BV Giorgia,roxanici,Eladea ! mai-iun2010(99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

corina si pe tine si pe dulcea ta mica. Cand o sa ne programam, intr-un weekend probabil, o iesire in Tineretului sa stii ca te sun, poate ne vedem.
teuta

Vad ca vorbiti despre slinguri/wrapuri. Eu nu am sling, am wrap. Este absolut minunat. Noua tare mult ne place. Este varianta hands free de a tine copilul in brate. Cu pitica in wrap prestez si eu cam acealeasi activitati ca si Artu. Eu ies asa cu amandoi copiii afara. Pe Antonia o pun in wrap, Tudor pe tricicleta - pe care eu o imping pentru ca el nu poate sa dea din pedale la ea. Pitica doarme de obicei tot timpul cat suntem afara. O singura data s-a trezit pentru ca i s-a facut foame si din pozitia la verticala am mutat-o in wrap la pozitia orizontala, i-am dat sa manance si am pus-o inapoi la verticala - toate astea fara sa o scot din wrap. Una peste alta, minunata inventie! Daca vreti sa ne vedeti in wrap, uitati aici, aici sau aici

Despre crema de fundulet si noi suntem tot la Bepanthene. Noi avem acelasi tub cumparat cand s-a nascut ea si mai avem....mai mult de jumatate cred. La Tudor am folosit cu mare mare mare succes crema pentru prevenirea iritatiilor de la Mustela. Nu a avut niciodata probleme cu iritatiile piciul meu.

Apa termala - eu folosesc la ambii copii. La Tudor mai des, la Antonia doar de vreo doua ori pana acum. Din punctul meu de vedere este ok, la Tudor isi face efectul asupra bubitelor aparute din cauza caldurii destul de repede. Pe Antonia nu am folosit suficient de mult ca sa pot ajunge la o concluzie.

Pozitia la dormit a copilului - forma capului se definitiveaza mai tarziu - 9-12 luni. Pot sa apara probleme in ceea ce priveste forma capului doar in cazul in care deformarea este accentuata si nu se intervine asupra obiceiului copilului de a dormi pe o anumita parte. De obicei bebe doarme cu capul pe o anumite parte pentru ca vrea sa se uite la ceva - la camera, la fereastra pe unde vine lumina, etc. Puteti sa incercati sa il culcati pe bebe la celalalt capat al patutului si astfel el va fi nevoit sa stea cu capul pe cealalta parte ca sa vada aceleasi lucruri ca si inainte.
Eu pe Tudor nu l-am fortat sa doarma cu capul pe o anumita parte sau pe spate. Cat a fost micut micut il mai puneam sa doarma pe o parte, dar dupa cateva saptamani era inutil ca se rasturna singur pe spate. Ca si Antonia de altfel. Am reusit sa o culc pe o parte doar vreo 2-3 saptamani. Acum o pun pe spate si ea isi intoarce capul singura cand pe o parte cand pe alta. Cand este treaza sta si cu capul drept si se uita dupa jucariile de la carusel.
Pentru fetele interesate, vedeti ca se gasesc de cumparat diverse pernute care il ajuta pe bebe sa doarma intr-o anumita pozitie - adica asta si asta

Vivela imi pare tare tare tare rau sa aud ca treci prin momente asa grele cu David. Si eu trec cu Tudor, iti dai seama, dar la el sunt mai usoare decat la David al tau. Daca vrei sa stam de vorba pe tema asta, da-mi pm sau mail.

nati sper sa treaca toate usor si sa nu ai parte de mai multe neplaceri decat ai avut deja. Uffffff, tare bine te inteleg cu recuperarea asta grea, ca si eu la Tudor am trecut prin momente grele de am zis ca nu imi mai trebuie alt copil.

Hai Dana

Pup toate fetele

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mary, eu iti vorbesc doar de cele de pe sling punct ro. Au 2 dimensiuni; mai lung si mai scurt; materialul e tesut des de aceea e dur; insa asa trebe sa fie ca sa nu se rareasca usor prin greutatea copilului; duritatea lui se reduce mult dupa 3 spalari si si mai mult dupa mai multe purtari; al nostru e f moale acum; copilul poate fi purtat cat vrea el
Gasesti multe info pe sling punct ro;

Sorana, f interesanta explicatia,

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

sorana eu ii dau debridat pt ca in timpul mesei are dureri mari de burtica si dupa cateva inghitituri plange de durere si imi refuza mancarea...eram disperata incercasem toate remediile fara efect...de cand am inceput sa-i dau debridat durerile sunt mai putine si-mi mananca mai bine....acuma ma gandesc sa trec pe bonisan...ca ar fi mai natural....bonisan e cumva homeopat?

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

fetelor , multumesc pentru sustinere in ceea ce priveste problemuta noastra cu gelozia fratelui mai mare. incerc sa fiu si eu mai maleabila si sa mai trec cu vederea unele comportamente nepotrivite, candva vor inceta ele, nu? aseara de ex. l-am culcat pe cel mic pe la 7 seara tocmai ca sa putem sa avem timpul nostru in momentele in care am vazut ca devine david mai nervos. si am stat doar de david, ne-am jucat, am facut baita, am papat impreuna...uitase de fratior si a fost foarte cooperant si intelegator. dar pentru ca noi dormim toti 3 , a fost un pic deranjat de faptul ca eu l-am alaptat pe damian - se tot baga si el in sufletul meu peste mine, sa-mi fie el cel mai aproape...asa ca aseara pe la 10 eram cu un san in gura lui damian, cu mainile pe david, cu capul intre 2 perne, cu doi copii realtiv multumiti.

alinutza, v-am admirat in wrap . am incercat si eu cu o esarfa sa improvizez unul (doar ca sa verific cum se simte la purtat) - pare ok pt bebe, cred ca lui i-ar placea sa-l tin asa non-stop - insa am o mare dilema: cand sunt 40 de grade afara, ce faci? de fapt si pe la 30 cred ca te cam incingi asa infasurata, nu?

vorbiti de creme - daca vreti o crema de galbenele ok, stiu ca cea nemteasca e super-buna, cea la cutie mare. vedeti ca sunt de 2 feluri, una cu eticheta mov si una cu eticheta galbena. cea cu eticheta mov nu are parfum, cealalta are, cred ca asta e singura diferenta intre ele. arata www.naturaplant.ro/produse/2785/Melkfett" target="_blank">asa.

eu am gasit metoda cea mai eco pt creme, nu folosesc deloc si pielicica e super fina si fara iritatii. daca mi se pare ca e mai rosu la scutecel, il las pe o paturica absorbanta la aer cate 10-15 minute. prefer sa-l spal la fundulet cu apa calduta sub robinet decat sa-i dau cu servetele umede.
la baita il spal cu apa de la robinet, nu fierb nimic, nu folosesc sampon decat uneori, cam o data la 3-4 zile - si mereu diluat cu apa (am luat sampon special pt bebei "alverde", are ingrediente naturale si ff putine chimicale, am cumparat de la un magazin DM). deci baita noastra de cele mai multe ori e cu apa simpla. nu ma complic cu uleiuri, nici macar cele naturale, am incercat in prima saptamana cand avea pielea mai uscata, dar nu prea ii placea. acum e finut si nu da semne ca ar avea nevoie de un surplus de hidratare (se hidrateaza din interior). mai eco de atat nu se poate .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

a, pentru dureri de burtica (de fapt nu stiu daca sunt chiar dureri, dar se cam schimonoseste cand vrea sa faca kk) folosim uneori bonisan si atat. asta pt ca e natural (nu e homeopat, dar are ingrediente naturale) si are si efect pentru reglarea scaunului si combaterea gazelor. si sotul se mai trateaza cu bonisan uneori si cu succes maxim.
si vad ca scrie pe sticluta ca mareste pofta de mancare si favorizeaza cresterea in greutate. la noi functioneaza, dar nici nu se pune problema de colici, cel putin nu deocamdata.

Ale, deja i-a dat dr micutei tale ophtamesone? . uf, vezi ca asta nu se da mai mult de 5-7 zile, dar eu stiam ca nu se pune nimic in nas la copii asa de mici, in afara se ser fiziologic...

despre adormitul pe picioare, eu n-as avea nimic impotriva daca previzionezi ca te tin picioarele pana la cativa ani. si pe mine ma adormea maica-mea asa, dar abia pe la vreo 6 ani am zis ca e suficient .
david adoarme fara ritual, doar eu sa fiu langa el - sa ma tina de gat. daca incep sa-i cant, mi-o taie scurt: "mai, nu mai canta!!" . mie imi convine asa, ca n-as zice ca am talente in domeniu.

corina, deci soparla era adevarata . mie imi place, dar nu cred ca as putea sa pun mana pe ea. noi ne-am luat un teren pe langa bucuresti si cat era iarba mare, necosita, era plin de soparle ca cea din poza. imi placea sa le vad, dar ma cam speria gandul ca vreuna ar putea sa-mi intre pe sub pantaloni. brrr...
dar e super ca voi iubiti animalele si faceti des iesiri in natura, sper sa ne mai linistim si noi si sa incepem iar sa colindam, ca si noi suntem hoinari.

dana, , hai ca mai e un pic...tinem pumnii si motatele agitate sa ai o nastere usoara ca un fulg .

mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat . revin daca imi amintesc.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

bunaaaa!
Fetelor, eu am constatat ca de vreo 2-3 zile ii transpira mainile si picioarele...si e o transpiratie rece. I-am luat temp dar era ok...36.9. Stiti ce-ar putea fi???

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Salut

Am sa raspund si eu la subiectele fierbinti:

Pana la urma cine face mesajul pt stafeta??? Si trebuie modificata si prima pagina.....cine are timp eu zic ca cel mai bine sa se faca modificarile la draft pana pe 1.07.

Sling.....noi avem si il poate purta si tati fara probleme. E super cand plec cu treburi sta si doarme acolo si 2-3 ore. Mai am si wrap si in ala sta ca intr-o pastaie acum. Mai naspa pe la noi ca se holbeaza lumea si se mai apuca cate o mamaie sa-mi spuna ca-i tin coloana stramba....in fine trecem peste asta.

Pt funduletz eu folosesc o crema cu oxid de zinc de la bubchen....are 500 gr si a costat 25 ron.....la tara am folosit nivea si s-a iritat rau...am trata-o cu pasta petrini, dupa doua schimbari de scutec nu mai avea nimic.

pt colici am folosit si bonisan si sab simplex si debridat. Ultimul l-am primit pt ca regurgita cam mult, dar si-a revenit si nu-i mai dau nimic. Cand e maraita uneori ii dau bonisan.

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

HOLA CHIKAS.....
MILKA E LA DATORIE , dupa ce aseara nu m-am muls pt ca mi-era fffff somn si imi plesnea capul....azi dimi imi plesneau sanii....babau durerea ...brrrrrrr
nu pot sa-mi inchipui de ce sunt asa terminata de somn si am dureri de cap si de spate....multe nu fac, doar la plimbare si mancarica.in rest papusica e cumintica, mai plange si ea( cred ca s-a INVATAT IN BRATE, iubi nu suporta sa o auda ca plange si o tine numai in brate...)preotul mi-a zis ca nu trebuia sa ies din cassa si ca trebuie sa stau numai in pat si sa nu fac nimik...ca de aia am dureri....asa o fii, pana una-alta ma indop cu pastile.....

CORINA, SUPERBA BALERINA TA......
BILICA....DAR CE FRUMUSETE AI TU ACOLO....
VA PUPIK PE TOATE SI REVIN....PLECAM LA PLIMBARE....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maribell

HOLA CHIKAS.....
preotul mi-a zis ca nu trebuia sa ies din cassa si ca trebuie sa stau numai in pat si sa nu fac nimik...ca de aia am dureri....asa o fii, pana una-alta ma indop cu pastile.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

aaa???
parca-parca ma doare si pe mine pe ici pe colo, ia sa-i zic sotului ca trebuie sa stau in pat si sa nu fac nimic . super tare preotul asta . da' la un suc cu fetele pot oare sa ies?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele
taty_ana bonisanul nu este homeopat, eu ii dau si o ajuta fff bine cu parturile si cu ragaitul(care se aud tare bine), este natural
stiu ca cineva a folosit colief imi spuneti si mie daca da randament? ne a prescris si noua azi dr.

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput