Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
EU????????????
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
cami_antonia spune:
micuta mea ANTONIA plange
mai toata ziua
offfffffffffffffffff
dintisorii astia
de aia zic
multa rabdareeeeeeeeeee
ca parinteeeeeeeeee
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cos_minutza spune:
Nuuuuu Anca,zambarici
Cami multa sanatate Alinei
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Cami multi Antoniei sa treaca.Off mama lor de dintzi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
sherbi, ce faci? cum te simti?acum ce sa faci...tu ai chef de dormit, David are chef de joaca, de papa....trebuie sa te conformezi.
pt voi.
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
mandreeac spune:
Ce faceti dragele mele? Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori.
Eu am mai tras o portie de somn, asa pe nerasuflate si chiar ma trezesc odihnita, nu stiu ce am de sunt asa somnolenta. Si pe mine tot mama m-a trezit si imi spune saraca :"mama, dar tu ai ceva, de ce tot zaci in pat atat? ai ceva si tu nu imi spui?", la care eu evident nu am nimic mama.
Mara, mai da-ne si noua vesti despre Nike.
Didisor .
Katy multumesc pentru motate, sa dea Domnul sa fie 2 liniute!
Inca nu stiu cand sa fac un test, ma gandesc, oricum asta inseamna sa ies din casa, ca efectiv nu am niciunul!
tuturor!
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
bebelu86 spune:
Andreea ne pui pe ganduri
si eu eram la fel k tine
dormeam de rupeam patu in doua.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+
camcris spune:
andreea hai mai repede hotarastete sa iesi din casa sa cumperi un test ca apoi vezi tu cand il faci noi te sustinem si te incurajem
roxy_s spune:
mandreac sa fie cu ochisori, sa fie cu ochisori
cami_antonia imi pare rau pt printesa ca este asa.
katy, anca, didi, cos_minutza, bebelu
roxy_s spune:
camcris tu? pe cand test?
hai ca te asteptam si pe tine