Adio scumpule Sascha!

Adio scumpule Sascha! | Autor: raluca30

Link direct la acest mesaj

Azi e o zi trista pentru mine,unul din cei trei muschetari ai mei s-a stins pe neasteptate...Sascha cel mai tanar catel al meu,nu avea nici doi ani.
Anul trecut,imi amintesc era ziua de Sf Constantin si Elena,o masina a trecut in goana si a azvarlit un biet catel in poarta de metal a casei mele,imi amintesc scheunatul mititelului,se asezase sub fereastra mea si plangea de durere,avea piciorul scrantit,era slab vai de el si plin de capuse,probabil o mie una capuse.A fost dragoste la primul scheunat si la prima vedere...ceilalti doi caini nu l-au acceptat imediat,era teritoriul lor..mde..a trebuit sa-l curat de capuse inainte sa-l bag in curte,unde din pacate pentru el a avut parte de o tavaleala de primire din partea celorlalti doi catei,Nicky rottweillerul(femela)l-a acceptat mai repede decat canisul Bandy(mascul),dar pana l-a urma au inteles ca va ramane la noi noul caine...a urmat o baie cu spuma si inca o despaducheala zdravana,numai pe limba nu avea capuse si pureci,in rest era plin...nu a zis nimic puiul de el,m-a lasat sa-l curat,ma privea cu ochisorii mirati si intindea boticul sa ma pupe...era un dulce zau!doar iubitorii de animale ma pot intelege ce simteam pentru el!...primele zile a dormit in gradina,nu in casa pentru ca nu eram siguri de reactia celorlalti doi,am evitat sa se bata,cand a fost pe deplin acceptat a ramas sa doarma in casa si totul a fost perfect...se zbenguiau toata ziua in gradina,in special el si Nicky erau nedespartiti,unde mergea ea si el fuga dupa ea..si dupa mine...era catelul meu de suflet...grizonat si cu o pata pe un ochi,slab ,lung si atat de iute ca o sageata...a urmat si castrarea...a supravietuit si s-a refacut imediat,a crescut frumos in anul acesta pana zilele trecute cand din pacate s-a imbolnavit,nu stim siguri de la ce,saliva abundent si nu mai manca de 2 zile,veterinarul i-a aplicat perfuzii ,injectii,si totusi azi dimineata s-a stins in bratele mamei mele,a avut o hemoragie subita,veterinarul nu stie sigur care e cauza,nu o sa-i fac autopsie,l-am ingropat in camp...toti suntem tristi...Nicky il cauta in gradina,pisica Pitzy ii miroase locul unde dormea, si Bandy stie ca nu mai este,el a simtit mai demult o alta catea iubita care s-a dus prima Nicky,acum o avem pe Nicky Doi,era comoara sotului meu(e trist sa-mi amintesc de toti cainii si pisicile care s-au dus si pe care le-am iubit)Am sa fac o paranteza sa scriu numele animalelor pe care le-am avut un timp mai lung sau mai scurt:Sissy(pechineza),Jacky(ciobanesc german),Nicky Unu(rottweiller),Sandy(maidaneza),Sara(maidaneza),cativa pui maidanezi care nu au supravietuit decat cateva zile,am mai avut pisici pe Mitzy,Matzuchi,scumpul Tzuky si acum s-a stins si Sascha,greu de zis ce rase se adunasera in genele sale,una sigur.. de inger...O sa-mi lipseasca mult puiul Sascha,nu ma asteptam la asa ceva,nu acum cand suntem fericiti ca vom avea un bebe(voi naste in august un baietel).Abia asteptam sa ma plimb cu bebele si cainii mei,stiu ca Sascha l-ar fi adorat,ar fi prins multi ani impreuna daca destinul lui nu ar fi fost atat de crud.
Daca exista rai,sper sa existe si Raiul Animalelor unde toti cei pe care ii iubim sa zburde fericiti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

:(

l-o fi otravit cineva, asa am patit si noi acum cativa ani cu unul din caini care era mai vrednic la latrat... tot asa a salivat mult si a zacut doua zile...prima data l-am salvat cu mult lapte, a doua ara nu s-a mai putut face nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Raluca, imi pare tare rau pentru Sasha si pentru ziua de azi care are pentru mine exact aceeasi semnificatie - azi a murit Fetita, o catea tare batrana, cu mustati carunte si ochii cei mai blanzi pe care i-am vazut. IN ultimele zile incerca saraca sa lupte pentru ca stia ca asta asteptam de la ea si parca azi si-a cerut scuze cumva ca nu mai poate. E putin prea mult pt mine pt ca zilele trecute a murit si un perus si acum 2 saptamani si broscuta testoasa
Fetita era pe terenul nostru cand l-am cumparat impreuna cu alti sase caini - o parte din ei si-au gasit alte camine si in final am ramas cu 4. Pe ea am ingropat-o sub un nuc, langa curtea noastra...sigur exista raiul cateilor, ce-ar putea fi rau la un animal?
Tu trebuie sa te linistesti, pentru bebe, Sasha stie mai bine de ce a plecat

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Olina-nu stiu, nu cred sa fi fost otravit,mai degraba ar fi otravit rottweillerul in ideea ca ea protejeaza casa,nu un caine maidanez de talie mijlocie...curtea mea e destul de protejata,am doar o vecina si o exclud de pe lista suspectilor..nu stiu exact de ce a murit.

Tala-imi pare rau pentru Fetita si pentru perus si broscuta,uneori ghinioanele se tin lant...nu stiu de ce Sascha a plecat asa curand ,mi-a rupt inima,o sa incerc sa-mi revin curand,nu mai pot schimba nimic pentru el,ma consolez doar cu ideea ca a stiut ca e iubit si a avut un camin cu noi,chiar daca pentru o vreme scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

imi pare tare rau...

la noi a aruncat cineva din strada, peste gard, otrava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Imi pare foarte rau .... Ma impresioneza povestea ta cu atat mai mult cu cat si noi avem un catzel pe care-l cheama Sasha, un westie putin atipic ... iar pe de alta parte, cel mai drag caine al meu era un maidanez, Willie, care s-a stins tot asa, fara sa stiu de ce, dupa ce l-am cautat disperata o zi intreaga mi-au spus vecinii ca e mort la capatul strazii. M-am dus si l-am jelit acolo unde se stinsese, cu putina saliva in colutul boticului si blana transpirata. Acum ne vegheaza de pe presul lui preferat, inmormantat langa gardul curtii. Stiu ca e cumplit de trist, pentru noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

danitin- e dureros pentru iubitorii de animale cand ne pierdem un prieten...zilele trec dar nu pot sa-l uit,ma gandesc tare des la maidanezul meu iubit,ceilalti doi caini ai mei par sa se fi resemnat nu-l mai cauta,nu-i mai miros urmele,probabil lor le trece mai usor,dar mie mi-e foarte greu,imi lipseste latratul lui ragusit ,era probabil cel mai lipicios caine pe care l-am avut,numai iubire in el.Nu o sa inteleg niciodata de ce a murit asa tanar,mai ales ca era ca si ceilalti doi caini protejat in gradina,nu era liber pe strada,era bine hranit,intretinut,dormit in casa noaptea,efectiv nu inteleg de ce tocmai cainele meu a murit si alti maidanezi vai de mama lor supravietuiesc bine mersi de ani buni pe strazile din imprejurimi...asta e viata,trebuie sa ma resemnez...

32+Thomas

Mergi la inceput