Prietene la bine si la greu - 26

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mi-a venit putin net

www.youtube.com/watch?v=IGcYkFbw7Yk" target="_blank">dedicatie de dragoste

mie imi place de mor piesa

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Busilim si vorbim

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

si eu prin zona, a venit un nor cu aburi de alcool dinspre romanica

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Laurici eu cred ca anume si-a lasat egretele in cale, sa te impiedici si sa mai zabovesti putin cu noi

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Buna seara,

Dupa 2 zile de net in pom, azi am revenit si ma bucur ca s-a dezmortit fulgurosimea:
Dankutza:eu ii dau doa cereale Topfer,orez simplu.Am incercat sa variez dar nu m-au convins cu aromele de vanilie, de ciocolata sau fructe.Alte marci nu am studiat inca.Concediu placut in bulgaria!
Lylyana:ce peste i-ai dat pustiului si cum l-ai preparat?
Legat de bbcook ,eu parca nu as lua si vasul pt orez,i-am fiert separat putin orez de vreo 2 ori ,prin metoda clasica,parca nu as da banii si pe asta.
Vreau si eu icre adevarate,nu tampeniile alea din magazin,cu 5% continut de icre!
Ralu-seby:nici nu stiam ca au adus beaba si altii in afara de imaginarium,poate mai scad preturile .Saru-mana de informatie,sunt multe chestii faine la beaba,dar cam scumpute.
Diana:ce copii frumosi aveti!
Ramona X:imi pare rau ca ai probleme cu bbcukul tau,am crezut ca ai rezolvat. Eu vroiam sa sun maine la magazinul de unde l-am luat si sa intreb de garnituri,acum chiar ca-mi trebuie. O sa intreb cat costa si un vas cu tot cu cutit si iti spun.
Coque:acum citesc articolul,monis sunt de acord cu tine,si eu zic pas premergatorului,desi pediatra a zis s-o pun de la 6 luni,sa invete sa stea in fundulet.

Va pup pe toate

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Ancutza ia un pitu, cu fulgi de gheata si zahar brun ca e f folositor la ce ai tu . dupa al3lea ai si uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monisu, am ascultat pe muteste melodia de suflet- ca doarme rechinu senior in camera, am admirat kiwiul si de data asta chiar fug la dormaretz, ca vad ca s-au mai adunat ceva beutoare si predau paharu sa le curga si lor bacardiu

peseu mai nerusinat ashea: declar solemn ca nu am facut nimic cu " " recent, asa ca beti linistite din paharu meu

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

monis super piesa
vezi sa nu se supere raluci ca-i furi meseria

lumi ce tare-i annabelle! o scumpete. parca s-a mai lungit putin si i-au mai slabit bulanasele, sau mi se pare mie?

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laura, ai cetit da printre ele. Tot nu imi merge tasta cu pricina, da m-a dezghetat Monis la minte, ca doar am posibilitatea de copy, paste . Acuma doarme broscoiul si am timp, da maine, sau cand e vorba de jumuleala iara, bagam x-ul in fonctiune .

Ancutzule, la tine place Rum??? De ala bun de la bacardi avem si alb si negru asa ca mine(ala negru are o aroma...de te da mai langa sticla, sa iti faci plinul mai repejor)

Dozz, matale servesti ceva?
Raluci creca nu bea, ca nu o lasa nutritionistu, asa ca pt ea nu mai oprim, scoatem la licitatie portia ei

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Busilim si vorbim

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

ia uite la ea ce viteza are!!!! moama, super! se balangane ea putin, pana apare motivatia . super-super

Mergi la inceput