Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)
Raspunsuri - Pagina 4
cos_minutza spune:
Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa
nervos, bate cu pumnu' in masa si striga la nevasta-sa:
- Femeie, cine e sefu' in casa asta?
Femeia, scurt, ii scapa un dos de
palma peste gura. Barbatul resemnat:
- Da' ce? Nici macar sa intreb n-am voie?
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mandreeac spune:
Ce dragute sunteti!
Fetelor ma simt de parca sunt batuta efectiv, sunt lipsita de vlaga. Am sa ies sa cumpar, dar pana acum am asteptat sa vina astia sa platesc lumina si ori au venit si daca am dormit nu i-am auzit, ori nu au venit, nu am idee!
O sa ies sa cumpar, dar sa prind curaj sa il fac chiar nu stiu cand va fi acest lucru, ca maine sunt abia ziua 30., dar evident cum il voi face am sa va anunt primele.
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa nervos, bate cu pumnu' in masa si striga la nevasta-sa: - Femeie, cine e sefu' in casa asta? Femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat: - Da' ce? Nici macar sa intreb n-am voie? Cosmi,aspiranta optimista viitoare Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
alynta27 spune:
Salutare! M-a rugat Nike974 sa va transmit un mesaj:
"transmite-le , te rog, si feteleor de la aspirante mai mari de 20 de ani ca sunt juna absolvinta de a treia facultate.
si o alta super veste:am reusit sa fac rost de branule, perfuzoare si ser fiziologic.nu multe.dar ma ajuta sa trec de luna asta.
maine facem 28 de saptamani.
azi imi schimb din nou branula.
bebe e ok.e maricel si miscaret.
noi incercam sa bem apita.poate reusim.nu am mai reusit sa nu vomitam tot de vinerea trecuta."
Eu va doresc sa va d-ea DD copii mult doriti!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mandreeac spune:
Alynta sa ii trasmiti lui Nike felicitari din tot sufletul din partea noastra si ca ne bucuram nespus de mult ca bebe este bine! O asteptam cu mare drag sa vorbim si noi cu ea!
ancadragoman spune:
Ma bucur ca sunt mai bine si timpul trece iar pericolul pentru bb scade.Doamne ajiuta!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
bebelu86 spune:
Alynta multumim mult de tot pt mesaj
NIke ma bucur din suflet ca esti bine si tu si bb
felicitari!!!! avem o super graviduta printre noi.
Sa iti dea DD sanatate si putere ca mai ai ff putin si iti ti printu in brate.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+
roxy_s spune:
Alynta transmite-i multe salutari lui nike, este o curajoasa.
ne bucuram ca esti bine si ca bebe creste bine si sanatos
camcris de unde stii tu ca fix in 28 vine? poate nu mai vine.
mandreac
am un somn de ma preling, vad ca asta este cam singurul simptom care-l am. si o pofta de mancare......am mancat de 4 ori pana acum. as manca toata ziua cate ceva, orice.
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
cos_minutza spune:
Alynta multumim de vestiSarcina usoara in continuare
Se cam trage chiulul pe aici
fetele!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin