Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

m-am bucurat ca parintii lor au ales viata pentru ei si nu moartea pe motiv ca ii scutesc de o suferinta. fericirea in viata nu o poate garanta nimeni copiilor nostri, nici macar sanatatea sau ca vor trai. ma opresc aci cu impresiile personale ca am un pitic infometat.

Mami de (28.10.2008) si bb2 20+

Alinusca, inca o data . Foarte frumos scris si gandit.

Beatrice, ma bucur ca ai rezolvat. Mai bine ca mergi la cabinet. Sa ii spui asistentei ca ai colul deschis si nu poti sta mult pe scaun. Iar azi imprietenestete cu patul si canapeaua si ai grija de tine si de bebe! Oricum ai o super rezistenta cu contractiile alea si ai avut mare noroc.

Fetelor fac fuguta si capitol nou.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cine doreste!programare Gherasie Cristian la eco sau morfofetala pt 1 iulie la ora 15.

Fetelor, am voie sa stau in poponeatza?Sau doar culcata in pat, la orizontala?

20+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

alinushca - o privire de suflet putem arunca si asupra copilului afectat. Sigur ca are dreptul la viata dar...unii alegem ca nu oricum sa traiesti. Eu am privit lucrurile altfel cand a trebuit sa iau o astfel de hotarare crunta.
As mai dezvolta subiectul dar, cred ca deschid cutia pandorei. Ocolesc pe cat pot acest subiect pt ca imi aminteste de suferinta copilului meu, spun a copilului si nu a mea pt ca in astfel de momente crede-ma ca nu te gandesti o clipa la tine. Nu m-am intrebat cum o sa traiesc dupa, m-am intrebat cum o sa-i fie lui daca imi iau lumea in cap si fac pe dos fata de recomandarile celor 3 medici. M-am intrebat daca o sa-i fie usor, daca o sa suporte tratamentele si daca se merita sa risc sa astept cu infrigurare in dialize pana la transplantul de rinichi( amandoi).

Orice ar fi sa nu uitam ca pana nu ajungi intr-un astfel de moment nu poti hotari ce vei face. Pt ca nu sti ce gandesti si ce simti atunci. Mai intervine si familia care are un rol important in hotararea luata. Orice ar fi eu nu pot judeca pe nimeni indiferent de decizia luata. Iertati-ma fetelor daca v-am intristat, nu vreau asta.

13+

Mergi la inceput