Prietene la bine si la greu - 26

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Am salivit cu pozele de kaipi..nu-stiu-cum aia verde si ..Ma car si io la culcare, maine la 6 dim' tre sa fim iar la urgente sa injectam rechina cu antibiotic
Va pupacesc de nu va vedeti si va urez destrabalare maxxima!

Monisule, banuiesc ca ploua cu muuulti bani la voi acolo ( Asta ca raspuns la ghicitoarea ta de mai devvreme 'ghicitoare: cum credeti ca ploua aici de tare? ")

G.N.F.W.Y.A.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Dragele babei, in seara asta va voi citi din ''www.povestealuijester.blogspot.com/" target="_blank">povestile lui Jester

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Licurici pup rechinasa,maine scapa de porcaria de antibiotic, nu?

DJ Raluci plecaciuni tie si nutritionistului pentru integrala maine-i gala.

Later Edit: www.kellymom.com/nutrition/solids/first-foods.html" target="_blank">Aici zice ca e bine sa dai cereale integrale mai degraba decat cereale de bb.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Gata cu ghicitorile

Vreti si voi? Marele success al serii a fost “ce ii spune un perete celuilalt perete?”, raspunsul fiind “hai sa ne intalnim la colt”. Au ras copiii cu sughituri – pt maine tb sa mai gasesc 2-3 de genul asta, mai dificile si smechere asa, ca vad ca la cele clasice fac mofturi.

Raspund si eu de pe la mijloc… Poze si filmulete nu am vazut ca nu ma incumet la asa conexiune.

Monica, tare faza cu statuia lui Stalin. Iata cum ati marcat un moment istoric!

Lyly, trezit in plansete si urlete se intampla si la noi, din nou. Iar la noi dintii sunt deocamdata la locul lor, in gingii, adanc ascunsi, nici urma de ei. Eu ma gandeam ca viseaza.

Legat de somnul bb-ilor si de cum petrec eu aici, am un moment zilnic de frustrare, pe la 2-3-4 dupa-masa, cand absolut toata lumea (adulti, copii, bebelusi) doarme dusa, iar eu nu pt ca fetita s-a reintors la programul ei de acasa, cu 3 reprize de 30 de minute de somn pe zi. Azi am plimbat-o prin ploaie ca alta solutie nu mai vedeam. Ori imi pierdeam rabdarea de la atata maraiala si urlat si mai si deranjam restul lumii, ori impingeam la carucior prin ploaie. Am ales varianta 2, spre binele tuturor. Iar rotile caruciorului sunt acum impecabil de curate.

Legat de cereala minune, eu nu am testat-o pe mine deocamdata pt ca m-am temut ca nu o sa reusesc sa o spal suficient de bine. Cica daca nu e spalata bine, devine antinutrient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

E petrecere, ce misto ! Noi bem si Coque munceste si ne spune povesti .
Laura, sa cetesti articolul ala despre premergator si cumva din greseala sa lasi deschisa pagina, poate o ceteste si avocatu tau.
Eu am primit 2 premergetoare din alea cat am fost la strehaia city, da i-am facut doar o poza intr-unul si atat. Acolo le-am lasat, sa se dea soarecii cu ele in pod .

Monis, garnitura de schimb e in cutie, dar nici aia a lui nu e rupta. Multa pregatire trebuie sa folosesti un aparat din asta. Apoi eu doar cu birotica mea = scoala de balet, ce pretentii sa ai de la mine?? in afar de alea gen bacardi, prea putine...

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Vine filmuletul imediat,doar ca e facut cand ne-am intors noi din Anglia,acum busileste si mai bine!

Strumfy,ti-as raspunde cu mare drag la PM,dar sunt atat de obo-ametita!!! Da-mi un beep maine si te sun,ca mi-e mai usor la tel.
Pup Andruta-finuta,sa nu mai sufere dupa vaccinul ala pacatos.

Voi va puneti pe baute,bravo!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

ce atmosfera ce soir!

bravo, bravo, iata ce face o mocaneasca din asta de 4 zile in plina vara. Mai stam si noi pe acasa, mai forumim.

si aici ploua interminabil.

Mergi la inceput

inainte da inchid -
am bagat ochiu la articolu lu Coque, citii acolo si de faptu ca nu e musai sa incepi cu legume ca cica cupchilu se obisnuieste cu gustul dulceag cum sunt fructele si refuza pe urma legumele, ca oricum e obisnuit la san cu laptele dulceag de mama, de asta tinde sa pape mai mult fructele (nu e valabila pt toti bebeii, dar la a mea se aplica asta).
Da, maine mai avem 2 ture de antibiotic si gata....am tabacit-o degeaba cu prostiile astea de medicamente

Si...am observat ca RamoniXXXX nu mai e X-uleasca...ca cica ii merge tasta S!! haidi bre, ca erai tare savuroasa la lecturat cu XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

vin si eu, vin si eu...mai e careva pe bancuta?
nu am citit nimic, am zis ca pleaca lumea la nani pana recuperez eu...ceva de drink-uit este? ca as avea nevoie

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Ancutz, iete m-ai prins si pe mine, m-am impiedicat la plecare de soshonii cu egrete ai Capisonesei

rechinas in pozici

Mergi la inceput