FIV in Ungaria 109

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hai ma cami faceti pofta de budapesta
si eu mai am pana ajung ca voi

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Buna dimineata

Motzishor, eu ajung in Budapesta cu o saptamana inaintea voastra, cat stau exact nu stiu, dar o saptamana tot vom fi toate 3 acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor !

si totusi insist :care sunt analizele care tin de trombofilie cu mutatiile, care se fac de fapt ! voi ce ati facut ??????

sanatate si bafta multa tuturor !

Mergi la inceput

Gagici, voi cand ati facut injectiile, la ce ora? Si gonalul si menopurul se fac la aceeasi ora sau unul dimineata si unul seara?
Stiu ca e bine de facut seara da e ok daca le fac pe amandoua la aceeasi ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atena_77 spune:

sonya_mea: eu le-am facut seara pe amandoua. Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui sonya_mea

Gagici, voi cand ati facut injectiile, la ce ora? Si gonalul si menopurul se fac la aceeasi ora sau unul dimineata si unul seara?
Stiu ca e bine de facut seara da e ok daca le fac pe amandoua la aceeasi ora?

Si eu am facut ambele injectii seara .

Mergi la inceput

atena, mona, mersi de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Paunas la laboratorul Synevo : profil trombifilie ereditara II, homocisteina, Gena PAI, mutatia factorului XIII, Gena MTHFR .
Din pacate nu-s doi lei dar merita facute. Succes.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

motzisor sau altcineva intreba de fiv pe ciclu natural cu Dr. Albu ... nu tin minte, dar raspunsul e ca se poate face si pe ciclu natural (cel putin Dr. a zis ca eu as putea face, dar eu am 27 de ani, ovarele normale si ovulez normal) insa el nu recomanda, caci diferenta de bani e foarte mica (20-30 milioane, adica doar pastilele), se obtine un singur ovocit, poate 2, care pot fi in acea luna de proasta calitate.
Sper sa citeasca cine intreba si ca n-am vorbit aiurea

Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!

Mergi la inceput