BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

S-a nascut Filip! la ora 15, 20, ditai uriasu de 3,800 si 56 cm...
BRAVO ANDREEA!!!!!!!!!!!!!

ps..deci Andreea nu va folosi hainutele new born :):)

Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 19 de zile de dans in burtica

...m-am intors si eu de la gimnastica si ce vad

FELICITARI ANDREEA!!! ....si bun venit pe lume FILIP!

Oana 37+ Matei Marius

AMR 15 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Ce de vesti frumoase curg pe aiciFelicitari noilor mamici si delfinasilor!

Delfinasul meu are 1600 grame,creste creste..pacat ca placenta mea e tot previa si raman la cezariana,dr spera undeva pe 20 august..sa vedemIntre timp fac cumparaturi pt bebe

30+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Raluca bine ai revenit printre noi. Felicitari pentru bebe grasun si sa ne anunti cand ai programata cezariana, pentru a putea face galerie.

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

Ce de vesti frumoase curg pe aiciFelicitari noilor mamici si delfinasilor!

Delfinasul meu are 1600 grame,creste creste..pacat ca placenta mea e tot previa si raman la cezariana,dr spera undeva pe 20 august..sa vedemIntre timp fac cumparaturi pt bebe

30+Thomas

Felicitari pentru vestile bune si spor la cumparaturi.Inca nu-ti pui AMR-ul? Eu mi-am cam terminat cumparaturile, mai sunt maruntisurile de la farmacie si sa-mi cumpar papuci de casa. Mi-au placut foarte mult a lui Rodica.

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Tina fii optimista,bebe tau sa nascut si mult mai devreme si poate din cauza asta pune mai greu in greutate.ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine .dar a inceput sa suga singurel la tzitzi sau tot cu bibe i se da laptcul de la tine?

Racusor este super ce ne povestesti,ai sa vezi ca daca lupti din suflet o sa te ajute Dumnezeu si curand va fi o amintire prin tot ce treci.mult curaj in continuare si mai asteptam detalii cu evolutia.pe tine te mai doare operatia?

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Mersi fetelor..nu-mi pun AMR ul inca ma uimeste si pe mine ideea ca sunt in Sapt 30+ ,ma cam tem sa nu apara sangerari de la placenta previa..bagajul meu de spital e facut,acum il fac pe al bebelinului..abia astept sa mi vad podoaba dar ma si tem un pic de operatie mai ales ca stiu cate pot merge rau in timpul cezarienei si dupa(in cazul meu)
pupici burticilor

30+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

Mersi fetelor..nu-mi pun AMR ul inca ma uimeste si pe mine ideea ca sunt in Sapt 30+ ,ma cam tem sa nu apara sangerari de la placenta previa..bagajul meu de spital e facut,acum il fac pe al bebelinului..abia astept sa mi vad podoaba dar ma si tem un pic de operatie mai ales ca stiu cate pot merge rau in timpul cezarienei si dupa(in cazul meu)
pupici burticilor

30+Thomas

RALUCA, fii optimista. Si eu am placenta praevia, si nu am sangerat deloc. Si nici nu am stat cuminte ca sa zic asa... Servici, casa, trebi destule... asa ca, gandeste pozitiv. pup

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

FELICITARI ELADEA,RECUPERARE USOARA SI MULT LAPTIC.BiNE AI VENIT PE LUME GRASUNEL ERIC,SA FII SANATOS,PAPACIOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII FAMILIEI!!!!!!!!

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Va invit la:

Capitol nou

Mergi la inceput