Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Contabilizam acum noua dinti si doua masele ( neiesite insa la suprafata cu toti coltii)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

va salut scurt ca astept musafiri

alina - imi iese fata!!!!vedem peste 9 sapt daca se confirma

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anaan - deci la voi amr; 3 canini si 6 masele

anca - merci de sfat. asa ma sfatuise si o prietena

ilinca - nici eu nu cred ca are cum sa cada. si al meu e jos de tot de mult(aceeashi paranoia) dar tot imi e frica si nu il las niciodata acolo nesupraveghiat. sa vezi cum alerg pe scari cand il vad ca s-a strezit
dar tot imi e frica de frica mea
ceva la modul de ce iti e frica tot nu scapi...stii

pup gashca...fug sa fac un picde ordine

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Imi pare sorry ca, desi ma bag every morning la cafea cu voi, nu reusesc sa tin pasu' cu tufetele mele dragi dar Jambo meu face luni 37 de ani si diseara marcam evenimentu', asa ca, pe linga toate cele zilnice, am mai avut si petrecerea in atributii; sper sa revin cu forte noi, desi sper si sa ne petrecem pina dimineata

Anaan, am vazut poze minunate dintr-o vacanta binemeritata. Imi par rau ca Andrei e bolnavior, sper sa treaca repede si-ti doresc sa ai numai absolventi de 10

Pisigri, din pdv personal nu ai de ce sa-ti iei rosii; desi nu am alaptat mult, te inteleg perfect; nu te stresa, stii cum se zice in Ardeal, "incetutz, cu voie buna, ce atita graba"; nu cred ca ai vreun dedlain urgent, asa ca, vei sti cind a venit momentul; iti doresc sa fie unul "by choice", ca-n cazul lui Vladimirescu. Nu-ti mai face mustrari de constiinta, asculta-ti vocea interioara, fii zen si totul se rezolva

Geanina, cred ca ai tras o sperietuta zdravana! Ma bucur ca, totusi, nu s-a lasat cu nici un bai. Pupici

Ilinca /Novus, v-am spus ca nu m-am ofticat, mi-am pus, totusi, niste semne de intrebare: daca "trendy-ul" sare primul in ochi, ori sint PREA trendy, ori calitatile -daca existe- le tin ascunse foaaaaaaarte bine

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Dyana, eu zic sa "ai putzintica rabdare"; presiunile sint mari acum, tu esti, probabil, epuizata, El nu te intelege, tu te simti la capatul puterilor etc etc. Nu te pripi, gindeste-te ca, adeseori, barbatul si femeie apartin unor increngaturi diferite; tu insati spui ca-l iubesti; cred ca si reciproca e valabila; incearca sa te relaxezi, sa vezi partea plina a paharului si sa privesti comportamentul lui cu detasare; incearca si "sa manageriezi" relatia intr-un alt mod, poate, fara sa vrei, ai o abordare gresita; POATE, dedicindu-i-te 100/% lui Mutzu pe el in neglijezi; ai spus ca esti o mama extraordinara dar ca femeie nu valorezi mare lucru; da-mi voie sa contrazic: ai avut ambitia sa slabesti foarte tare, gaseste resurse si sa te pui in valoare, asa cum numai o femeie stie; personal, nu consider ca valoarea unui Om sta in aspectul lui fizic dar -cred!- ca barbatilor le plac, totusi, anumite lucruri; nu detaliez ca stii sigur despre ce vorbesc.
In plus, esti un Om puternic, sensibil, empatic, inteligent, mai mult ce sa zic? It' s up to you!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Pisik, da' cum poti sa-ti dai seama ca esti urmarit pe forum? Cred ca-i super nashpa senzatiatia. Cred ca daca as face aceasta descoperire, as aborda direct persoana vizata.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Am vazut si pozele de la intilnirea din IOR si, ca de fiecare data, m-a impresionat Monnvas prin tineretea si prin farmecul ei. Nu ma intelegeti gresit, toate sintem fermecatoare in felul nostru dar Monnvas si Olga au si avantajul tineretii; mi se pare, nustiucum, emotionant, sa fii mamica si atit de tinara in acelasi timp.

Ghioceii am obervat ca "s-au maturizat", sint, nu stiu, cumva mai expresivi, mai...titi (nu-mi gasesc cuvintele) ; sint tare mindra de copiii nostri!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Bianca, uitasem sa-ti multumesc ca ai fost, ca de obicei, prompta in explicatii.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Si mi-am mai amintit ca intreba cineva cum facem omleta. Eu o fac cum mi-o facea bunica ma iubita in bebelushie: 1 ou, putin lapte dulce, miez de miine, putin patrunjel si, optional, mozzarella sau cascaval; pe teflon, bineinteles.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Voiam sa zic "miez de piine" dar cint in timp ce tastez ca Ian a inceput sa se foiasca a trezire

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput