BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Sa dea DD sa fie bine pentru Crissy si fetita ei.

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

[quote]citat din mesajul lui racusor2010

mi-e ciuda ca nu imi iese o pozitie care mi-a aratat-o pediatra, sa ii dau sa pape intinsa pe spate cu el pe mine...era asa usor sa pape asa, stateam relaxata, puteam sa si adorm

poate mai incolo, cand se obisnuieste el cu sanul si stie ca de acolo vine papa, sa reusim...acum inca suntem la stadiul: " bine, mami, daca vad si vad ca nu primesc biberon, fie, mananc si de aici", dar inainte facem ceva fite, ne dam ochisorii peste cap, deschidem putin gurita ca pentru tetina, poate poate mami extenuata renunta si ne baga para malaiata in gura lui natafleata

Racusor... te admir pentru perseverenta si iti multumim ca ne impartasesti experientele tale.Esti un model de ceea ce inseamna mamica devotata si hotarata.

Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Eu asta patesc din cauza Fierului..ma strica la stomac. De 3 sapt de cand il iau am scaun moale. Se pare ca ori constipa ori de "strica"... Tu iei fier?

AMR -5

Nu iau Fier...doar vitamina C, elevit si utrogestan... Elevitul contine ceva fier insa in cantitate mica si in plus, il iau de ceva timp si nu am avut probleme. Cred ca nu e de la el... Sper sa treaca de la sine, cat mai repede.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 31+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 8+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Larissa sa va traiasca nepotelul. Iti vine sa-l mananci, nu alta

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, fata blonda din poze e nasica lui bebe care se implica tare mult si vine des la ei (bravo ei). Asta e sora mea:
http://picasaweb.google.com/bubabuburuza/BotezLuca#5474808411357920738

Eu is tot sora mai mare cu 3 ani...

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

crispro nici una nici alta

cu alcool alb de 70 grade, ceri la farmacie si iti da, ii spui ca e pentru bebe si cu baneocin pudra...la noi a cazut deja buricutul si e foarte curatel...

aa, si a mai facut ceva pediatra ieri...a curatat cu un betisor de ureche cu opritori acolo in buricut si acum e si mai curatel

la fundulet dupa baita l-a dat cu crema de galbenele Melkflett, e cea mai buna...

inca ceva ce am facut eu si bebe nu e deloc iritat la fundulet...dupa fiecare caca, te duci la baie si il speli la fundulet...cu servetele umede eu il sterg numa dupa pipi..dar dupa fiecare caca, spalat si la fel, are o piele de ingeras...

ne-a laudat si la CMU si pediatra ca arata bine la pielicica copilasul nostru

si pampersul trebuie pus cat mai sus, ca sa stea cu picioarele cat mai cracanate..asa e cel mai bine pentru el, sa se dezvolte armonios...

si daca ai un brotac ca al meu care da din manute tot timpul si si le-ar baga in gura si cand mananca poti sa il infesi putin, dar numa manutele, picioarele le lasi asa cracanate libere...

aaa. si inca ceva...ne-a invatat sa il culcam pe burta..ne-a zis ca nu e deloc periculos..acum in landou nu avem loc, dar cand il mutam in patut, o sa exersam nani pe burtica...a zis ca de fapt mai periculos e pe o parte ca el are reflexul moro si uneori se sperie si se intoarce cu fata in sus...dar pe burtica el stie sa respire, plus ca isi antreneaza muschii gatului, spatelui, burtica e lipita de patut si il doare mai putin....

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

[quote]citat din mesajul lui michelle1981

Buna dimineata delfinariu!

Inainte de toate as vrea sa va dau o veste: am vorbit ieri cu Crissy si mi-a spus ca a avut contractii foarte foarte dese.
Iar azi dimineata i s-a rupt apa. Sa ne rugam pentru micuta ei sa fie bine
E inca micuta, are abia in jur de 1500g si tocmai a implinit 31 saptamani

Avea DPN-ul pe 26.08?....Dar ce s-a intamplat? A avut contractii dureroase? A facut efort?.Doamne ajuta sa fie bine

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusoru' ale dormea pe burtica inca din maternitate...poate ajung la garsoniera sa aduc pozele sa vi le arat...a fost mult timp pozitia in care dormea cel mai bine si cel mai mult...ii calma si colicii mai tarziu.
Legat de piele fina....ale a avut mereu o piele superba...fara sa o dam cu n creme. Depinde si de materialul genetic...

AMR 4+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, . Merci de sfaturi. Atat de multe lucruri tre sa stiu... Sper sa fac fata...

Cristina 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

oana, fata blonda din poze e nasica lui bebe care se implica tare mult si vine des la ei (bravo ei). Asta e sora mea:
http://picasaweb.google.com/bubabuburuza/BotezLuca#5474808411357920738

Eu is tot sora mai mare cu 3 ani...

AMR 4+ saptamani pana la

seriossss ...acuma daca spui parca mi se pare ca seamana putin cu tine

dar uite poza asta in care o tine pe Alexia in brate ...puteam sa jur ca e sora ta
http://picasaweb.google.com/bubabuburuza/BotezLuca#5481105867088164130

Oana 38+ Matei Marius

AMR 14 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput