FIV 276
Raspunsuri - Pagina 6
pisucmic spune:
Cocolyso draga,
multa multa bucurie si sa fie o sarcina usoara si minunata!!!
Vroiam sa te intreb unde ai gasit pana la urma progesteron injectabil? Vreau si eu sa ma pregatesc cu progesteron avand un FET peste 3 saptamani, si stiu de la FIV-ul anterior ca m-a ajutat mult progesteronul inj chiar daca nu a fost cu succes...
Multumesc mult!
Pisuc Mic
Cocolyso spune:
Pisuc multumesc!
Progesteron am gasit la fetele inimoase de pe forum, fiecare cat a avut sa imi dea.
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
iana_mari spune:
BRAVO COCO,AI INVINS,FELICITARI DIN SUFLET
iana
Mami de Mario Constantin si Sophia Elena
angieangie spune:
fetelor azi plec la bucuresti..maine merg la echo ..la big M....abia astept sa vad bebele..
Angie+9
Adhnana spune:
Cocolyso felicitari din toata inima! Ma bucur tare mult ca ai reusit! Iti doresc sarcina usoara si bebe/i sanatos/i
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 11+
Oria77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 help...vreau un sfat .sunt disperata..imi vine sa plang dar sunt la munca si nu pot a reusit vreuna din voi cu un FSH de 11,4??????????????? mai am vreo sansa???????????????? anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
Da, pogonici, noi o sa reusim! Eu in februarie aveam 9 si ceva FSH-ul. Iata-ma in iunie cu el 12.5. A crescut naucitor de repede dar nu ma las atata timp cat mai am o sansa! M-am batut 7 ani cu un hidrosalpinx si-o armata de medici, n-o sa ma convinga un amarat de FSH ca s-a terminat. Plus ca, sunt fete care au reusit cu valori mai mari de atat, asa ca noi de ce nu? Nu-ti taia singura aripile...
Vin si eu insa cu o problema. Sunt pe diphereline de 11 zile, menstra trebuia sa se instaleze pe 2, in conditiile in care stimularea o fac pe ciclu natural, exact din cauza FSH-ului. Nu s-a instalat insa nici pe 5. Eu nu sunt obisnuita cu intarzieri pentru ca de cativa ani la 28 de zile fix venea. Acum insa sunt un pic debusolata. A mai avut cineva decalaje de la tratament?
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
Adhnana spune:
anda82 te pup! Te-am urmarit din umbra si iti doresc mult succes cu embrionasii congelati!
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 11+
broscuta7 spune:
Cocolyso, felicitari din suflet!!!!!!!!Sarcina usoara si bebe/i sanatos/i.
Pogonici, eu cand am inceput drumul ametitor al fiv-urilor am plecat cu un FSH de 15,....(in 2008) La prima stimulare am obtinut 12 ovocite si 7 embrioni buni. La a doua am obtinut 16 ovocite si un blastocist asa si asa (dar abia luasera medii de cultura pt blastocist la giuli, so.....nu stiu cine a fost de vina). Oricum, dupa cele doua, cu tratament homeopat de vreo 9 luni am ajuns la un FSH de 8,.., La al 3-lea fiv (in 2009), cu FSH asta am obtinut in final 7 embrioni foarte buni si buni. Deci, nu te mai ingrijora.
Oria, da tratamentul cu diph poate da dereglari, dar mai bine suna si intreaba medicul.
Fetelor, am si eu o intrebare. Am fost la Fundeni la dr. Uscatescu....analize, tratament, ma rog toate aproximativ bune si frumoase. Imi zice dr ca dupa ET (intentionez sa fac luna asta pe natural), la 2, 3 zile sa fac un beta hcg si daca iese pozitiv sa merg la ea sa refacem nu stiu ce analize si daca e cazul sa-mi schimbe tratamentul, adica aspenterul pe care mi l-a dat acum, cu clexane. OARE E POSIBIL CA DOAR DUPA 2,3 ZILE DE LA ET SA NE DAM SEAMA DACA E SARCINA SAU NU????????? Sau nu am inteles eu bine??? Dar scrie negru pe alb: 2,3 zile de la ET, Beta hcg sa fie +, se prezinta la laborator.