FIV in Ungaria 109
Raspunsuri - Pagina 18
iaura21 spune:
mersi adi si tamarilis,pana aici am inteles dar voi care aveti mutatiile respective faceti sau luati ceva de sustinere sau stiu eu...in timpul fiv-ului?
"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"
adipapazi spune:
sonya, da, iti da din austria PGR injectabil, dar ia si tu o reteta din romania. am facut noi asa cu niste medicamente care nu se gaseau in ungaria pt cineva din romania.
motzishor, cand pleci de la Kaali, dupa fiecare consultatie ceri seringi la receptie. sa iti iei mereu mai multe ace si cu o seringa mai mult: poate le mai scapi, le mai strambi, se mai infunda acul etc. cere ca ti se dau, nu e problema. numai ca daca tu cumperi medicamentele de la Kaali, tre sa ai mereu forinti, astia nu accepta card sau euro.
paunas, nu mai stiu etajul, te ajuta paznicii
Adi +16
adipapazi spune:
mami, sa ti le ia sonya, poate mai uita alea de reteta si mai iei si pe retetele ei restul pana la 50.ti le pune la tren de la ea la bucuresti.
Adi +16
adipapazi spune:
asadar, despre merional:
eu am facut asa: am folosit seringi de 2 ml, nu din cele pt insulina. desfaci seringa, pui acul, tragi serul, reglezi pistonul seringii pana in dreptul lichidului, tinand seringa cu acul in sus. nu conteaza daca scapi o picatuta de lichid in varful acului. apoi pui serul in borcanelul cu praful merionalului, tinand degetul pe piston, cu acul seringii in jos.nu dai drumul la piston neam.aici urmeaza smecheria, ca e greu sa culegi tot lichidul din sticluta, si trebuie sa creezi vid in sticla, ca altfel raman bule de merional in sticla si nu poti sa le culegi si te trec nervii si transpiratiile ca nu culegi toata doza. deci, am ramas cu acul in jos, cu serul in sticla cu praf. praful se dizolva instantaneu. tragi acul cu tot cu seringa in sus, spre capac (seringa e tot cu acul in jos), abia sa se mai vada varful seringii din capacelul borcanului, pe interior. intorci seringa cu acul si sticla in sus si dai drumul pistonului(nu i-ai dat drumul pana acum pistonului, da?). sub presiunea vidului, tot lichidul se duce frumusel in seringa fara sa ramana nimic in sticluta. schimbi acul, dai cu spirt pe burta la 3 cm in stanga sau dreapta buricului, prinzi un pliu, bagi acul la 90 de grade, dai drumul la pliu, bagi lichidul, mai tii 10-20 de secunde sa fii sigura ca s-a dus tot, tragi afara acul si seringa, dai cu alt tampon de spirt pe care il tii cateva secunde si GATA!
vedeti ca e si filmulet pe youtube despre merional, luveris etc. de acolo am aflat-o p-asta cu vidul.
sper ca nu v-am tampit. incercati si voi cu altceva, cu apa simpla inainte, sa vedeti ca e usor.
Adi +16
adipapazi spune:
iaura, eu am facut trombo dupa ce am ramas gravida pt ca nu stiam cat de importante sunt. apoi mi le-a recomandat ginecoloaga, ca sa suflam si-n iaurt. am avut o valoare dubioasa la o analiza, am luat aspenter la 2 zile, plus magne b6 si vitamina C, pana la 12 saptamani. nu vad de ce ai pierde timpul si nu le-ai face dinainte. te rog, fa-le!
bai fete, am ocupat o pagina intreaga, ma scuzati, dar va pup si va tin pumnii! mai ales pt cristalutul tri-kinderos si pt ngh-clocitoare model!
Adi +16
samira33 spune:
bau
m-am controlat la tzatze si la tiroida...tiroida e viguroasa bla,bla,bla
iar tzatzele sunt pline doar de ...tzatze...nu am noduli,chisturi,lichid sau alti balauri...am fost la un domn dr.tinerel si frumusel...si am cam fost stanjenita-culmea e ca io stau foarte bine la capitolul indrazneala...insa acu m-am fastacit...si m-a "simtit" si dr. ca m-am fastacit...si avea un zambet enervat in coltul gurii
Motzishor spune:
adipapazi, merci frumos pt. info. Asa am sa fac, am sa cer seringi de fiecare data cind plec de la consultatie. Chiar ca mi se parea o prostie sa ma car cu seringile in bagaj atita drum. Si asa nu ma lasa decit cu un geamantan de cala!
mami_vreau, nu cred ca e nici o problema sa te ajutam, eu cu simonia. Daca tu te poti intilni cu simonia mai usor, e bine sa discuti cu ea. Daca nu, eu fac tot posibilul sa te ajut desi in momentul asta nu stiu cind si unde o sa fiu in Romania (Pitesti, Bucuresti, Cornu?). Sora-mea o sa decida in functie de cind ajung acolo... O sa fie bine. D-ne ajuta la noul IVF cu outzele tale. Ma bucur ca ti-ai mai dat o sansa. D-zeu e mare si poate se indura de noi toate...