FIV 276
Raspunsuri - Pagina 3
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie MOSULIKhei bebelusa mea preferatace faci? eu sunt racita maxim..curge nasul si stranut..m-am acrit de lamai dar rezist eroic salutare cuscra! baga si oscolloccocinum catenunul dim si unul seara eclus paracetamol simplu (cu atat mai mult sinus) verifica temperatura si daca trece de 38 baga doar atunci un paracetamol! sa treaca Angie+8 |
Moshulik +22
angieangie spune:
mosulik'neata cuscra..
mi-am revenit miraculos...in dimineata asta in afara de putina,dar foarte putina greata sunt ok...ma cam dor ovarele,suportabil ,oare e bine?te sarut cu drag
Angie+8
Cocolyso spune:
Buna fetelor,
Am un beta de ziua 9 de la ET de 5.44 si am nevoie de progesteron injectabil.
Va rog frumos cine ma poate ajuta da-ti un PM.
Multumesc mult!
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
anda82 spune:
Dragele mele, mie mi-a venit menstra si acum astept sa treaca timpul sa ma duc dupa embrionasii congelati.
Cocolyso, Doamne ajuta! e un beta micut dar e pozitiv si asta e important.Sper sa ne anunti cat de curand ca a crescut
indra03 spune:
Anda, e trist faptul ca nu ai reusit, si urmeaza o alta " batalie " din lungul si greul " razboi ", pe care unele fete trebuie sa-l suporte, asa cum scriam in urma cu ceva timp.
Dar, LUPTA TREBUIE PURTATA IN CONTINUARE !
Este f. bine ca mai ai puiuti care sunt in asteptarea caldurii tale !Iti doresc din tot sufletul sa poti sa-i iei cu tine cat de curand este posibil!
Cu ce dr.urmeaza sa faci ET. ?
Te !
Angieangie,, gargarita cea activa, cand mai mergi la dr. ?
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE !
angieangie spune:
indra03 pe 6 iulie merg la profu sa vad bebeledeja i-am vazut inimioara ca n-am mai avut rabdaredar abia astept sa vad ce zice si profu
va pup cu drag si abia astept sa fiti toate burtoase
Angie+8
ana-m spune:
Anda imi pare rau, data viitoare o sa se prinda sigur.
Angie ce mai face bebeul tau?
Eu am fost la eco azi la alta doctorita ca a mea este in concediu.
Decolarea nu prea sa lipit asa ca mai stau in pat.
Diferenta dintre bebei sa marit. Acum doua saptamani era de circa un milimetru si de o zi acum este de un centimetru si de o saptamana.
Unul are 24,3mm si 170 b/m si unul 14mm si 172 b/m.
Doctorita zice ca probabil unul este fata si unul baiat.
Era de asteptat sa fie diferenta ca am bagat blastocistii unul 4AA si unul 3AA, da tot mi-se pare mare.
Of
angieangie spune:
ana-m ma bucur pt bebeii taio sa fie megabine ai sa vezi..
bebelul meu e bine ..creste ..mamica lui e paranoia si ar vrea sa doarma cu ginecologul in cabinetul unde are echograful...sa-l vad cat mai desparanoia total..dar pana nu nastem nu scapam
Angie+8
anda82 spune:
Broscuta7, Indra, Ana-m fetele si nu am ce face trebuie sa sper ca va fi bine...
Angi, abia astept sa ne spui vestile de la eco si ..hmmm ma intreb oare ce este fivuletul tau!? baietel sau fetita ...
Mosulik tu maine poimaine ne spui ca ai nascut...trece repede timpul.Mai scrie si tu pe la noi astea, care suntem in asteptarea lui bebe.
toate fetele!