FIV in Ungaria 109

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Samira, ma bucur ca analizele au iesit ok sigur si restul de rezultate vor fi bune.
Adi,

Mergi la inceput

Intrebare, poate stie cineva dintre voi..
Daca merg in Austria la o farmacie de acolo imi da progesteron injectabil fara reteta? Care e denumirea lui acolo?
As vrea sa imi iau vreo 2 doze.. just in case

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simona_

asb77,

Scuze pt intarzierea cu care raspund. Da la Gyor la dr. Korosi. Este un dr. EXCEPTIONAL, si cred ca merita asteptarea. Iti recomand sa insisti in a te programa la el. Nu vei regreeta. Este al 3-lea FIV.
Primul a fost la Debrecen, al 2-lea la Budapesta al 3-lea la Gyor. La prima intalnire medicul mi-a spus ca de acum eu trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi avea un copil si de restul de ocupa el. Dumnezeu sa ii dea sanatate, iar mie UN COPIL SANATOS si o sarcina usoara.
A AVUT DREPTATE
BAFTA si nu renunta.

MTHFR C677T Heterozigot, anticorpi antifosfolipidici pozitiv, FIV 1 Debrecen nereusit, FIV 2 Budapesta nereusit,
FIV 3 Gyor, cu noroc

Felcicitari Simona , Doamne ajuta sa stea bebe in burtica 9 luni si sa fie sanatos.
As vrea sa te intreb la Budapesta cu cine ai facut FIV si as vrea sa te mai intreb la Gyor in ce limba ai vorbit cu dr. Korosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

sonya nu te mai speria ca nu ai de ce... ti-am zis ca e usor... o sa vezi!!!
cat despre seringi, daca nu a mers schema pe care ti-am zis-o eu, cumpara seringi de 2 ml si iti iei si ace mici si de-alea mari... stai linistita ca acele mici sunt la fel de subtiri ca cele de insulina... iti spun sa iti iei de 2 ml ca te poate invata adi o schema ca sa combini mai usor menopurul...

stiu ca m-ai fi ajutat tu cu merionalul din ungaria dar mi-e greu sa ne intalnim ca sa il iau... hai ca banutii ii puneam direct pe card dar trebuia neaparat sa vin la voi ca sa iau injectiile... si mi-e greu... o sa vin la voi, dar in vizita... fara sa fiu presata de timp...

cat despre progesteron, eu nu cred ca poti cumpara din austria fara reteta... eu am incercat sa iau crinone fara reteta si nu am reusit...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mami sa inteleg ca te pregatesti de un fiv anul asta, cu outele tale? daca da, sa fie intr-un ceas bun
ngh felicitari pentru embrioni. Sper sa ajungi cu ei la balsto si sa-ti mai si inghete. Nu cred ca doctorul va alege daca sa inghete la ziua 3 sau la ziua 5, ci, pentru ca ai multi, cred ca-i va lasa sa ajunga la ziua 5, iti va alege 2 sau 3 (cei mai frumosi, fortosi si cu "ochi albastrii") pe care-i va transfera, iar ce ramane va ingheta...cel putin mie asa mi se pare logic, caci cele mai mari sanse le ai acum, cu embrioni "proaspeti". iti tin pumnii.
cristal cum te simti? Sanii cresc? intepaturi in burtica sunt? te gandesti deja la nume de fetite si baietei?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

dap aristica... o sa mai incerc un fiv cu stimulare inainte de ala cu donate din decembrie... dar inca nu stiu unde il voi face... e posibil sa il fac in ungaria (ma tot conversez cu pk pe mail) dar la fel de posibil e sa il fac in tara, la biogenesys... dar nu il voi face cu grecii ci cu elvira bratila... oricum cert e ca voi incepe stimularea si vedem daca facem si punctia (daca avem ce punctiona)...

am vorbit cu pk si imi da reteta pentru merional... nu stie daca imi poate da pentru 50... cica sigur poate pt 30... io i-am zis sa imi dea 2 retete (una cu 30 si una cu 20) vedem ce va raspunde...

adi, samira voi mai aveti retetele alea cu merional??? cate bucati aveti pe reteta?

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

sonya nu te mai speria ca nu ai de ce... ti-am zis ca e usor... o sa vezi!!!
cat despre seringi, daca nu a mers schema pe care ti-am zis-o eu, cumpara seringi de 2 ml si iti iei si ace mici si de-alea mari... stai linistita ca acele mici sunt la fel de subtiri ca cele de insulina... iti spun sa iti iei de 2 ml ca te poate invata adi o schema ca sa combini mai usor menopurul...

stiu ca m-ai fi ajutat tu cu merionalul din ungaria dar mi-e greu sa ne intalnim ca sa il iau... hai ca banutii ii puneam direct pe card dar trebuia neaparat sa vin la voi ca sa iau injectiile... si mi-e greu... o sa vin la voi, dar in vizita... fara sa fiu presata de timp...

cat despre progesteron, eu nu cred ca poti cumpara din austria fara reteta... eu am incercat sa iau crinone fara reteta si nu am reusit...

Laura

Daca e urgent, poate gasim o modalitate sa ti-l trimit...cum crezi tu ca e mai bine pt tine si mai usor . Daca nu gasesti pe cineva intre timp....eu de saptamana viitoare voi fi acolo si te ajut cu MAAARRRREEEE drag

Adi, spune si noua tainele combinarii menopurului

De ce Pk nu da crinone daca se absoare mai bine? Cum as putea sa-l conving sa-mi dea? Mi se pare cam simplut tratamentul dat de el dupa ET, doar utrogestant....
Cat despre progesteron...sincer mi e frica sa nu am nevoie de el urgent si sa nu am de unde lua, de asta vroiam sa iau sa stiu eu ca e acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Buna dimi

Laura,eu mi-am cumparat injectiile din tara...si am nimerit doza cam la fix...o singura injectie am mai avut nevoie sa cumpar de acolo si am luat-o de la clinica.
ma bucur tare mult ca te-ai decis pentru inca un Fiv cu ovo ale tale.

va pup fetelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

dap aristica... o sa mai incerc un fiv cu stimulare inainte de ala cu donate din decembrie... dar inca nu stiu unde il voi face... e posibil sa il fac in ungaria (ma tot conversez cu pk pe mail) dar la fel de posibil e sa il fac in tara, la biogenesys... dar nu il voi face cu grecii ci cu elvira bratila... oricum cert e ca voi incepe stimularea si vedem daca facem si punctia (daca avem ce punctiona)...

am vorbit cu pk si imi da reteta pentru merional... nu stie daca imi poate da pentru 50... cica sigur poate pt 30... io i-am zis sa imi dea 2 retete (una cu 30 si una cu 20) vedem ce va raspunde...

adi, samira voi mai aveti retetele alea cu merional??? cate bucati aveti pe reteta?

Laura

Domane ajuta oriunde il vei face

Mergi la inceput

sonya
daca nu ma poate ajuta simonia, cu siguranta te voi suna si vedem ce e de facut!
eu nu am reusit sa il conving pe pk sa imi dea crinone... cat despre progesteron, stai linistita ca sunt solutii... pk iti poate da ovitrelle si dupa ET care e tot pentru sustinere... asa a facut samira...
samira te-am "scufundat"... adriana si adi au pacalit farmacista si nu au mai dat reteta...

Laura

Mergi la inceput