Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 9
Floric spune:
Intru repede ca am gasit ceva pentru Pisik. Stiu ca a fost o discutie cu pagina web Uite ce am gasit http://labelleeventsbyraisa.wgz.ro/
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
Hello !!!
Anaan, bine ai revenit !!!!!!!!!

M-am gandit la tine si la dus si la intors cand am venit de la Cluj , data viitoare nu mai scapi nevizitata !
Ce mi-a placut cum ai povestit vacanta voastra din Duni, abia astept sa plecam si noi
!! Despre casutele de care zici tu si eu citisem doar de bine ![]()
Pisik, 
!!! am vrut sa te sun azi dar nu am mai apucat ca m-am luat cu treaba, vorbim luni !
Pisigri, cred ca ai ales varianta cea mai buna pt voi !!
Am vazut pozele de la intalneala din IOR 
abia astept sa va cunosc si eu 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu
(03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu vreau sa va bat la cap, dar ia uitati-va aici, va rog: http://family.webshots.com/photo/2835017030104495880pkseIt Ce ziceti, sunt sanse sa se arunce in cap? Mentionez ca poza e de acum 3 luni, deci a mai crescut ceva in inaltime. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Ilinca, eu nici pana in zi de azi nu stiu cum a reusit Alexandra sa zboare in cap din patut, cred ca s-a ajutat de picior, nu stiu, dar ei ii venea marginea patutului sub brat , intelegi ce vreau sa zic

novus spune:
Anaan, am vizionat si pozele 
!!
Gianina
micsunica sa-i treaca buba 
Dyanna, pt tine multi 

si stiu ca o sa gasesti calea potrivita pt a restabili armonia si mai ales comunicarea in cuplu
!!
(03.03.09)
Anaan spune:
Al doilea calup de poze, majoritatea sunt facute la Nessebar...are orasul asta o lumina unica!
http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/Bulgaria2010#5486787380962335330
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Hello !!! Anaan, bine ai revenit !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() M-am gandit la tine si la dus si la intors cand am venit de la Cluj , data viitoare nu mai scapi nevizitata ! Ce mi-a placut cum ai povestit vacanta voastra din Duni, abia astept sa plecam si noi !! Despre casutele de care zici tu si eu citisem doar de bine |

Anaan spune:
Ma duc la
, ca azi m-au innebunit clientii mei
:luni e bacul si-s in fibrilatii
. Va pup pe toate!![]()
denisamada spune:
Vin si eu cu ulciorul la izvorul cu cafea! ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Denisa, un sfat, te rooog: pe Andrei il doare gatul, tu ziceai de Tantum verde, exista special pt copii sau este vorba de cel pt adulti? sa-i dau un puf? ( am din ala pt adulti)

!!!
de
CRISTIAN -