BV Giorgia,roxanici,Eladea ! mai-iun2010(99)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
aleesicoo spune:
pe prospect scrie k se pun piaturile si dupa 30 d min sa i se dea copilului sa manance.
voi asa procedati? fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
ziua buna si de la noi.
azi e prima zi cand nu a dormit deloc de dimineata pana la 12.30. si aveam o gramada de treaba.
Vivela multa rabdare iti doresc cu cei doi fratiori. si noi mai avem zile mai agitate, mai ales spre seara cand oboseste Cris si ma vrea doar pentru ea. cum o vad ca se supara din orice ii propun o activitate si ii trece. si sa ma vezi citind alba ca zapada sau colorand cu Miruna agatata de tztz.
crema de fundulet nu folosim. daca se mai irita o las cu funduletul la aer sau o dau cu baneocin pudra si ii trece foarte repede. pentru baie avem un sampon cu ingredinte naturale, si pentru masaj unt de shea. la inceput avea pielea uscata tare acum s-a mai reglat. nu folosim servetele umede, o spal la chiuveta la fiecare schimbare de scutec.
nu avem colici, foarte rar i-am dat infacol cand plange foarte rau seara, cred ca de maxim 5 ori.
avem si noi sling. sunt foarte multumita de el, fac treaba cu copiluta in brate, ne plimbam peste tot, mi se pare ca e mai protejata si cred ca slingul ne-a scapat de colici. comentarii aud si eu mereu, dar am invatat sa nu le mai bag in seama. Rosanne poate stam in aceeasi zona .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
![](images/user_woman.png)
cusa spune:
Buna fetele!
V-am citit mereu,am ajuns la zi, sunteti tare dragute mereu gasesc raspunsurile la problemutele noastre aici la discutiile voastre, mai greu cu scrisul ca nu prea apucam. A fost sora mea la mine sa ma ajute, a stat 3 saptamani acum a plecat si abia acum realizez de fapt cat de mult ma ajuta ea.De cand a plecat ea nu am mai apucat sa fac nimik prin casa, nici curatenie, nici mancare, putinul timp liber care il am cand doarme Emma iesim afara la plimbare, mai fac un dus, mai dorm si eu cate putin si uite asa trec zilele. Noroc cu Emma ca e cumintica si o las si in cosulet si pe canapea si nu plange, sta si se uita la mine, ii pun muzica, se multumeste daca ma vede in preajma si ma aude vorbind cu ea , nu trebe sa o tin in brate.
Ale si noi avem un pic probleme cu mucisorii, se aud in nas cand mananca in special, dar nu i-am dat deloc medicamente, am fost la controlul de 6 sapt la doctor si ne-a zis ca nu trebe sa ii dam medicamente la un copil asa mic ca ii sctricam imunitatea, si daca nu are febra sau alte complicatii , doar pt muci nu trebe sa ii dam nimik, laptele de mama e suficient tratament pt ei si le trece de la sine. Linia negra am inteles ca dispare cam dupa un an, asa mi-a zis sora mea care a nascut ca ei dupa un an i-a disparut de tot. Astazi am pus-o pe Emma in balansoar prima data si i-a placut f mult , ba mai mult urmarea pestisorii ce se invarteau acolo si muzica care o canta ii place, radea acolo singurica uitandu-se la cum se invart pestisorii, si asa usor leganata a adormit in mai putin de 10 min de stat acolo, apoi am luat-o frumusel si am pus-o in patut si de atunci doarme neintoarsa. Deci s-ar putea sa functioneze si la tine balansoarul,dar Emma nu a plans deloc pana acum ,se mai enerveaza cand ii foame si nu apuca bine sfarcul si nu are rabdare dar si asta se rezolva in urmatoarele secunde si apoi e fericita.
Corina dragutele pozele cu printesa ta si cu soparla
Bilica draguta Rachel exact ca si parintii.
Nati iti tin pumnii sa se rezolve problemutele tale si sa nu fie probleme cu buricutul lui Bea.
Teuta2 bine ai revenit acasa si acomodare rapida!
Vivela multa rabdare cu fratiorul, is covinsa ca in curand se vor intelege super, ii trebe un pic de acomodare in noua formula.
Hai Dana!!!!
Fetele care ati facut cezariana de cand putem incepe sa facem un pic de sport? Eu mai am vreo 2 kg si revin la kg dinainte de sarcina, port toate hainele dinainte, dar as vrea sa imi intaresc un pic musculatura in special pt burtica, oare pot sa ma apuc de abdomene? Ieri am intrebat de doctor si a ras si mi-a spus ca nu am nevoie ca nu am kg in plus, si ca nu e nici o regula cand eu is pregatita..
Artu uite o pt inspiratie pt predarea stafetei...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
rosanne spune:
Fac eu capitol nou
Aka eu stau in Militari pe bld. Iuliu Maniu la Apusului. Daca mai e cineva in zona cu placere iesim la plimbare printre blocuri
Roxy mamica fericita de
Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
Salutare mamici, bebici si burtici (daca mai sunt) !
Noi ne-am intors de la tara, a fost super ok, in ciuda ezitarilor mele; piticot doarme in scoica de n-are treaba, singura conditie e sa nu se opreasca masina ! O sa va povestesc mai pe larg ce si cum despre noi cred ca cel mai probabil maine, ca si cu mesajul asta ma chinui de cateva ore. Boscuta mica are impresia ca e inca in burtica si sta toata ziulica agatata de mine, si nu oricum: pe verticala, cu fata catre lume si ceafa intre tzitzi
; acepta sa stea la orizontala doar cand papa. Pe scurt nu pot misca nimic de ea ca plangeee... de numa
! Abia ma duc la baie sa fac si eu un pi
...
Am citit ieri cat am putut sa recuperez cate ceva, mai perseverez si azi. Cris , Ioana
, va multumesc pentru nominalizarea la stafeta, m-ati bucurat
. Si pentru asta am incropit un mesaj si l-am trmis pe mail-ul comun. Asept pareri de la toata lumea: daca va place il voi posta cu toata dragostea; daca nu o sa astept cu emotie stafeta Ioanei
.
Va las si fug la puiul meu ca ma striga! Musai tre sa-mi iau un sling ca mi s-au lungit bratele ca la urangutani !
Pupicei la toata lumea !
Nana, mamica de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010