Scoala de limbi straine Lexis

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Lyada,

m-am gandit dupa ce am postat si cred ca nu e chiar corect ce-am scris, pentru ca am reducere 15% pt early booking si mai am o reducere de nu-stiu-cat pt ca am 2 copii inscrisi - cred ca in total am 25% reducere, cam asa ceva

dupa aplicarea reducerilor, pt 1 copil platesc 550 euro/an + 46 euro examenul Trinity de sfarsit de an (asta se plateste integral, nu exista reduceri)

edit: la Lexis anul scolar se termina la jumatatea lui iunie (deci e mai scurt), iar taxa se plateste in 5 transe egale: iulie (early booking, cu 15% in minus + taxa de examen), noimebrie, ianuarie, martie, aprilie (cam asa ceva, nu mai tin minte exact)

manualele se cumpara separat (cam 100 ron)

in fine, cred ca per total se ajunge tot pe-acolo, sau cum spui tu, Lyada, nu e diferenta mare

cred totusi ca f mult conteaza si profesorul, ca si la scolile obisnuite: poate sa fie o scoala medie/proasta, dar invatatoarea sa fie f buna; in general, la clase mici, te mai duci si dupa invatatoare, nu neaparat dupa scoala (cel putin asa era pe vremea mea )

mie-mi plac teacherele de la Lexis Oltenitei, scoala e la coltul blocului (deci nu mai pierdem timp cu transportul, ceea ce pt mine e f important, si pt copii de altfel) si una peste alta, sunt multumita

... desi incep sa ma gindesc la cat va creste euro, sper sa ne mai permitem diverse activitati in afara scolii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Teo deci suntem vecine...lexisul e si la coltul blocului meu

Mergi la inceput

Grati,
ma bucur de cunostinta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Astazi am inscris-o pe buburuza la BC, o fi bine, n-o fi, o sa vedem si o sa va spunem si impresii in toamna. La testul de nivel practic nu s-a intaplat nimic, a intrebat-o cum o cheama si cati ani are si a zis ca la 6 ani toti merg la primul nivel, BC Kids. Pana pe 17 august este o reducere de 90 ron, pentru cei interesati. Am platit 860 lei, vor fi 24 de ore, deci aproape 36 lei/ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Buna ziua,

Am inscris copilul la Lexis, la AJ, costa 542 euro pe an care pot fi platiti in 7 rate. La inscriere am dat 108e +46e examenul Trinity,iar restul ii voi achita in 6 rate cate 73e. In total sunt 30 de saptamani, avand in vedere ca anul scolar la ei se incheie la 31 mai, si se tine cont de vacante. In grupa vor fi 5 copii. O sedinta la ei este 1 h si 15 min. De doua ori pe saptamana. Cam asta e.

Mergi la inceput

Franqois,

si noi suntem la AJ si am platit Trinity 48 euro (adica taxa de 46 pe care o stiam s-a majorat pe motiv de TVA) si 108 euro prima rata (ne-am inscris pe 21 iulie)

totalul este de 542 euro - si asta cu reducere de 20%, nu de 15%, platibil in 5 rate, adica inca 4 in afara de cea din iulie: nov, ian, mar, apr

din cate am inteles, pot exista mici diferente vizavi de conditiile de plata intre diferitele sedii ale scolii

Mergi la inceput

Teo,

Am facut socoteala, cu 2,5 ore pe saptamana timp de 30 de saptamani, la un total de 542 euro pe an, rezulta 31 de lei/ora. Ceea ce nu mi se pare f mult. Intr-adevar reducerea a fost de 20%.

Mergi la inceput

Ideea era ca mie mi-au spus ca am 20% pt ca am 2 copii inscrisi (in mod normal, reducerea de inscriere in iulie e de doar 15%) plus diferenta de taxa pentru Trinity

ma rog, sumele-s tot pe-acolo, ma miram si eu ca mai difera putin de la scoala la scoala, oricum noi suntem deja in al 4 lea an de Lexis (un copil la AJ si unul la BJ)

succes !

Mergi la inceput

Teo,

Daca esti membru nou si te inscrii on-line pe site-ul lor mai beneficiezi de o reducere suplimentara de 5%,in total 20%. Vroiam sa te intreb daca ati facut AJ,cum e examenul Trinity, sau mai bine zis in ce consta? Vine in profesor nativ?

Mergi la inceput

Da, vine un profesor vorbitor nativ de engleza.
Interviul dureaza 5 min, este prin iunie (anul asta noi l-am avut pe 3 iunie), dar pina atunci teacherele fac pregatire cu copiii si mai multe simulari de interviu pe parcursul intregului an scolar, la unul sau doua cu alta teacher din scoala (ca sa se obisnuiasca copiii si cu altcineva); chiar daca se-ntimpla ca si copilul sa lipseasca la orele de simulare/ pregatirea interviului, teacherele fac pregatirea individual cu copilul respectiv dupa ore (cel putin asa a fost la sediul unde suntem noi); se acorda mare importanta interviului (desi el in sine nu-i mare lucru), dar teacherele sunt f serioase in abordare, probabil ca e si o chestie de mandrie profesionala fata de colegii englezi

Intrebarile sunt simple, de genul: what's your name, how old are you, li se cere sa numeasca diverse obiecte din sala de clasa, diverse culori, chestii absolut bazale, iar atmosfera este f relaxata

Am inteles ca s-a intimplat doar 1 singura data ca un copilas sa pice interviul, pe motiv de stress si emotie (n-a putut sa raspunda decat "pink" la toate intrebarile care i-au fost puse ), dar a dat interviul inca o data si a fost ok

Acum la BJ se va da si ceva scris, parca asa tin minte ca ne-a zis teacher, oricum la AJ deja vor avea teme mai multe (adica efectiv de scris mai mult, nu mai decupeaza/coloreaza toata ziua)

Mergi la inceput