Dovlecei in costum de baie *157*
Raspunsuri - Pagina 14
happy_uka spune:
Buna seara!
Oof..se pare ca micuta mea are talasemie; e o boala a sangelui, organismul ei nu produce destula hemoglobina. O mosteneste de la Dragos, o are si sora lui si mama lor. In principiu nu e grav, se poate trai cu ea dar are ca simtome oboseala permanenta, albeata pielii, anemie. Ma simt groaznic. Nu mai zic nimic, m-as ascunde intr-o pestera ca sa pot plange.
C a r i n a
Nihil Sine Deo
techila spune:
seara buna,
uka+carina
imi pare rau de vestea asta, nici nu am cuvinte de consolat...totul e scris in gena....totul e programat....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Iulika29 spune:
Buna seara!
Uka imi pare tare rau de vestea proastå!!Off ca mi se trange sufletul.Chiar daca nu e asa grav cred ca ti-a fost tare greu cand ai aflat.Va imbratisez!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
laura78nico spune:
buna fetele!
Monica si Uka si putere sa treceti peste.
scuze Uka dar cum ati depistat? Te intreb pt ca baietelul surorii mele are aprox 5 ani si de curand ii bate inima rau si este f alb la fata. Analizele i-au iesit bine.
Fetele Ramona este indragostita de printul Eric din Mica Sirena.
Si mai am si eu o intrebare cum credeti ca o pot determina sa faca kk la olita. Pisu face dar kk numai la pampers
Poate aveti voi vreo formula magica ca nu mai stiu ce sa incerc. Sunt
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
alex25 spune:
Uka sa stii ca aici sunt multi umeri pe care poti plange, nu te ascunde, te rugam. Offf, tare rau imi pare. Stiu despre boala asta si exact cum ai scris si tu se poate trai cu ea si nu e ceva atat de grav....pupam fetele si le imbratisam cu mare drag.
Danuka mandra mea papa laptele cu 2 cupe de cereale de mai mult timp, nu accepta decat un singur tip de cereale, asa ca, nu prea am la ce sa umblu din puctul asta de vedere.
Vad ca in seara asta a papat cat de cat, am introdus Millumil3, poate am gasit cheia succesului.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Uka te imbratisez tare de tot. Nu stiu ce as putea spune acum, sa-ti alin durerea. O pupam pe scumpa Carina. Suntem alaturi de tine.
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Buna seara! Oof..se pare ca micuta mea are talasemie; e o boala a sangelui, organismul ei nu produce destula hemoglobina. O mosteneste de la Dragos, o are si sora lui si mama lor. In principiu nu e grav, se poate trai cu ea dar are ca simtome oboseala permanenta, albeata pielii, anemie. Ma simt groaznic. Nu mai zic nimic, m-as ascunde intr-o pestera ca sa pot plange. C a r i n a Nihil Sine Deo |
Uka . Mami, noi mamicile suntem suparate si daca stim ca are puiul un muc in nas, deci e normal sa te afecteze vestea asta. Totul va fi bine! Esti o super-mamica! Te imbratisez cu drag!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
laura78nico spune:
Raluk ca sa-ti raspund la intrebare nu am fost nici suparata nici nu am avut vreun necaz. pur si simplu a tb sa plec la o nunta si sa lipsesc o noapte si cand m-am muls ca sa-i las nu am avut ce, adica mai am dar putin asa ca treptat azi 30, maine 60 ml asa am trecut pe lp.
Noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
Lullaby multumesc mult . Si eu am crezut ca isi va rari mesele dupa ce papa molecula de fructe sau legume, dar nu, la fix 3 ore devine insuportabil .
Moni il pup pe Dragoselu . Da de unde o fi gasit el rubeola asta? Mai demult, cand nu stiam de nocivitatea vaccinurilor citeam ca trebuie facut vaccinul anti-rubeolic inainte sa te apuci de facut prunci. Ca sa nu faci rubeola in sarcina (atentie, sa ocoliti femeile gravide). Si mi-a zis atunci o doctorita de la infectioase de ce ma gandesc la asa ceva, ca ea nu a mai vazut rubeola de o gramada de ani...
Selen e "tare" filmul
Mi-e dor de Heppiiiiiiiii
Daciana pffff ce dor mi-a fost de tine! Tzitzi rullz ! Si ce voinic ai tu acolo! Felicitari!!! (la PM incerc sa-ti raspund maine, ca e plina casuta si nu ma lasa pana nu sterg )
Danuka pfuai ma trec toate transpiratiile cand il vad si pe Alex asa, ca se desprinde de la tzitzi, se rostogoleste, si apoi am impresia ca adoarme, dar nu! Se rostogoleste inapoi! Ce dulce mi se pare imaginea, cum ai descris-o cum te prinde de tzitzi!
Alex tin pumnii sa gasesti formula magica!
Meli
Claucia o placere sa te citesc, ca de obicei! Va doresc sa aveti drum bun, un concediu minunat, si va asteptam cu poze!
Pffff ca am ajuns la zi din ce ati scris azi, inca nu uit ca am restante cu cititul de saptamana trecuta! Dar acum am obosit ...
La multe lunite Chiara si Maria!
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Raluk ca sa-ti raspund la intrebare nu am fost nici suparata nici nu am avut vreun necaz. pur si simplu a tb sa plec la o nunta si sa lipsesc o noapte si cand m-am muls ca sa-i las nu am avut ce, adica mai am dar putin asa ca treptat azi 30, maine 60 ml asa am trecut pe lp. Noapte buna! Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
aaaa, pai sa ma pui acuma sa ma mulg nu cred ca as reusi sa scot nimic dar in tzitzi este
Noapte buna!
Ahhhh, eu cum intru asa aiurea mai nou pe net, tot cu picatura, uit tare ce vad si nu apuc sa scriu. Am vazut pozele voastre! Seamana puii ca doua picaturi de apa! Sunt superbi! Sa fie sanatosi! Si am vazut acum in premiera si poze cu tine graviduta, eu le vazusem doar alea primele din parc. Si ce mult a crescut Ramona intr-un an, incredibil!