Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna seara la toata lumea!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
La noi e mare sarbatoare.Si eu si tati avem ca al doilea prenume Pavel respectiv Petruta,asa ca...Si apoi puiul nostru face azi 9 luni.Of ce a trecut timpul!Va servesc cu totae bunataturile,virtual desigur,asta daca nu sunteti prin preajma.Va pup pe toti cu mare drag.

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Sa traiti cu numele! si La multe lunite lui Raducu! dati chef mare in seara asta!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

lali hai ca intru eu la capitol, ca nu mai stu mult...sa fiti cuminti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la casuta noua:

158

alex25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna seara,

multumim frumos fetelor pt urarile de ieri. Imi pare rau ca nu am putut sa va cinstesc cum trebuie, mai ales ca am facut 10 luni, dar de dimineata, cand am fost la controlul lunar si pana seara am tot umblat, iar cand am ajuns acasa am facut baita si apoi direct la nani amandoua.
Dar cred ca pt o masa buna, cu tot ce va pofteste inima ... niciodata nu e prea tarziu. Deci va astept cu toate bunatatile .

La multe lunite sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si voiosi, si de asemenea si celor care-si serbeaza ziua de nume numai bucurii si multa sanatate !!!

Uka suntem alaturi de tine. E greu sa treci peste acest lucru, dar Carina este un copil extrem de energic, voios, destept si perfect, astfel incat acest lucru ar trebui sa fie incuiat intr-o cutiuta si uitata undeva intr-un sertar ...

Monica sper sa treaca repede aceste momente grele

Raluk - nu stiu care ar fi cea mai buna solutie pt dintisori pt ca noi nu am avut nevoie, dar sper sa-i iasa repede dintii lui Alex si sa puteti sa va odihniti amandoi cat mai bine posibil.

Crisbebe felicitari.

Asa cum va spuneam am fost la doctor si sunt super multumita .... in sfarsit am trecut de un prag pe care il asteptam de muuuuulta vreme ... avem 8,060 kg .... yupiiii ... nu n-am inebunit, dar daca nici luna asta nu reuseam ...chiar ca o luam razna ...
Si de fericire ...ceva de la petrecere.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput