BV Giorgia,roxanici,Eladea ! mai-iun2010(99)
Raspunsuri - Pagina 11
r_ocsy spune:
Ce copilasi dragalasi am admirat astazi !!!
nati : Beatrice e o scumpa , si ce grasunica este
Anca16 : admirat si baietelul tau. Dar de ce a facut injectii ?
T_ioana : ce bine se inteleg fratii , sunt asa de dulci !
Bilica : Surya e superba, dar cu asa parinti frumosi nici nu avea cum sa fie altfel. Imi vine sa o mananc .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
R.Cata spune:
Abia acum am reusit sa intru iar. Weekendul ne-a fost ocupat. Sambata am reusit sa ajungem la intalnirea Cristinei si ne-a prins f bine, ca mi-a aratat cu trebuie sa port slingul. Am vazut o multime de prichindei si mai mari (1 an) si mai mici (6 sapt) decat noi. Era asa frumos. Si la fiecare prichindel...reveneau 2 adulti fericiti
Artu, burtica pe burtica incerc
Veronicach, ce baietel mare si frumos aveti. Am observat si eu la Miruna ca le place f mult in parc...mai ales cd observa ei tot . Sa va traiasca!
Sabina, am tot vrut sa te intreb...dc plange una dintre fete, nu ii transmite si celeilalte starea de neliniste?
Taty_ana, si Miruna mea are bubuite mici si rosii pe fata...dar ce mi se pare mai rau...ca dupa ce se duce roseata, bubitele tot raman. Eu ma gandeam ca e de la apa, ca poate nu-i prieste...dar pe corp nu are nimic. Si cd se freaca de mine, de vreun tricou...se face rosie-rosie pe fata. Trebuie sa stau tot timpul naked
Apropo de ce zicea Gabriela_s, cred ca unele mamici dau si lapte-formula pt ca nu au incredere in "oferta" lor de lapte. Si eu am avut o tentativa. Si i-am spus pediatrei sa-mi dea o recomandare de lapte praf...si a zis ca nici nu vrea sa auda. Ca nu face asa ceva...cel mult imi zice de un ceai, ca sa-i dau cd ma simt eu fara productie, spre seara si nu tot timpul. Asta ca sa am eu timp 2-3 ore sa ma refac.
Ancutzicab, cd ai timp sa faci toate alea...si solutia pt servetele si combinatia de uleiuri....si mai ai si doua minuni mici, mici. Felicitari!
Aleesicoo, noi am asteptat mai mult pt ca vroiam sa fac intai controlul de 6 sapt. Si dupa ce am primit unda verde....ne-am pus pe treaba. Dar eu ma intreb dc in cazul fetelor cu cezariana trebuie mentinuta restrictia de 6 sapt., pt ca nu vad un impediment dpdv ginecologic.
Mai citesc si revin cu alt mesaj.....sa nu-l fac pe asta kilometric
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
anca16 spune:
Multumesc celei care m-a adaugat in lista, scorul Apgar 10.
rocsy: a luat injectii pt ca a facut "un fel de pneumonie", in sensul in care, probabil, nu l-au aspirat cum trebuie.Ei au incercat sa explice ca, din cauza nodului de cordon ar fi, ca a incercat sa respire pe gura si a ajuns lichid in plamani..acuma oi fi eu pe langa mesrie, dar 9 luni el are tocmai lichid in plamani, iar cand iese trebuie aspirat ca sa poata intra aerul, nu? In sfasit, bine ca a trecut
As vrea sa va intreb daca vreuna ati incercat pastilele Galafor pt lactatie..stau tare prost cu laptele (cu toate ca beau zilnic ceai de chimen-anason-fenicul) si as vrea sa trag de el macar pana la 6 luni.
O zi frumoasa tuturor
Mamica de Razvan (24.05.2010)
Iubirisca spune:
Neata fetelor, voi aveti probleme cu bebelusii cu caca, fetita mea nu face singura decat ajutata cu supozitor cu glicerina, eu din pacate nu mai am laptic si-i dau Nan 1.
Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va rog frumos sa o faceti.
Iubirisca, mamina fericita de Cristina Alexandra 04.06.10
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca16 Multumesc celei care m-a adaugat in lista, scorul Apgar 10. rocsy: a luat injectii pt ca a facut "un fel de pneumonie", in sensul in care, probabil, nu l-au aspirat cum trebuie.Ei au incercat sa explice ca, din cauza nodului de cordon ar fi, ca a incercat sa respire pe gura si a ajuns lichid in plamani..acuma oi fi eu pe langa mesrie, dar 9 luni el are tocmai lichid in plamani, iar cand iese trebuie aspirat ca sa poata intra aerul, nu? In sfasit, bine ca a trecut As vrea sa va intreb daca vreuna ati incercat pastilele Galafor pt lactatie..stau tare prost cu laptele (cu toate ca beau zilnic ceai de chimen-anason-fenicul) si as vrea sa trag de el macar pana la 6 luni. O zi frumoasa tuturor Mamica de Razvan (24.05.2010) |
Anca aseara am stat mult in dus 30 minute cu apa fierbinte pe ei si i-am muls continu ,ceva s-a intamplat ca am marit productia am mai citit ca ar ajuta si spirulina am inceput sa iau
NIKOL cu ANTONIA MARIA (06 MAI 2010) si DAVID (15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
continuam .....
acasa am fost primiti bine,David isi iubeste surioara,exagerat,ii citeste dupa imagini,o pun pe parchet in scoica si se joaca cu masinutele,monteaza calea ferata si ii explica cum merg trenurile,in parc vine cu mine intr-un loc mai retras sa alaptez linistita,nu au fost momente de gelozie,ma consider norocoasa e prea intelegator pt varsta lui
botezul il avem pe 31 iulie
cu kg stau prost,am plecat sa nasc cu 80 kg am venit cu 70 kg,acum am 71
nikolett2445 spune:
intrebare
ce sa mananc,sa nu-mi afecteze laptele ,cantitate ,calitate,sa slabesc un pic
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui Iubirisca Neata fetelor, voi aveti probleme cu bebelusii cu caca, fetita mea nu face singura decat ajutata cu supozitor cu glicerina, eu din pacate nu mai am laptic si-i dau Nan 1. Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va rog frumos sa o faceti. Iubirisca, mamina fericita de Cristina Alexandra 04.06.10 |
de ce-i dai nan
de ce toti pediatri din romania recomanda nan,si spitalele au tot nan
nan are un supliment de fier mai mare si de aici constipatia
eu le-am dat humana la amundoi si nu m-am luat dupa pediatra care avea ceva cu nan
e doar opiniea mea
Iubirisca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolett2445
de ce-i dai nan de ce toti pediatri din romania recomanda nan,si spitalele au tot nan nan are un supliment de fier mai mare si de aici constipatia eu le-am dat humana la amundoi si nu m-am luat dupa pediatra care avea ceva cu nan e doar opiniea mea NIKOL cu ANTONIA MARIA (06 MAI 2010) si DAVID (15 MAI 2006) |
multumesc dde raspuns, nan a primit si in spitral, si facea caca.
Vivela spune:
citat din mesajul lui nikolett2445 continuam ..... acasa am fost primiti bine,David isi iubeste surioara,exagerat,ii citeste dupa imagini,o pun pe parchet in scoica si se joaca cu masinutele,monteaza calea ferata si ii explica cum merg trenurile,in parc vine cu mine intr-un loc mai retras sa alaptez linistita,nu au fost momente de gelozie,ma consider norocoasa e prea intelegator pt varsta lui botezul il avem pe 31 iulie cu kg stau prost,am plecat sa nasc cu 80 kg am venit cu 70 kg,acum am 71 NIKOL cu ANTONIA MARIA (06 MAI 2010) si DAVID (15 MAI 2006) |
Nikol, chiar ca esti o norocoasa, pe mine ma doare sufletul sa aud de cateva ori pe zi: "mami, baga-l pe bebe inapoi in burtica, nu-mi place de bebe!" sau "mami, nu-i mai da sa pape lui bebe!!!" si altele de gen . la noi gelozia se accentueaza pe zi ce trece (crize de 3-4 ore de plans, tavalit pe jos,etc), week-endul asta a fost cosmar, nu mai stiu cum sa procedez...mi se rupe sufletul in mii de bucati cand il vad pe david cat sufera si nicio metoda din cele "din carti" nu da nici cel mai mic rezultat la noi. ma simt neputincioasa - si-mi zic ca bb3 pica de pe lista, n-am nervi suficienti, n-am metoda si nici suficienta imaginatie sa raman cu creierii intregi .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba