asta ca e draguta doctora si mi-a dat cu o caricatura de adeverinta. Adica in care se specifica doar ca sunt salariata la firma asta, cu tot cu functie si ca nu am beneficiat de nici un concediu medical in ultimile 12 luni. Dar nu mai tine si la concediu de maternitate. La ala trebuie adeverinta "adevarata". Poate ma descurc cumva cu PFA-ul... desi...
Tu esti angajata cu CM?

Mergi la inceput

Kiti bine ai venit! Vrem pozici si povesti multe si frumoase!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s[/]

Alexuta ce bine iti sta cu noul prefix.

26+

crina cu

multumim si noua ne place

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Bebecris intalnire placuta si fericita!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Nike, nu poti primi inca PM, asa ca ti-am trimis un mail, cu o descriere cit de succinta am putut eu.

Maya, din pacate eu nu am scapat de situatie, ca sunt in continuare. Pin' la git,sa zic asa Am reusit doar sa imi iau trimitere pt analize, si asta ca e draguta doctora si mi-a dat cu o caricatura de adeverinta. Adica in care se specifica doar ca sunt salariata la firma asta, cu tot cu functie si ca nu am beneficiat de nici un concediu medical in ultimile 12 luni. Dar nu mai tine si la concediu de maternitate. La ala trebuie adeverinta "adevarata". Poate ma descurc cumva cu PFA-ul... desi...
Tu esti angajata cu CM?

Fistiq,si eu sunt in aceeasi situatie..de adeverinta de sanatate m-am "invartit" dar nu stiu ce-o sa fac cu op ala ca sefa nu are cum sa mi-l dea ca nu a platit..mie ,doctora de familie mi-a zis sa-i duc doar adeverinta de sanatate unde sa scrie cota CASS care mi se opreste si contul unde se face plata..si pentru nastere la fel imi trebuie ca nasc in spital.

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Va las putin, ma duc sa pregatesc capitol nou.

Mergi la inceput