BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Se apropie ora 21...sa nu uitati de rugaciunea pentru micuta Teodora
Iuliana cu minune 34+
Tudor Constantin
AMR -5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nela_didea/nela_didea.jpg)
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Se apropie ora 21...sa nu uitati de rugaciunea pentru micuta Teodora ![]() Iuliana ![]() ![]() AMR -5 |
Da da, eu mi-am pus telefonul sa sune ca sa fiu sigura ca nu uit.
![](pupic.gif)
![](rugaciune.gif)
![](gravida.gif)
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
![](copilas.gif)
Mergem inainte cu Doamne Doamne
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
si eu mi-am pus telefonul sa sune sa fiu sigura ca nu uit.
Fetelor la ora 21 ne intalnim in rugaciune pentru Teodora si mamica ei Cristina!
Larisa 35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
larisa, ce ma bucur pentru vestile bune
mie pediatra mi-a zis ca e important e sa ai un meniu bogat in vitamine, adica cu fructe si legume, doar cu restrictiile respective...nici capsuni nu prea e indicat, nu le-am mai notat, ca a trecut sezonul...dar in materie de fructe a zis sa mananc tot ce e de sezon...
aa, si banane, la fel mai putin, ca poate sa dea caca acid la bebe...
ce mi-a zis de legume alea interzise...daca iei o gura doua, nu e bai, dar sa nu mananci o portie...doar de pofta e ok...
si pizza...mai bine sa o faci in casa, ca e periculos acum vara, nu stii ce mezeluri si branzeturi au pus...
masline se pot manca...
spunea ca foarte indicat e sa iti faci asa zisul mezel de casa...adica iei o bucata de pulpa de vitel, porc, piept de pui, curcan si faci la cuptor cu sare si orice condimente vrei (coriandru, cimbru etc, mai putin piper sau chestii picante) si mananci ca atare ca masa, sau tai bucatele si papi ca un mezel...inca nu am facut asta
laptele e bun mai spre seara, ca te moaie...de asta e bine sa nu mananci dimineata...
si zicea ca 2 fructe, nu inseamna 2 cirese dar nici 2 pepeni
aa, si am intrebat de morcovi, ca am citit pe la voi ca e bine sa mananci morcovi...si a zis ca e ok, dar cu cumpatare, sa nu te colorezi sa te faci portocaliu
mami de brotacel Andrei Ioan
aelita spune:
citat din mesajul lui nela_didea Aoleu cate trebuie sa stim, deja incep sa fac 13-14. Mi-e teama ca nu ma voi descurca. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
daca ai bebe plangacios ,te vei simti mereu obosita asa ca vei profita de pauzele lui de somn ca sa dormi si tu.
eu la bebe1 nu puteam mare lucru in primele luni,dar la bebe 2 da,dupa ceva vreme dormea mult noaptea si asa eu nu mai aveam nevoie sa dorm ziua langa el,si de cate ori dormea el imi faceam si eu de lucru.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui coteasca Rody, ce fetita frumoasa ai ![]() ![]() |
la inceput sunt albastri toti, dar si eu am zis ca ai Isabelei vor ramanea albastri, sunt deja mai limpezi acum... o blonda cu ochii verzi si o bruneta cu ochi albastri
![](olala.gif)
_
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
aelita spune:
multumesc ca mi-ati amintit de rugaciunea pt Teodora,acum ies in parc ca e mai racoare,la mine e 19.30 si la 20.00 am sa spun rugaciunea acolo pe o banca,in gand,si am sa trimit toate gandurile mele bune,odata cu ale voastre,catre delfinasa noastra cea mai mica si mai grabita 32+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
racusor2010 spune:
nela, depinde de copil mult de tot...daca e plangacios, de cum papa..
daca papa la san, la inceput se trezeste si la fiecare ora, asa am inteles de la celelalte mamici...la lapte praf doarme mai mult...
al nostru deja doarme 2 ore dupa san si 3 dupa lapte praf...
daca are colici, o sa fie mai plangacios...am inteles oricum ca ceaiul asta de lactatie il ajuta si pe el sa nu aiba colici, daca bea mamica adica...
noi avem copil cuminte, doar ar trebui sa rezolvam problema cu papa...cred ca avea dreptate pediatra, daca ar incepe cat de cat sa pape si m-as relaxa, cred ca as avea mai mult lapte...asa cum sunt stresata ca de ce nu baga tzatza in gura, de ce nu papa, de ce...de ce...
si eu am acum timp de forum si sa mai dorm, pentru ca e mama la noi. eu nu fac nimic,decat sa am grija de Andrei. asta si ca sa ma refac dupa cezariana. dupa ce pleaca mama va trebui sa fac curat, mancare, o sa ies cu copilul afara, deci mai putin timp pentru altceva...oricum si sotul trebuie sa te ajute, cu treburile case, cumparaturi, ca sa ai timp tu de lucru daca vrei, de odihna...
si inca ceva, iti faci un program destul de strict, mai ales pentru seara, cand ii faci baita, ca sa nu te prinda miezul noptii, cum am patit-o noi
tati are program sa vina acasa in jur de 7..si pediatra a zis ca cel mai bine la o ora dupa masa trezit sa ii faci baita, ca altfel daca stai sa se trezeasca o sa planga de foame..am patit noi azi
dupa ce ca a fost prima baita si incercam sa ne aducem aminte ce a facut ieri pediatra...in cadita incepuse sa suga manutele prin scutec asa iar toaleta de dupa baita facuta super rapid,ca isi manca mainile de foame...l-am pacalit putin cu vitaminele si plantagingivalul,ca avea ceva dulce in gurita
mami de brotacel Andrei Ioan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui aelita pentru cine vrea, www.calendar-ortodox.ro/sfintii_iunie.htm" target="_blank">CALENDAR ORTODOX,poate va inspirati de nume,sau pur si simplu vedeti ce sfinti sunt cand se nasc copiii.sunt nume ciudate in general,dar sunt si nume normale. Pt azi ar putea fi Elisa-de la Elisabeta,Livia-chiar numele asta nu l-am mai vazut pe la odisei si e frumos. |
aelita, ce chestie!!! Elise o cheama pe fata lui Crissy, nu? pe prima ei printesa. si azi a nascut-o pe a doua... de onomastica primei...
_
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
racusor2010 spune:
eu am o problema
ne-a mai zis pediatra sa vorbim cat mai mult cu el, ca asa o sa vorbeasca mai repede...
dar eu nu imi dau seama cum sa fac...eu vorbesc cu el cand il schimb, cand ii dau sa pape, cand ii fac baita...nu vorbesc cu el cand ma exaspereaza ca nu mananca (noaptea) si eu sunt rupta de oboseala, sa nu ma simta ca sunt nervoasa
dar in rest, cum se face? cand e treaz copilul (si nu e mort de foame ) sa il iau in brate sau pe pat langa mine si sa vorbesc cu el?
de cantat nu pot, ca poate incepe sa urle cand ma aude pe mine mami de brotacel Andrei Ioan