FIV 276

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Lachione: Ma bucur sa vad ca ai intrat sa incurajezi fetele!! Ai mare dreptate in ceea ce spui, dar stii si tu cat e de greu pana te vezi cu burtika....
Anda: Imi pare tare rau sa vad ca nu ai reusit; poate da Dumnezeu si luptatorul e la criogenat; acelasi lucru ma tine si pe mine mai optimista.
Ana-m: Eu zic sa stai linistita si daca nu reusesti sa faci asta, incearca sa mergi la un profesor sa vezi daca ai pentru ce sa-ti faci griji.
Eu as vrea sa fac luna asta FET, dar vom vedea ce rezultate am la analize....
Numai bine tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

help...vreau un sfat
.sunt disperata..imi vine sa plang dar sunt la munca si nu pot

a reusit vreuna din voi cu un FSH de 11,4???????????????
mai am vreo sansa????????????????

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

[quote]citat din mesajul lui pogonici1977
Pogonici, nu mai fi trista ca nu ai de ce! Am citit ca au reusit fete cu fsh mai mare, deci nu trebuie sa plangi.AMH-ul l-ai facut? Este o analiza mult mai relevanta pentru rezerva ovariana.Fsh-ul de multe ori este instabil de la un ciclu la altul mie mi-a iesit cand 8 cand 6(limita maxima era 12).

Maria cand faci FET-ul? Da pe undeva, e ca o alinare sa stii ca ai embrionasi la rece, insa eu ma gandesc daca rezista, daca-si pierd din calitate.Dar las toate astea in seama bunului Dumnezeu si va fi cum vrea El ca stie mai bine ce ne este de folos.

Mergi la inceput

iti multumesc de sfaturi,...ii voi scrie azi la 2 dct specialsiti..sa vad cemi raspund

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

COCOLYSO ma rog pentru tine

POGONICI eu aveam tot timpul FSH IN JUR DE 10,si stii ce semnatura am.

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

cocolyso tin pumnii
anda82 abia astept sa ai bb

Angie+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Pogoniciule, ce ai fata de esti disperata? N-ai de ce te ingrijora acu? E ok FSH-ul tau. Eu am 24 si nu ma stresez. Sunt fete cu el mult mai mare care au facut copii. Tu stai linistita si revino-ti dupa operatie.

Mergi la inceput

va multumesc fetelor de incurajari.....

dar stiti voi de la un
FSH de 8,4 anul trecut in mai tot ziua 3 era, la unul 11,4 acum, a crescut cu 3 procente aproape..deci fff mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Beta z12 de la ET 56.85!
Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit.
Un pt fiecare in parte.

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cocolyso

Beta z12 de la ET 56.85!
Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit.
Un pt fiecare in parte.

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Cocolyso, FELICITARI . Ai mai facut progesteron injectabil? Ce tratament de sustinere ai avut?

Mergi la inceput