BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

HAI ANDREEA! NASTERE USOARA... ASTEPTAM VESTI BUNE!

Vaii fetelor cu atatea nasteri in zona, eu una nu mai am somn. Stau cu un stres de numa numa, sa nu cumva sa ma apuce nasterea de pe acum. Doamne fereste! Azi trebuie sa ajung si eu la control. Sper sa-mi zica ca nu se grabeste bebe...

Si uite ce rapid nasc unele fete. Georgia e de admirat, si e si la primul copil... ce mai, asta da noroc. Asa le doresc tuturor celor care nasc natural.

Katalina, cand pleci la mare? Te-ai hotarat?

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

N-o trece nimeni pe delfinasa ANTONIA MARIA in listuta??? Sa se vada acolo ca mai avem o domnisoara..hihihihi....

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

hai eladea!

hai ochidut!

wow, ce frumos!!!
vine vara, se umple delfinariul cu fiecare val (adica cu fiecare zi)

LA MULTI ANI IOANELOR, IONILOR, IONELELOR s.a.m.d. si familiilor lor, sa fie fericiti in aceasta sfanta zi de sarbatoare...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
ooana si la mine era in topul listei numele Matei in caz ca aveam baiat.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+

…si numele fetitei?
Mama m-a intrebat ieri daca m-am gandit la un nume de fetita in caz de vreo eroare…eu nu mi-am pus problema niciodata

Oana 37+ Matei Marius

AMR 15 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Noi le spunem viitorilor nostri copii de cativa ani Matei si Bianca. Acum pentru fetita a intervenit si Clara ca varianta.. si inca nu ne-am hotarat

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Votat Maria Clara :):*

Laura 34+ cu
AMR 5+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Giorgia, recuperare usoara si laptic din plin! Sa fie Antonia Maria sanatoasa, cuminte si necolicoasa!

Am vrut sa vad cu ochii mei.
Deci Giorgia scria pe forum la 3 dimineata si la 6 nascuse. Asta da record. Asa nasteri sa avem cu toate
A terminat si cu sesiunea, si la termen, greutate perfecta, ce sa mai totul bine si frumos

De abia astept sa vad ce face Andreea, tot aman sa plec la doctorita.

Maurice, Ramo, casa de piatra! Va asteptam cu poze multe!
Michelle , imi vine soacra peste 2 saptamani dar cred ca trebuie sa merg pe mana doctoritei de aici. Probabil o sa studieze prospecte. Ma enerveaza ca i-am zis de la inceput sa-mi recomande ea ca doctor ceva anume si cantitatea. Ea m-a trimis la farmacista si uite ca n-am rezolvat nimic. Acum normal ca nu-i da bine in fisier ca am scazut si se implica. Nici macar nu stiu cat a iesit fierul ca au trimis la spital probele. Stiu doar ca a primit rezultatul pentru hemoglobina si e 9.6

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mamici care ati mai facut cezariana, am nevoie de un sfat...

e posibil sa te mai doara operatia, asa dupa 2 saptamani? m-a apucat harnicia si m-am apucat sa imi strang lucrurile de prin dulapuri pentru mutare, aplecat sa mai sterg pe jos...si acum ma doare...de fapt si aseara m-a cam durut nu foarte tare, adica durere suportabila, dar mai tare ca pana acum....plus ca acum cand am fost la baie am vazut un mic cheag ca la menstruatie, ceea ce stiam ca nu e bine ca ma tot intrebau in spital cum stau cu lohiile...

o sa stau mai linistita acum, gata, sa vedem daca trece stiu ca soacra mea a fost operata pe uter acum cativa ani si pentru ca nu a stat linistita a avut complicatii...asa e si la cezariana?

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Michelle am votat
Adriana cand faci 38 sapt? ca noi ar trebui sa fim intr-o tura

Sa nu radeti de mine! dar...acum ma gandeam cu ce ma imbrac eu cand plec din spital? ...clar ca hainele cu care ma duc nu imi vor mai fi bune, iar cele de dinainte de burtica iar nu vor fi bune
o rochita poate ...trebuie sa caut prin dulap

Oana 37+ Matei Marius

AMR 15 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana iti vin cele cu burtica mai largi, dar burtica e acolo...nu stiu de fapt la naturala daca se trage repede...la cezariana si acum mai este...scade pe zi ce trece, dar e acolo...

eu eram imbracata in rochita de graviduta...dar cand am mers la control mi-am luat colantii de graviduta si o camasa gen tunica...mergea de minune, plus ca eram trendy

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Am si io vesti bune de la eco.Bebe are 1800 g,angajat de decolare, cordonul nu este in jurul gitului, este mai mare cu 5 zile,colul este 3.36,, DPN ar fi 13 august dupa masuratori si 18 august dupa UM.Am si o poza taaare valoroasa cu 2 coitze perfecte,a vrut dr. musai sa o scoata la imprimanta sa o arat la toata lumea.Testiculele sunt coborite deja,trebuie doar sa am rabdare sa creasca mare si sa vina la termen,cid o vrea el.

Am terminat in sfirsit antibioticul pt infectia urinara, care se pare ca nu am avut-o, pt ca am facut analiza la alt laborator si nu apare nici urma de infectie(dar au fost gata f tirziu si imi era teama sa stau asa).Am bocit putin,dar asta e.

Nu mai plec la Cta sa nasc, ramin tot la Bucuresti,imi este greu sa schimb dr. acum si spitalul,si am citit f mult despre nasterea asta in apa, si despre malpraxisul dr ...si m-am razgindit.De nascut tot voi naste undeva.

Va invit la un pandispan cu visine.

Aelita, merg sa-ti iau nr de telefon, sa-l am acolo, tu ai acelasi DPN cu mine,aprox.

Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

racusor ti-am dat un PM

36+ cu
DPN 18 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata!!!!!!!

Georgia felicitari si bun venit pe lume printesei tale!!!!!!!!

Andreea (eladea) nastere usoara si bebe papacios

Ochidut cred ca deja ai bebe in brate , felicitari

Ce dimineata fetelor!!!!!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput