Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)
Raspunsuri - Pagina 19
crina-s spune:
Kiti bine ai revenit di concediu. Asteptam detalii.
Bebecris bafta la intalnire. Vrem vesti bune!
Alexuta ce bine iti sta cu noul prefix.

26+
crina
cu
ionela.n spune:
Kiti, bine ai revenit
. Nu stiu daca ai apucat sa citesti din urma, dar am reusit sa imi gasesc rochie. E in albumul picassa, cred ca tot primul album a ramas.
Nike, bine ai revenit si tu 
Alexuza, bafta azi 

Ana, imi place camera, culoarea e frumoasa
. Sa o stapaniti sanatosi.
Fetelor, am citit despre David 
Am o intrebare la voi. Am inceput sa ne documentam legat de patutul fotbalistei noastre. Am vazut unul super frumos din ala de plasa. Nu stiu care e mai ok. Din lemn sau cu plasa. Ma gandesc sa nu se loveasca de cel din lemn, da nu dea cu gurita sau capul de marginile patului, sa nu dea cu dintii de pat cand mai creste... stiti voi.. probl din astea 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
clary spune:
Nici cu paracetamol nu mi-a trecut durerea de cap..in schimb cum a inceput sa ploua parca mi s-a luat"ceata de pe ochii" si nu mai doare nici capul
.
Nike,sa aduni cat mai multe saptamani la semnatura.

30+
Bianca Gabriela
histamina spune:
ionela,
patutul de plasa a fost f bun pt fetitele unei prietene si pt nepotelul.
stiu copilas cu piciorusul luxat de la patut de lemn,dar parintii uitasera sa ii cumpere aparatoare, pernite.
ce sa spun?
da, exista riscul sa isi lase amprenta dentara pe lemnul patutului.
Fistiq spune:
Voi aveti probleme cu inchiderea zgiriieturilor sau ranilor micute?
Ieri m-am trezit ca imi curge singele de sub barbie, de la cel mai probabil un cos mic, pe care l-am luat fara sa vreau "inainte". Vreun sfert de ora a trecut pina mi s-a oprit singele, care picura si picura si nu se mai oprea. Mai eram si la socri..
Azi dimineata, la spalat, iar mi s-a deschis si am luat-o de la capat.
Mi-am pus un plasture sa fiu sigura ca nu mai "dau" peste el la serviciu.
Apoi, dupa epilatul de aseara, imi ramin si acum pe hirtia igienica urme de singe de la ranile mici si superficiale.
Eu am pus pe seama cantitatii mari de singe din corp din perioada asta, dar totusi parca e exagerat... sper sa nu am probleme cu coalgularea, asa deodata...
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
adelena spune:
fetelor, vis a vis de batrani, mie imi sunt tare dragi...cu replicile lor "acide" cu tot
, azi dimineata chiar intentionam sa stau la rand pt ca inteleg ca nimeni nu se duce degeaba la analize. dar cand am vazut ca nici bietul copilas de cateva luni nu-i inmoaie, am fost nevoita sa le arat afisul cu prioritatea gravidelor si copiilor. Dumnealor au inteles ca ar fi vorba si de mine si normal ca am profitat deoarece oricum aveam senzatia ca explodez...
Apropo, voi nu sunteti mai artagoase acum? Eu am senzatia ca sunt tot tumpul pusa pe harta si fac mari eforturi sa nu ma cert cu toata lumea din jurul meu ![]()
28+ si mami David 03.05.2005
summertime spune:
Eu sunt mai sensibila cu nervii, in sensul in care imi dau lacrimile cand imi zice cineva ceva care ma dreanjeaza insa sunt mult mai calma decat inainte in sensul ca sunt mai putine lucrurile cu care imi bat capul. De la servici de ex nu ma mai atinge nimic
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 28 saptamani cu 
histamina spune:
batranii sunt simpatici cu replicile lor acide,...................doar daca nu stai cu ei.
spun asta din experienta.
iar daca ma duc la medicul de familie...................
eu trebuie sa imi iau reteta compensata,cu medicamente f scumpe, antialergicele.nu pot.trebuie sa ma programez cu o luna inainte, pt ca sunt ei la rand.
ce mai conteaza ca sunt gravida, ca e boala cronica, ca e urgenta...................nici la consult urgent nu pot, pt ca trebuie sa platesc.
au intrat in cabinet si au spus ca ei nu platesc consultatia, ca gravida nu era programata..............
didadi spune:
summertime, oare tu iei ogestan?? la mine este a doua luna si vreau sa-ti spun ca mananc de rup...am o pofta de mancare...
la greu si faza este ca la 28 sapt(azi)
am 64 kg de la 52.deci pana nasc cred ca ma fac cat casa poporului.si tu mananci asa mult?
chichiutza spune:
Salutici si de la mine! N-am mai avut timp de mic dejun c-am fost la eco! ![]()
Deci bebelin a crescut, avem 860g, totul pare in regula. Se schiteaza o circulara de cordon, sa vedem, poate scapam de ea pana la termen. Placenta e la fel, lichiduo zice ca e la limita inferioara a normalului, dar atata timp cat e in limite...e ok.
Pun pozica in album cu haiosenia!![]()
Cristina
25+