Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Denisa, un sfat, te rooog: pe Andrei il doare gatul, tu ziceai de Tantum verde, exista special pt copii sau este vorba de cel pt adulti? sa-i dau un puf? ( am din ala pt adulti) Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Scuze, abia acum am intrat din nou.
Ala pt adulti 0.15%, 1 puf.
Sa treaca gatutzul.Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
pisigri spune:
Mai, pe la voi e vreme buna si ati plecat la plimbare cumva? Ce e cu linistea asta??
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Neata, noroc ca am intrat la subiect ca sa imi aduc aminte ca in urma cu vreo 20 min am pus apa de cafea pe foc. Inca nu m-am dus sa vad in ce stadiu e, dar banui ca s-a evaporat toata si tb sa o iau de la capat. Noi am incercat azi un mic dejun clasic (omleta, pate de casa si ceai), am facut si o salata la omleta, iar Eva numai din ea a mancat. Si a baut ceai
Nu ma pot hotari daca sa iesim la plimbare sau sa pun o masina de rufe la spalat si sa fac putina ordine. Afara e cam mohorat si din cand in cand mai picura...Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
pisigri spune:
Dupa ce ne-am luat dupa domnu acuwezar (accuweather) si am ramas acasa in we ca sa nu ne ploua in pensiune, vad ca aproape a iesit soarele. Si cum la iasi e tirgul de oale (:D de fapt se cheama tirg de ceramica cucuteni 5000) si tirgul mestesugarilor, cred ca o sa ne facem vint incolo.
Desigur, cind se trezeste copilu, care doarme de la 11.30...si pe care nu cred s-o mai las sa mai doarma pina diseara.
Si tot desigur, copil pe care l-am debarcat adormit pe o canapea linga laptop, si acu tre sa stau sa il pazesc ca sa nu cada din pat...ca cine s-a gindit ca doarme atita??
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
iuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Denisa, un sfat, te rooog: pe Andrei il doare gatul, tu ziceai de Tantum verde, exista special pt copii sau este vorba de cel pt adulti? sa-i dau un puf? ( am din ala pt adulti) Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Mie mi-a recomandat dr pediatru Tantum verde, e si pt copii, se calculeaza 1 puf pt 4 kg/copil. Eu le dadeam cate 2 pufuri de 2-3 ori/zi
iuca spune:
Fetelor tare dor imi era de voi, nu am mai intrat cam de mult ca nu ma lasa copii deloc sa stau la calculator. Si in timp ce dorm nu stiu ce sa fac mai intai.
Sa va fac un scurt rezumat cu ce am mai facut:
Varsat de vant nu au facut, desi au stat pe langa o nepotica care a facut. Dr pedi spunea ca nu e obligatoriu, ca a avut si gemeni care unu a facut altul nu.
Au avut rosu in gat, acum vreo 5 zile cu temperatura de 39 grade. Ne-a dat antibiotic, nurofen, tantum verde. Acum sunt bine.
Nazdravanii cu duiumul.S-a trezit Bia, intru mai incolo. Sper sa pot...
simonapro spune:
Buna!
Noi am avut o noapte
, n-a dormit mai deloc si pe la 5.30 dimineata a facut febra 39.5, i-am dat si nurofen si novocalmin, dar i-a scazut tare greu dupa ce i-am facut impachetari, bine ca a dormit mama la mine, caci altfel in starea mea nu stiu ce ma faceam, caci sotul era la munca. In rest e bine, mananca fata de data trecuta cand i-au iesit 2 masele deodata si nu punea gura mai pe nimic. Sper sa-i sparga gingia aia ca saracutul are o fata de bolnavior
, pana acum o avut culoarea movalie si acum i s-a albit si e tare umflata.
Numai spun caci a mea cumnata ma tot bate la cap, ca nu e de la dinti febra ca e prea mare si ca e bolnav, sa speram ca nu are nimic, caci si data trecuta, la masele tot 39 a facut.
La noi vremea e mai frumoasa, a iesit si soarele, speram sa mai tina asa.
Geanina:
micsunica sa nu aiba nimic si sa treaca repede cucuiul!
Dyana:
sa gasiti calea cea mai buna, ca sa va fie bine impreuna 
Pisigri: la fel eram si eu cand a trebuit sa-l intarc pe Lucian, eu nu eram pregatita pentru asa ceva si am jelit ca nu o sa mai dau sa suga niciodata la vreun copilas, ca nu o sa mai facem alt copil
Anaan: sa va fie de bine vacanta, foarte frumoase pozele

Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
anca_nicolae spune:
Bau!
Imi pare rau ca am ratat ior, eu in mod normal termin serv pe la 4,30, si as fi avut timp pana la 17,30 sa ajung, dar sapta trecuta am avut vizita oficiala de americani si mereu cand vin, trebuie sa nu clipim, sa nu vorbim, sa nu respiram, doar sa muncim :)))), asa ca abia pe la 6 am plecat de la serv, si seara am gasit mailul de la monvas
, dar era tardiv.
Acuuuuuum:
1. La multi ani pt cei doi Daviduti, boss si mutzu!!!
2. Aris, pt psasaport, eu am aplicat strategia "de 30 min", adica eu la toate institutiile de stat merg cu juma de ora inainte de inchidere. Asa ca am fost la Iorga la 4 si erau toate ghiseele goale, ba a trebuit sa astept 10 min dupa ex-ul, ca dupa ce ca eu am platit la cec 8 mil, am mers de la serv acasa, am hranit si imbracat 3 copii, am ajuns la 4 la iorga, am sunat din timp si i-am zis ex-ului sa plece acum catre pasapoarte, el tot a intarziat, desi nu a trebuit decat sa iasa de la serv, la dist de 10 min... oricum, dureaza fix 10 zile lucratoare sau 14 calnedaristice, eu am depus joi, pe 25 si joi pe 8 iulie am bon ca sunt gata. Pt urgenta, e valabil 1 an, il scoate in 3 zile, dara dc te incadrezi cu alea 10 zile lucratoare, eu zic ca merita papsaport simplu electronic, e valabil 3 ani. Eu cu startegia cu "30 min" functionez perfect si la impozite/popa tatu, deci.... chiar e fb!!! Bafta!
3. gaza, la multi ani si de la mine, sa fii mereu sanatoasa, fericita si frumoasa, stiu ca au trecut ceva zile, dar sper ca te bucuri de urarrea mea chiar si asa, intarziata.
4. Denisamada eu ieri am fost la caracal si am semnat tot, miercurti-joi astept sa imimintre banutii in cont, asa ca te inteleg cu asteptarea asta pana la contractul final, dar sigur mai e putin si rezolvati si voi!!!
5. Cativ
ce ai facut vineri la analiza? Tata a avut de 3 ori piatra la rinichi, oxalati, si stiu ca de mare ajutor au fost 3 chestii:
- perna electrica, iti injumatateste durerea, mai ales cand vrei sa dormi
- rovatinex
- 3 l de ceai de matase de porumb, cozi de cirese, si ceva cu soriceii... 
6. Alina Super barvao, iti tinem pumnii sa fie totul bine pana la capat!
Intreba Ayla despre karina, stie careva ceva?
aaa, si asa, ca sa fiu fericita, ieri cand mergeam spre caracal, am primit mesaj de la pisik, si ce m-a incantat cum scria ea despre "febletea mea"
. Ai rezolvat cu "marius"?
Mi-au stricat v+t mouse-ul, si am downloadat programel cu sumulare mouse pe tastatura... Sa vedeti ce mandrii sunt copii mei ca stiu sa manevreze ghizdocul doar din keyboard, ca in era primitiva...
Se uita copiii veniti in vizita ca la urs :)) Mai am putin si ii invat sa scrie totul doar la prompt-ul dos, mai vrea careva lectii despre scrijelitul pe pereti?
Dar oferta e urgenta, pana merg si eu in real sa-mi cumpar ghizdoc de 20 ron :)))
Weekend placut!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
Anaan spune:
Am constatat ca lui Andrei i-au spart un canin si o masea
. De-aici criza de plans de azi dimineata si rosu in gat. Am observat ca face rosu in gat in ziua in care sparge vreun dusman dintos. In plus, doarme mai mult decat de obicei, asta nu-i rau, drept sa va spui
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)